Ile de la Cite

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Ile de la Cite: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ile de la Cite? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ile de la Cite : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 22 810 arvosteluun

Meillä oli mukava Eiffel-tornin opas, joka ilahdutti meitä hauskoilla tarinoilla Eiffel-tornista ja Pariisista. Tietysti Eiffel-tornissa yöpyminen on täydellistä massaprosessointia, mutta näin on monessa paikassa. Myös venematka oli mukavaa, Pariisin näkeminen vedestä upeiden siltojen kanssa on todella mukavaa. Jos haluat tehdä matkan yhdeksältä illalla, sinun tulee olla paikalla hyvin aikaisin, jälleen väkijoukkoja muita turisteja. Kupongin kanssa muista kiinnittää huomiota kohtaamispaikkaan, joka ei ole Eiffel-tornissa, vaan läheisellä kadulla - mutta se on helppo löytää.

Se oli mukava tasainen vene, henkilökunta oli ystävällistä, sinulla on oltava rokotuslomake mukana ja nauti matkasta. Opasnainen oli erittäin avulias, koska hän puhuu ranskaa, englantia ja espanjaa mikrofonissa, kun hän selittää ympärilläsi olevia historiallisia rakennuksia, mutta on muita kieliä, kun käytät kuulokkeita veneessä, ne ovat kaikkialla istuimilla. Matka maksaa minulle 15 euroa aikuiselta. Kaiken kaikkiaan sen arvoista.

Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, koska passi tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja aktiviteetteihin, joita haluat tehdä. Pariisin kaltaisessa metropolissa on tietysti melko vaikeaa käydä kaikessa, mitä ehdotetaan, mutta järjestämällä itsesi niin, että valitset lähimmät nähtävyydet, voit suunnitella päivät alueen mukaan hyödyntäen mahdollisimman paljon. passin potentiaali.

Tämä oli Pariisin-matkamme kohokohta! Otimme lounasristeilyn jouluaattona, ja se oli upea. Erinomainen palvelu, todella herkullinen ruoka, runsaasti viiniä ja upeat näkymät veneen kaikilta puolilta. Oli uskomatonta nähdä niin monia Pariisin maamerkkejä ja kaikki ainutlaatuiset asuntolaivat ja paikalliset maisemat Seinen näköalapaikalta.

Kuljettajamme Alessandro oli kaikkien aikojen paras matkaopas! ! ! Meillä oli upea ilta hyvässä seurassa.