Suosittelemamme elämykset kaupungissa Imerovigli

Santorini: Santorinin viinitila: Opastettu kierros 3 viinitilalle ja viininmaistiaiset.

1. Santorini: Santorinin viinitila: Opastettu kierros 3 viinitilalle ja viininmaistiaiset.

Vieraile Santorinin saaren arvostetuimmilla viinitiloilla ja maistele 12:ta eri viiniä, joita valmistetaan paikallisissa viinitiloissa. Tutustu tuliperäisen saaren viininvalmistuksen 3500-vuotiseen historiaan alkaen viinitarhalta, joka sijaitsee ainutlaatuisella maaperällä, jossa on perinteisiä koriviiniköynnöksiä. Kuule paikallisesta viininviljelystä, joka tekee Santorinista viinintuotannon maailmanperintökohteen. Vieraile kolmella eri viinitilalla, kuten Argyrosin kartanolla tai Art Space Winery -viinitilalla, Koutsoyannopoulosin viinimuseossa, Venetsanosin viinitilalla tai Gavalas Estate Winery -viinitilalla. Maista luomuviinejä, kuten Nykteri, Assyrtiko ja Vinsanto, paikallisten herkkujen, kuten juustojen ja oliivien, kanssa.

Santorini: Valokuvien kuvaaminen yksityisellä lomajalostimella

2. Santorini: Valokuvien kuvaaminen yksityisellä lomajalostimella

Muista lomasi Santorinilla näiden henkilökohtaisen valokuvaajasi ottamien kuvien avulla. Osallistu valokuvaukseen, joka vangitsee sinut parhaimmillasi, valitse lomaasi parhaiten sopiva kuvauksen kesto ja hyödy valokuvaajasi syvällisestä paikallistuntemuksesta saarella. Kuvauspäivänä valokuvaajasi jakaa paikallistuntemustaan ja tekee taikojaan ikuistaakseen ikimuistoisia hetkiä. Valitse yksilöllisiä kuvauspaikkoja Santorinilla, olitpa sitten perheen lomamatkalla, romanttisella matkalla tai vauhdikkaalla lomalla ystävien kanssa. Vaihtoehdosta riippuen voit nauttia 1-3 tunnin valokuvauksesta ja tutustua jopa kolmeen paikkaan saarella. Katso sähköpostistasi 5 arkipäivän kuluessa kuvauksesta linkki henkilökohtaiseen verkkogalleriaasi (salasanalla suojattu). Lataa ammattimaisesti muokatut kuvasi ja jaa ne ystävien, perheenjäsenten ja sosiaalisen median kanssa.

Santorini: Minibussilla

3. Santorini: Minibussilla

Retken ensimmäinen pysähdyspaikka on Santorinin kaldera, jossa voit tutustua sen muodostumiseen liittyviin yksityiskohtiin. Jatka sitten maisemallisen maaseudun halki Oian kylään, joka on Santorinin kuvatuin paikka. Tutustu Imeroviglin kylään, joka sijaitsee korkeammalla kalliolla ja josta on uskomaton näköala. Pysähdy Firostefanissa ja tutustu kuuluisaan Blue Dome -kirkkoon, joka on niin monien Santorinin postikorttien kuvauskohde. Tutustu Profeetta Iliaksen huippuun, saaren korkeimpaan vuoreen, joka kohoaa 2 000 jalkaa merenpinnan yläpuolelle. Tutustu Megalochorin tai Pyrgoksen kylään ja valitse jompikumpi niistä. Tee valinnainen pysähdys Akrotirin arkeologisella alueella, jos haluat tutustua kaivauksiin. Voit myös valita valinnaisen viinitilan ja käydä Estate Argyrosin tai Venetsanosin viinitilalla maistamassa paikallista viiniä. Ihaile panoraamanäkymiä, ui viehättävillä punaisilla tai mustilla hiekkarannoilla ja rentoudu lounaalla rantaravintolassa.

Yksityinen puolipäiväinen retki Santorinilla

4. Yksityinen puolipäiväinen retki Santorinilla

Aloita Santorinin saaren pohjoisosasta, jossa sijaitsevat Oian, Firostefanin ja Imeroviglin upeat kylät. Koe loputtomat panoraamanäkymät Calderaan, Thirasia-saarelle ja tuliperäisille Palea- ja Nea Kameni-saarille. Saat tilaisuuden ottaa kuvia valkoisista taloista ja sinikupoliisista kirkoista siellä ollessasi.Kerrotaan, mitä on mahdollista tehdä. Sopikaa myöhemmin kohti Megalochorin perinteistä asutusta, jossa voit tutustua siihen kävelemällä perinteisiä kujia pitkin ja tutustumalla paikallisiin taloihin ja arkkitehtuuriin. Pysähdy lopuksi ainutlaatuisella Punaisella rannalla, joka on täynnä punaisia rautaisia vulkaanisia laavakiviä, ja kuuluisalla 2,5 mailia pitkällä Mustalla hiekkarannalla.Pysähdy punaisella rannalla, joka on täynnä punaisia rautaisia vulkaanisia laavakiviä.

Santorini: Caldera-näköalalla.

5. Santorini: Caldera-näköalalla.

Etsitkö erittäin romanttista kokemusta, jonka voit jakaa ja vaalia rakkaasi kanssa koko elämäsi ajan? White Pearl Cavalieri, joka sijaitsee kalderan kallionrannalla, on täydellinen paikka sinulle! Toivotamme teidät tervetulleeksi ja opastamme teidät kartanomme korkeimmalle kohdalle, jossa sijaitsee tunnusomainen tulivuoriperäinen poreamme, jota ympäröivät laavakivet ja joka tarjoaa ylimääräistä yksityisyyttä, jotta voitte nauttia eristäytyneestä kokemuksesta. Ravitse mieltäsi ja sieluasi uppoutumalla lämpimään veteen ja rentouta kehoasi tämän puolitoistatuntisen yksityisen kylpytynnyrihoitojakson aikana, johon kuuluu vesihierontahoito, ja katsele samalla upeita näkymiä tulivuorikalderaan ja merelle. Tunne itsesi erityisen hemmotelluksi nauttimalla joko tunnusomaisen cocktailin tai lasillisen kuohuviiniä yhdistettynä kauden tuoreisiin hedelmiin ja vilvoittelemalla Välimeren auringon alla. Tarjoamme myös pullon vettä, pyyhkeet kahdelle sekä kylpyhuone- ja suihkutilat, jotta voit virkistäytyä kokemuksesi jälkeen. Älä unohda ottaa mukaan uimapukua ja kameraa, sillä paikka on ihanteellinen valokuvien ja sosiaalisen median julkaisujen kannalta! Jos haluat jatkaa kokemustasi, voit jäädä allasbaariravintolaan nauttimaan auringosta tai auringonlaskun jälkeen rentoutua äärettömällä allasalueellamme.

Santorini Yksityinen kyyti Kuljetuspalvelut

6. Santorini Yksityinen kyyti Kuljetuspalvelut

Matkusta Santorinin lentokentältä tai satamasta haluamaasi kohteeseen mukavasti ja helposti tämän yksityisen ajoneuvokuljetuspalvelun avulla. Henkilökohtainen tapaaminen ja tervehdys, ja kuljettajana on kokenut ammattikuljettaja, ja tämä yksinkertainen ja sujuva kuljetusratkaisu poistaa matkustusstressin. Kun saavut Santorinille, kuljettaja odottaa sinua sovitussa tapaamispaikassa saapuvien matkustajien aulassa, jossa on nimesi kyltissä. Tapaamispaikkoja ovat Santorinin lentoasema, satama tai hotellisi. Varaukset on tehtävä kirjallisesti noin 24 tuntia ennen palvelupäivää. Tämän jälkeen kaikki varaukset on tehtävä vain pyynnöstä. Kun kuljetuspyyntösi on vastaanotettu, sinulle lähetetään varausvahvistus. Jos haluatte kuljetuksen lentokentältä tai satamasta hotelliin, ilmoittakaa lentonne tai laivanne aikataulun mukainen saapumisaika. Jos haluat kuljetuksen hotellilta lentokentälle tai satamaan, anna noutoaika vähintään 2 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöä.

Yksityinen ryhmävierailu Akrotiriin & 3 viinitilaa maisteluineen

7. Yksityinen ryhmävierailu Akrotiriin & 3 viinitilaa maisteluineen

Tutustu Santorinin kiehtovaan menneisyyteen 5 tunnin opastetulla kierroksella. Tutustu Akrotirin kaivauksiin, esihistorialliseen pronssikauden kaupunkiin. Noin 3600 vuotta sitten tapahtuneen minolaisen tulivuorenpurkauksen aikana kaupunki jähmettyi ajassa tulivuoren tuhkan alle. Tällä kierroksella, joka on hinnoiteltu enintään 4 hengen ryhmälle, voit ihailla taidokasta viemäröintijärjestelmää, hienostuneita monikerroksisia rakennuksia, upeita seinämaalauksia sekä kaivettuja huonekaluja ja astioita. Tutustu todisteisiin viininvalmistuksesta, jonka on arvioitu ajoittuvan 3. vuosituhannelle eaa. ja joka tekee Santorinista yhden maailman vanhimmista viininvalmistusalueista. Vieraile kolmella saaren viinitilalla ja tutustu Santorinin ainutlaatuisiin viininviljelyperinteisiin. Maista valikoima 12 eri viinityyppiä eri puolilta Santorinia ja Kreikkaa - mukaan lukien Assyrtiko, Nykteri ja ihastuttavan makea Vinsanto-viini.

Santorini: puoli- tai kokopäivän yksityinen saarikierros

8. Santorini: puoli- tai kokopäivän yksityinen saarikierros

Hae nouto valitsemastasi paikasta Santorinilla ja tapaa yksityinen kuljettajasi/opas. Päätä oppaasi kanssa, mitä nähtävyyksiä haluat nähdä tällä täysin muokattavissa olevalla kiertueella. Alla oleva matkasuunnitelma on vain esimerkki. Ensin pysähdy perinteiseen Firostefanin kylään, joka on kuuluisa sinisistä kupolikirkoistaan. Katso ja opi saaren geologisesta muodostumisesta sekä Santorinin synnystä ja historiasta. Jatka läpi luonnonkauniin maaseudun Oian kylään, joka on Santorinin kuvatuin paikka. Seuraavaksi suuntaa Profitis Iliasiin, joka on Santorinin korkein kukkula. Sen huipulta 567 metrin korkeudesta voit nauttia panoraamanäkymistä Egeanmerelle. Siellä voit vierailla Profitis Iliaksen luostarissa ja kreikkalaisortodoksisessa kappelissa, kuunnella bysanttilaisen musiikin ääniä ja maistaa heidän käsintehtyjä tuotteitaan. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Akrotirin muinaisilla raunioilla, muinaisessa minolaisen kylässä, jonka saaren jättimäinen tulivuorenpurkaus hautaa. Älä missaa mahdollisuutta nähdä asutuksen uskomattomat, hyvin säilyneet jäännökset itse. Suuntaa myöhemmin Red Beachille, joka on saanut nimensä sen erottuvan värisestä hiekasta. Matkalla etelään pysähdy tutustumaan kuuluisiin mustiin rantoihin ja sen mukavaan näköalaan. Ota monia kauniita kuvia tästä ainutlaatuisesta maisemasta. Lopuksi lopeta kiertueesi hemmottelevalla pysähdyksellä paikallisella viinitilalla. Santorini on valmistanut omaa viiniä muinaisista ajoista lähtien, ja sen tuotteen maisteleminen on täydellinen tapa saada maistiainen saaren historiasta.

Santorini: Mesa Gonia, Pyrgos ja Oia -kierros

9. Santorini: Mesa Gonia, Pyrgos ja Oia -kierros

Tutustu kauniiseen kreikkalaiseen Santorinin saareen, ja tutki sen idyllisiä kyliä ja niiden perinteistä arkkitehtuuria. Ensimmäinen kylä, jossa kierros pysähtyy, on Mesa Gonia, joka tuhoutui täysin vuonna 1956 suuressa maanjäristyksessä. Sen vuoksi sitä kutsutaan myös aavekaupungiksi. Kävele sittemmin asutetun kylän halki ja ihaile sen viehättävää arkkitehtuuria. Seuraavaksi pysähdyt Pyrgosin kylässä, jonka arkkitehtuuri on hyvin tyypillistä Kykladeille. Ihaile Bysantin kirkkoja ja venetsialaisia linnoituksia. Kaupunki sijaitsee yhdellä saaren korkeimmista kohdista. Nauti upeista näkymistä luoteiseen Santoriniin. Päätät retken Oiassa unohtumattomaan auringonlaskuun.

Santorini: Firasta Oiaan.

10. Santorini: Firasta Oiaan.

Osallistu Santorinin luonnonkauniille patikointiretkelle, joka tarjoaa näkymiä saaren ainutlaatuiseen tuliperäiseen kauneuteen. Vaella Firasta Oiaan oppaan johdolla ja opi samalla paikallisista perinteistä ja elämästä. Pääset kosketuksiin ympäröivän luonnon kanssa. Sinut haetaan majapaikastasi ja aloitat retken saaren pääkaupungista Firasta. Vedä kengät jalkaasi ja lähde vaeltamaan kohti pohjoista rannikkoa. Tutustu Firostefanin ja Imeroviglin kaltaisten perinteisten kylien kauneuteen. Ihaile niiden sinikupolisia kirkkoja ja ikonisia valkoiseksi kalkittuja taloja. Ota hetki aikaa katsoa ulos loputtomalta tuntuvalle horisontille ja napsia kuvia, jotta voit vaalia maisemaa ikuisesti. Kun vaellat, huomaa värikkäät luonnonkukat, rosoiset kalliorinnat ja Santorininin ainutlaatuinen vulkaaninen luonto. Kysy oppaaltasi tulivuorenpurkauksesta, joka muutti saaren täysin tuhansia vuosia sitten. Myöhemmin saavut Oiaan, Santorinin kruununjalokiviin. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä Egeanmerelle. Vaelluksen päätteeksi voit jäädä viettämään loppupäivääsi Oiaan tutustuen tai valita, haluatko, että sinut viedään takaisin majapaikkaasi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Imerovigli

Kaikki aktiviteetit

52 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Imerovigli: Koe enemmän

Näytä kaikki

Imerovigli: usein kysytyt kysymykset

Imerovigli: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Imerovigli? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.