Lisää päivät

Inverness Luonto ja seikkailu

Saatavilla olevat aktiviteetit

30 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Inverness, Luonto ja seikkailu

Luonto ja seikkailu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Inverness?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Inverness ovat:

Inverness: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Inverness? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Inverness : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 137 arvosteluun

En tiennyt mitä odottaa, koska en ollut koskaan tehnyt mitään aivan vastaavaa ennen, mutta koko kokemus oli fantastinen ja Isle of Skye räjäytti mieleni! Ryan antoi meille H&S:n tiedotteet ja nopean yleiskatsauksen päivästä ja matkasta. Matkan varrella oli useita pysähdyksiä. Ensimmäinen linnassa antoi ihmisille tarpeeksi aikaa mennä sisään, mutta päätimme maksaa 3 puntaa ja vain kävellä ja tehdä ostoksia. Toinen pidempi pysäkki oli Portreessa. Ryan mainitsi useita käytettävissämme olevia vaihtoehtoja, joten meidän oli helppo löytää ruokapaikka. Pysähdyimme vielä muutaman kerran ja sitten yhden pidemmän tauon ennen kuin lähdimme Isle of Skyen saarelta, jossa tein taas ostoksia. Luulen, että jotkut meistä olivat silloin hieman väsyneitä, ja olisi ollut hienoa istua jossain sisätiloissa kupillisen teetä varten. En ole varma, oliko tämä mahdollista, koska joimme juuri kupillisen teetä take-awayksi.

Varasimme tämän timberbush-kiertueen getyouguiden kautta noin 24 tuntia ennen. Oppaamme oli Luke, joka teki hienoa työtä tutustuttaakseen meidät Skotlannin luontoon, sen ihmisiin ja historiaan… hän oli upea viihdyttäjä, jolla oli mahtava musiikkimaku (jota hän soitti pienten puheidensa välissä)…. Näytti siltä, että hän todella nautti siitä, että hän oli kanssamme. Ajanhallinta oli hyvää, koska meillä oli riittävästi aikaa jokaisella pysäkillä ilman kiirettä. Olimme kahdentoista hengen pieni ryhmä modernissa minibussissa (16 paikkaa). Aluksi hieman epäröimme hinnan takia, mutta se oli jokaisen pennin arvoinen!

Kaiken kaikkiaan erinomainen kiertue; hyvä määrä pysähdyksiä ja paljon nähtävää ja riittävästi aikaa tutkia. Vaikka kiertue kesti lähes 12 tuntia, se ei tuntunut ollenkaan liian pitkältä tai tylsältä. Matkaoppaan (Ryan) itsevarma ajo ja hauskoja faktoja tekivät pysäkkien välisestä kuljetuksesta erittäin mukavan ja stressittömän.

Aivan huikea retki. Opas Marita oli ainutlaatuinen. Hän kertoi hauskasti ja mielenkiintoisesti Skotlannin menneisyydestä nykypäivään. Suosittelen.