Lisää päivät

Imeri Gramvousa

Imeri Gramvousa: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

1. Gramvousan ja Baloksen laguunin risteily alkaen Kissamosta

Tämä Kissamoksesta alkava päiväristeily esittelee sinulle Baloksen laguunin ja Gramvousan saaren. Katsele vaikuttavia näkymiä, pulahda upeaan veteen, paistattele päivää rannoilla ja vieraile Gramvousan linnakkeessa. Elämyksesi lähtee Kissamoksen satamasta. Risteily lahdella kestää noin tunnin. Koet risteilyllä ensin asuttamattoman Gramvousan ja sen jälkeen Baloksen laguunin, tai päinvastoin, matkasuunnitelmasta riippuen. Upean sinisen meren lisäksi vaikuttavat sannat ja kalliot luovat upean taustan kierrokselle. Näe suuri luola, jonka sanotaan olleen muinainen telakka. Päästyäsi lahden päätyyn voit mennä Vouxa-lahden sekä Gramvousan saaren välistä. Koe Valentin, Pontikonosin, Baloksen laguugin ja Imeri Gramvousan kaltaiset nähtävyydet ja niiden maisemat. Opi Gramvousan satamaan saapuessasi alueen luonnosta, monivaiheisesta historiasta ja tarinoista. Näe ranta, jossa makaa vain yksinäinen haaksirikkoutunut hylky. Ihastele Gramvousan korkeimman huipun kohdalla olevaa upeaa linnaa. Voit joko laskea täällä vesiliukumäessä tai uida Agioi Apostoloi -kirkon tuntumassa olevan vesistön luona. Seuraava etappi kierroksella on Baloksen kuuluisa laguuni. Tiganin lahden ja Gramvousan niemen väliin sijoittuva laguuni kuuluu koko planeetan upeimpien rantojen joukkoon. Pulahda uimaan vesiin, ihaile vaikuttavia maisemia tai käy vaaleanpunaisen hiekkarannan luona. Tämän jälkeen paluumatka alkaa.

Balos ja Gramvousa, risteily, kuljetukset ja venelippu

2. Balos ja Gramvousa, risteily, kuljetukset ja venelippu

Koe Kreetan läntinen osa koko päivän risteilyllä, jonka aikana voit vierailla ikonisilal Balosin laguunilla ja Gramvousan saarella. Ajelehdi Baloksen laguunilla auringosta nauttien. Päiväkierroksen aikana voit myös vaeltaa Gramvousan linnalle. Elämyksesi alkaa hotelliasi lähellä olevalta noutopaikalta, josta matkaat ilmastoidulla linja-autolla Kissamoksen satamaan, Kasteliin. Hyppää sitten tilavan aluksen kannelle, josta löytyy ravintolabaari sekä avoin kansi. Elämyksesi aikana voit ajelehtia rannalla ja bongailla vedestä käsin upeaa kivikalliota. Baloksen laguunille saapuessasi voit nauttia valkoisesta hiekasta ja kirkkaasta vedestä. Vietä pari tuntia rentoutuen ja luonnosta nauttien. Paistattele auringossa, snorkailu ja ui. Halutessasi voit myös kävellä kalliolle ja ottaa upeita valokuvia. Suuntaa seuraavaksi Gramvousan saarelle, joka oli aikanaan merirosvojen suojalahti. Tutustu alueeseen vapaasti noin 90 minuutin ajan. Voit halutessasi vaeltaa 137 metrin korkuisen kallion päälle rakennetulle venetsialaislinnalle. Katsele upeita näkymiä Egeanmerelle ja ympäröiville luonnonmaisemille. Palaa lopuksi rannalle ja pistäydy vielä uimassa ennen paluumatkaa Kissamoksen satamaa. Kierros päättyy bussikuljetuksella takaisin hotellisi alueelle. Matkasuunnitelma Lähtö Kissamoksen satamasta, klo 10.40 Balosin laguuni tai Gramvousan saari, riippuen sääolosuhteista ja kapteenin valinnasta klo 11.20 Matka Balosista Gramvousan saarelle (tai toiseen suuntaan), klo 13.30 Saapuminen Balosin laguunille, klo 13.50 Lähtö Balosista, klo 16.30 Saapuminen Kissamosin satamaan, klo 17.45

Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

3. Heraklionista: Heraklion: Gramvousa ja Balos-risteily ja hotellin nouto

Aloita nouto Heraklionista tai sen lähialueelta. Aja bussilla Kastelliin ja nouse veneeseen. Balos are Gramvousa sijaitsevat saaren länsiosassa. Riippuen alueesta, jossa hotellisi sijaitsee on noin 4 tuntia bussilla paikkaan, josta veneet lähtevät. Astu veneeseen Kastellin kylästä ja suuntaa Balosin laguunille, jossa sinulla on runsaasti aikaa uida rauhallisissa kristallinkirkkaissa vesissä, kävellä kultaisella hiekkarannalla ja nauttia auringosta rentoutuessasi. Risteile läntisen Kreetanmeren poikki ja saavu rauhalliseen Gramvousaan. Ui rannikkoa pitkin ja kävele ylös kukkulalla sijaitsevalle linnalle ihailemaan panoraamanäkymiä luonnonmaisemiin, kun vaellat sinne ylös. Kuljettajat odottavat teitä satamassa, jotta voitte aloittaa paluukyydin Heraklioniin.

Kissamosta: Balos Gramvousa Purjehdusristeily ja lounas

4. Kissamosta: Balos Gramvousa Purjehdusristeily ja lounas

Nauti rentouttavasta risteilystä Egeanmerellä ja ihaile upeita näkymiä, kun purjehdit Balosin laguuniin ja Gramvousan saarelle. Käytä aikaa uintiin ja tutustu näihin uskomattomiin paikkoihin omaan tahtiisi. Aloita aamusi Kissamosin satamasta ja nouse yksityiseen purjeveneeseen. Kun olet oppinut kokeneelta kippariltasi aluksella noudatettavat turvallisuusohjeet, lähde yksityiselle risteilylle kohti Balosin laguunia ja Gramvousan saarta. Rentoudu aluksella ja nauti samalla Kreetan rannikon upeista näkymistä. Opi matkan aikana hieman purjehduksesta kipparisi avustuksella. Saavutte Balosin laguuniin 1,5 tunnin merenkulun jälkeen. Nauti auringosta Balosin rannan koskemattomilla rannoilla tai mene uimaan kirkkaaseen veteen. Seuraava pysähdys: Gramvousan saari. Vaella korkealle saarelle rakennetulle erikoiselle linnalle ja ihaile panoraamanäkymiä horisonttiin ylhäältä käsin. Tutustu rauhassa tähän karuun saareen tai harjoittele snorklausta. Keskipäivällä voit rentoutua kannella ja nauttia herkullisen, aluksella valmistetun lounaan. Jos on liian kuuma, pidä tauko hytissä. Ihaile vielä kerran kauniita merinäköaloja, kun suuntaat kohti satamaa.

Hanian/Kalyvesin alueelta: Balos ja Gramvousan saari

5. Hanian/Kalyvesin alueelta: Balos ja Gramvousan saari

Ihailkaa näkymiä Tersanasin luolaan ja Vouxan niemelle tällä Balosin laguuniin ja Gramvousan saarelle suuntautuvalla kiertoajelulla. Nauti kätevästi hintaan sisältyvästä ilmastoidusta bussikuljetuksesta keskeisesti sijaitsevista tapaamispaikoista Hanian ja sen lähialueiden paikoissa. Ole kyytiin ja rentoudu ilmastoidussa mukavuudessa matkalla Kissamosin satamaan. Matkanjohtajasi perii sinulta laivamaksun ja antaa sinulle laivaliput, joilla voit ohittaa jonon. Hahmottele vedestä käsin näkymiä majesteettiseen Tersanasin luolaan, jonka sanotaan olleen muinainen laivatelakka. Nauti näkymistä geologisiin muodostelmiin, jotka ovat muodostuneet Vouxa-kapin upeille kallioille. Nappaa kuvia Imeri- ja Agria Gramvousa -saarten ainutlaatuisista maisemista.Hyvästi. Purjehdi noin 1 tunti, kunnes saavut Balosin rannalle, jossa voit vilvoitella virkistävällä uinnilla turkoosissa vedessä tai kävellä valkoisella hiekalla. Jatka Gramvousan saarelle, jossa voit tutustua kukkulan laella sijaitsevaan, 1500-luvulla rakennettuun venetsialaiseen linnaan, joka toimi merirosvojen tukikohtana 1800-luvulla, ja näet vanhan laivan hylyn. Palaa retken päätteeksi lähtöpaikkaasi.

Hanian alueilta: Gramvousan saari ja Balosin ranta- retki

6. Hanian alueilta: Gramvousan saari ja Balosin ranta- retki

Suuntaa Haniasta päiväretkelle Kissamosiin opastetulle kierrokselle. Nauti veneretkestä Gramvousan saarelle ja Balosin laguunin rannalle, ja ihaile maisemia ja panoraamanäkymiä. Päivä alkaa bussinoudolla hotelliltasi tai sovitusta noutopaikasta. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen nouto voi tapahtua Hanian, Kalyvesin tai Almyridan alueelta. Aja kohti Kreetan länsiosia, jolloin saavutat Kissamos Kastelin sataman. Saatuasi saattajalta kaikki tarvittavat tiedot risteilystä, saavut satamaan, jossa Gramvousan lautta odottaa sinua risteilyn aloittamista varten. Saattajasi kerää sinulta rahat venelippuihin, jotta sinun ei tarvitse jonottaa lipputoimistolla. Jos olet valinnut Kalyvesistä ja Almyridasta lähtevän vaihtoehdon, laivalippu ja linnoituksen sisäänpääsy sisältyvät hintaan. Noin kello 10.40 lähdet Gramvousan saarelle, jonne matka kestää noin 45 minuuttia. Herkuttele itsepalveluruokien, aterioiden tai välipalojen parissa (omalla kustannuksellasi). Voit rentoutua kansituolilla tai aulassa. Risteilyn aikana näet Kreetan upeiden kallionreunojen kohoumat. Kohoumat ovat syntyneet 2000 vuoden aikana. Saaren historiaa avataan mikrofonin välityksillä useilla kielillä. Perillä Grambousan saarella voit joko uida tai vaeltaa saaren huipulla sijaitsevaan Venetsialaiseen linnoitukseen. Siellä sinulla on 2,5 tuntia aikaa ennen kuin jatkat matkaa Balosin laguunille, joka on 20 minuutin päässä. Vietä 3 tuntia laguunilla. Voit palata veneeseen ostamaan ruokaa milloin tahansa tai vuokrata sateenvarjoja, jos helle on liian kuuma. Kun olet uinut ja rentoutunut laguunilla, vene vie sinut suoraan takaisin Kissamosin satamaan. Tämä on loistava valokuvausmahdollisuus, sillä aurinko on takanasi, kun katselet saaren maisemia. Klo 18.00 lautta saapuu satamaan ja matka päättyy. Paluu lähtöpaikkaan tapahtuu hyvissä ajoin ennen illallista.

Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

7. Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

Tämä Rethymnosta alkava elämys esittelee sinulle Kreetan luoteispuolella sijaitsevan Gramvousan saaren sekä Baloksen laguunin veneen ja bussin avulla.Aloita matkaamalla bussilla kohti Kissamoksen satamaa. Hyppää aluksen kannelle ja koe risteily, jonka aikana voit pulahtaa uimaan ja käydä linnan luona. Hotellisi lähellä sijaitsevalta tapaamispaikalta aikaisin aamulla alkava kierros sisältää mukavan bussikuljetuksen upeine maisemineen Kissamoksen satamaan. Hyppää aluksen kannelle ja matkaa Gramvousan saarelle noin tunnin risteilyllä. Gramvousaan saapuessasi voit viettää noin 105 minuuttia tutustuen venetsialaislinnoituksen saloihin ja kokea vaikuttavan näköalan sen ylimmästä kohdasta. Jos niin haluat, voit jäädä rentoutumaan aluksen kannelle nauttien kansibaarin ja -ravintolan antimista, tai mennä rentoutumaan rannalle. Kierroksen seuraava etappi on noin 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Baloksen laguuni. Vietä kolmen tunnin pysähdys rannalla rentoutuen. Ihaile vaikuttavia hiekkadyynejä samalla, kun paistattelet päivää, rentoudut auringossa ja polskit vedessä. Elämys päättyy, kun sinut viedään ensin risteillen takaisin Kissamoksen satamaan, ja sen jälkeen lähelle Rethymnon hotelliasi.

Réthymnosta: Ímeri Gramvoúsa -saari ja Baloksen lahti

8. Réthymnosta: Ímeri Gramvoúsa -saari ja Baloksen lahti

Lähde Rethymnosta suunnilleen klo 7.45 ja matkusta bussilla uutta kansallista tietä kohti Kreetan läntisintä kärkeä. Ohita Soudan lahti ja Kreetan entinen pääkaupunki, Chania, ennen kuin saavut Kissamokseen. Saavuttuasi kiipeät veneen kyytiin ja matkustat sillä niemimaan pohjoisimpaan kärkeen, Baloksen lahteen. Rentoudu tunnin kestävällä veneretkellä ja vietä sitten 2,5 tuntia Baloksen lahdella, jossa voit nauttia laguunin pehmeästä valkoisesta hiekasta ja ainutlaatuisesta sinisestä ja vihreästä vedestä. Seuraavaksi matkustat veneellä 20 minuutin matkan Gramvousan saarelle, jossa sinulla on paljon aikaa nauttia unohtumattomasta uintielämyksestä kristallinkirkkaassa vedessä. Mikäli olosi on energinen, voit lähteä valinnaiselle 137 metrin kiipeilylle 1500-luvun venetsialaiselle linnoitukselle, jolla nautit ainutlaatuisista ympäröivistä näkymistä. Saat noin 1,5 tuntia omaa rauhaa Gramvousan saarella, jonka jälkeen matkaat tunnin veneellä takaisin Kissamokselle. Perillä jatkat matkaa bussilla Rethymnoon rennon kierroksen päätteeksi.

Kreeta: Balosin laguuni ja Gramvousan saaren risteily kuljetuksella

9. Kreeta: Balosin laguuni ja Gramvousan saaren risteily kuljetuksella

Lähde risteilylle Kissamosin satamasta Gramvousaan ja Balosin laguuniin. Näe kallioita, rantoja ja kristallinkirkasta vettä ja käy Gramvousan linnoituksessa, josta avautuvat upeat näkymät. Tapaa kuljettajasi Kreetan hotellisi ulkopuolella ja suuntaa Kissamosin satamaan astuaksesi laivaan. Risteile noin tunnin ajan lahdella ohi Gramvousan saaren ja Balosin laguunin, jylhien kallioiden ja syrjäisten rantojen. Purjehdi lopuksi Gramvousan saaren ja lahden päässä sijaitsevan Cape Vouxan välillä. Saavu Gramvousan pieneen satamaan ja nauti luonnon, legendojen ja historian luomasta taianomaisesta ympäristöstä. Näe ranta, jossa on haaksirikko, ja Gramvousan kuuluisa linna, joka on saaren korkein kohta. Vaihtoehtoisesti voit uida Agioi Apostoloin kirkon vieressä olevalla alueella. Kun olet pysähtynyt Gramvousassa, nouse takaisin veneeseen ja suuntaa Balosin laguuniin. Voit valita, haluatko uida turkoosissa vedessä, rentoutua vaaleanpunaisella hiekkarannalla tai ihailla kallioiden ja jyrkänteiden luonnonkauneutta. Lepää sitten rannalla ennen paluuta.

Heraklionista: Balos ja Gramvousa risteily

10. Heraklionista: Balos ja Gramvousa risteily

Matkusta ilmastoidulla bussilla Kreetan länsiosiin. Nauti kuppi kahvia tai aamiainen pienessä Skaletan kylässä ja jatka sitten Kissamosiin, jossa nouset veneeseen ja aloitat risteilyn. Ihaile valtavaa luolaa, joka on todennäköisesti ollut muinainen laivatelakka. Näe merikilpikonnia ja delfiinejä leikkimässä vedessä. Laskeudu maihin Gramvousan saarella, joka tunnetaan myös nimellä "merirosvojen saari". Nauti noin 2 tuntia aikaa tutustua ja kohdata yli 100 lintu- ja 400 kasvilajia. Nauti runsaasti vapaa-aikaa uida upealla rannalla. Vaihtoehtoisesti voit nauttia lounaan (valinnainen) laivalla. Jatka risteilyäsi Baloksen laguuniin ja tutustu yhteen Kreikan kauneimmista kohteista. Nauti henkeäsalpaavasta näkymästä laguuniin ja nauti 2 tunnin uintitauosta ennen paluumatkaa tapaamispaikkaan.

Saatavilla olevat aktiviteetit

35 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 3

Imeri Gramvousa: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Imeri Gramvousa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Imeri Gramvousa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 837 arvosteluun

Teimme tämän retken syyskuun lopussa. Päivä oli täydellinen: hyvin yksinkertainen yhteydenpito operaattoriin, täsmällinen kuljetus, ystävällinen kuljettaja, vene (lautta) puhdas ja ateriapalvelu. Olimme ottaneet ateriavaihtoehdon, yksinkertaisen ja laadukkaan välipalan. Molemmat pysäkit ovat yleviä. Älä unohda ottaa mukaan hyvät lenkkarit ja aquashoes/sukelluslasit saadaksesi kaiken irti.

Baloksen laguuni on jotain ainutlaatuista ja vierailun arvoinen, jos vietät lomaa Kreetalla. Retkilaiva on valtava, siellä on wc:t, kaksi baaria ja laivalla voi vuokrata sateenvarjoja. Ennen laivaan nousemista tulee käydä lipunmyynnissä maksamassa pääsylippu (1 € per henkilö) Balokseen.

Loistava ! Erittäin hyvin järjestetty, meillä on aikaa nauttia retkistä! Ihana pieni risteily! Pahoittelemme vain pöydän istumapaikkojen puutetta, jotta voisimme syödä hiljaa veneessä (syöjät istuvat siellä..) Tästä huolimatta erittäin hyvä kokemus, jota suosittelen epäröimättä

Odotetusti ! Rannat ovat kauniita, kaikki oli puhdasta. Monet ihmiset risteilyaluksella, on parasta tulla aikaisin saada paikkoja. Suosittelen ottamaan mukaan ylimääräiset varvastossut, koska siellä on kiviä, jotka voivat vahingoittaa jalkojasi. Muuten huipulla!

Very friendly and polite tour guide, bus drivers were also very nice, fantastic experience