Ile-de-France
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki
versailles opastettu ohita jonot kierros

Versailles: Opastettu ohita jonot -kierros

Kesto: 1,5 tuntia
902 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
902

Nauti yksinoikeutetusta kierroksesta yhdessä maailman suurimmista linnoista. Näet muun muassa valtion asunnot, kuninkaan makuuhuoneen ja peilisalin.

Ile-de-France: Varaa liput ja kierrokset

Ile-de-France: Kaikki retket ja aktiviteetit

Ile-de-France : Mitä vierailijat sanovat

Mukava päivä kauniissa ja hyvin organisoidusta puistossa.

Puisto on tietysti lasten ihmemaa, mutta mukavaa siellä oli teinin ja varhaismurkun kanssakin perheen voimin. Jonottaa toki täytyi melko kauan laitteisiin, mutta vettä, ruokaa ja suojaa auringoltakin oli aina järjestettynä, ja katseltavaahan puistossa riittää jonottaessakin. Etukäteen ostettu lippu säästi jonottamiselta sisäänpääsyssä. Miinuspuolena on puiston kalleus: kohtuuhintaista ruokapaikkaa oli vaikeata löytää.

Disneyland Parisin päivälippu Arvostelija: Anonyymi, 26.07.2018

Ainoa ongelma oli ettei ohjeessa oltu selvästi lippujen saantia.

Opas oli erinomainen. Retki kokonaisuudessaan oli onnistunut kolmen lapsen kanssa, mutta lippujen vaihtamispaikka oli kaukana eikä sitä oltu selkeästi ilmoitettu. On hyvä, että etukäteishommista kerrotaan, jouduimme muualla esim. Versaillesissa jonottamaan tuntikausia. Jonotusolosuhteet ovat kauheat: kuuma piha-alue ilman minkäänlaista suojaa tai juomamahdollisuutta.

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen Arvostelija: Airi, 18.06.2019

Mahtavaa koko perheen kohde, jossa viihtyi niin lapset kuin aikuiset.

Tosi upea paikka ja nähtävää oli paljon sekä aikuisille, että lapsille. 3 ja 5 vuotiaat lapset viihtyivät hyvin. Ruokapaikkoja ja vessoja oli tarpeeksi (ei tarvinnut jonotella). Vuokrasimme myös rattaat alueelta. Aamupäivällä oli pitkiä jonotusaikoja laitteisiin (45-60min), mutta illemmalla jonotusajat oli 5-15min.

Mielenkiintoinen ja erinomaisesti opastettu kiertoajelu.

Sateesta huolimatta kierros vietiin hyvin läpi. Pienenä miinuksena se, että luvattiin "hidden secrets" ja käytiin osittain katsomassa perusnähtävyyksiä. Nähtiin kuitenkin myös "piilopaikkoja" ja ennen kaikkea opas Xavier kertoi mielenkiintoisia juttuja persoonallisella tyylillään - kiitos!

Pariisin piilotettujen helmien sähköpyöräkierros Arvostelija: Anonyymi, 02.05.2018

Oppaamme oli paras mahdollinen, teki kierroksestamme täydellisen !

Kannattaa ehdottomasti ottaa opas kierrokselle palatsiin, siitä saa niin paljon enemmän kuin itsekseen kiertelisi ympäriinsä. Päästiin tosi nopeasti sisäänpääsystä etenemään. Samana päivänä saimme tutustua puutarhaan ilmaiseksi :)