Intrepid Sea, Air & Space Museum

  • Pääsyliput
  • Kaupunkikortit
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Intrepid Sea, Air & Space Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Intrepid Sea, Air & Space Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Intrepid Sea, Air & Space Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 513 arvosteluun

Matkamme helikopterilla oli yksinkertaisesti mahtavaa. Turvallisuus- ja turvaprotokollat ovat erittäin tiukkoja, kuten sen pitäisi olla jollekin sellaiselle. Näkymä kaupunkiin ja Hudsonille oli upea. Minulla oli mahdollisuus ajaa edessä ja minulle amatöörivalokuvaajana se oli täydellinen. Jos sinulla on mahdollisuus tehdä se, ei ole muuta tapaa kuvata Vapaudenpatsasta ja kaupungin rakennuksia tästä näkökulmasta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun olen helikopterimatkalla.

Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty, sisäänkirjautumisen ja turvallisuusselvitysten jälkeen aloitimme heti. Pilottimme puhutteli jokaista henkilökohtaisesti, selitti näkemämme - erittäin miellyttävää, ei liikaa, ei liian vähän! Kokemus Manhattanin yläpuolella: huumaava, inspiroiva, koskettava - kaikki samaan aikaan. 12 mahtavaa minuuttia! Kiitos Andrew!

Upeat näkymät, erinomainen selostus, tunnisti kaikki päärakennukset ja kaupunginosat Mnhattanilla sekä Brooklynissa ja Queensissa, mukaan lukien Vapaudenpatsas, Governors' Island, tärkeimmät sillat ja niiden historia, riittävän pitkä ollakseen erittäin viihdyttävä, mutta ei liian pitkä, jotta siitä tulee ikävä. Se oli täydellinen!

Meillä oli super aika kaiken kaikkiaan. Vaikka varattu aikamme oli 30 minuuttia lentoaikaa myöhemmäksi, tämä osoitti kuinka tehokas operaatio on suoritettu. Lentäjämme oli erittäin ystävällinen ja sai meidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Sen paras tapa nähdä Manhattan, toivon vain, että se olisi voinut olla.longed!!

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.