Suosittelemamme elämykset kaupungissa Iso-Britannia

The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

1. The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

Nauti ainutlaatuisesta skotlantilaisen viskin maisteluistunnosta The Collection Roomin koristeellisessa lasi- ja marmoriholvissa Edinburghin The Scotch Whisky Experiencen tiloissa. Maista 4 drammaa ensiluokkaista viskiä yhdistettynä herkullisiin kanapeihin, kun opit jokaisesta pullosta skotlantilaisen viskiekspertin kanssa. The Collection Room on yksi maailman johtavista skotlantilaisen viskin kohteista, ja se sisältää 3 384 lumoavaa pulloa maailman harvinaisimpia skotlantilaisia viskipulloja. Nauti nestemäisen kullan meripihkaisesta hehkusta ja tuikkivista kristallivaloista todella ainutlaatuisessa tilassa, joka on omistettu Skotlannin kansallisjuomalle. Seuraa eksklusiivista ja rentoa iltaelämystä pienen vierasryhmän kanssa. Matkaasi opastaa Keeper of the Quaich, sertifioitu viskiekspertti, joka on kansainvälisesti tunnustettu tietämyksestään ja intohimostaan kaikkea viskiä kohtaan. Tutustu skotlantilaisen viskin arvostamisen viiteen vaiheeseen ja tutustu sitten neljään hienoon, harvinaiseen ja kypsään single maltiin, joista jokainen on asiantuntevasti valittu tuomaan esiin Skotlannin alueellisten viskien vastakohtia. Jokaisen viskin parina on herkullinen kanapé, jossa on skotlantilaisen keittiön tyypillisiä makuja. Kuljeta mielesi ja makusi Skotlannin syrjäisille ja kauniille alueille, jotka heräävät henkiin makujen ja tarinoiden avulla. Olitpa sitten viskin noviisi tai tuntija, viihdyt, valaistut ja rikastut, kun arvostat skotlantilaista viskiä uudestaan tai uudelleen. Viskit Highland Park 18-vuotiasOld Pulteney 18-vuotiasGlengoyne 21-vuotiasLaphroaig 25-vuotias Isäntäsi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich)Perheesi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich) Lenka on tunnettu viskiasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Quaichin vartijaksi (Keeper of the Quaich) vihitty hän on matkustellut laajalti ja jakanut rakkauttaan Skotlantia ja skotlantilaista viskiä kohtaan tunnustuksena hänen panoksestaan skotlantilaisen viskin maailmaan.

Lontoo: National Gallery -kierros ennen aukioloaikoja ja taidetyöpaja

2. Lontoo: National Gallery -kierros ennen aukioloaikoja ja taidetyöpaja

Tutustu Lontoon kansallisgalleriaan ennen tuntia kestävällä kiertoajelulla ja kulje taidehistorian halki tutustuessasi yhteen maailman vaikuttavimmista taidekokoelmista. Selvitä mestariteosten merkitys historioitsijaoppaasi kanssa ja piirrä omat luomuksesi gallerian sisällä. Tapaat oppaasi National Galleryssa ja lähdet kiertoajelulle yksin ryhmällesi. Kuljeskele valtavissa saleissa ilman tavallista tungosta ja ihaile tunnettuja taideteoksia, jotka esittelevät taiteen kehitystä kautta historian. Tutustu maalausten syvempään merkitykseen taidehistorioitsijaoppaasi yksityiskohtaisten selitysten avulla. Osallistu sitten eksklusiiviseen luonnostelutyöpajaan tyhjän gallerian sisällä. Opi oppaaltasi luonnostelun ja perspektiivin perusteet ja anna ympäröivien taideteosten ruokkia luovuuttasi. Luo oma ainutlaatuinen matkamuistosi kotiin vietäväksi ainutlaatuisen kokemuksesi jälkeen tässä ikonisessa paikassa. GetYourGuide tekee yhteistyötä Lontoon National Galleryn kanssa tarjotakseen sinulle todella ainutlaatuisen kokemuksen yhdessä maailman suurimmista taidekokoelmista. Näe maailmankuuluja maalauksia eksklusiivisella kierroksella ennen aukioloaikoja ja herätä omat ideasi henkiin luonnostelutyöpajassa.

Lontoo: Carib-Britannian paahtopaisti Original Flavan kanssa

3. Lontoo: Carib-Britannian paahtopaisti Original Flavan kanssa

Hyötyile suussa sulavalla 2 ruokalajin karibialaistyylisellä brittiläisellä paahtopaistilla yhden Original Flavan perustajan kanssa. Seuraa, kun Craig tai Shaun valmistaa erikoislaatuisen jerk-marinadin ja selittää samalla tämän fuusioruokavalion historiaa. Asu Original Flava Residency -hotelliin Brixtonin sydämeen ja tapaa isäntäsi, Original Flavan Craig tai Shaun. Sen jälkeen voit seurata suoraa esittelyä siitä, miten heidän ikoninen jerk-marinadinsa valmistetaan, ja maustaa aineksesi karibialais-brittiläistä paahtopaistia varten. Katsellessasi esittelyä voit syventyä tämän fuusiokeittiön historiaan. Tutustu siihen, miten karibialais-brittiläinen keittiö on kehittynyt ja miten nämä kulttuurit yhdistyivät ja vaikuttivat toisiinsa. Elävän esittelyn jälkeen voit istuutua nauttimaan suussa sulavasta kahden ruokalajin illallisesta. Makua karibialais-brittiläinen paistiillallinen ja nauti molempien kulttuurien rakastetuista elementeistä, Yorkshire vanukkaasta jerk-kanaan sekä ruskeaan muhennettuun kanaan, paahdettuun lammaspaistiin, paistettuihin nyyttipannuihin, kastikkeeseen, paistettuihin perunoihin ja muuhun. Tarjolla on myös lihaton vaihtoehto kasvissyöjille ja vegaaneille.Hyvinvointivaihtoehtoja on myös tarjolla. Ihastu huoneen lämpimään tunnelmaan, kun jaat tarinoita isäntäväen ja muiden ruoanystävien kanssa. Kokemuksesi päätteeksi voit viedä kotiin purkin jerk-marinadia, uuden ymmärryksen karibialais-brittiläisestä keittiöstä ja muutaman vinkin, joilla voit rikastuttaa kotiruokaa. Etelä-Lontoossa syntyneet ja asuvat veljekset Craig ja Shaun tuovat rakkautensa karibialaiseen ruokaan suuren yleisön tietoisuuteen sosiaalisen median ja keittokirjojen kautta. Liity Original Flavan seuraan eksklusiiviseen kulttuurikokemukseen Lontoossa ja tutustu sekä brittiläisen että karibialaisen keittiön parhaimpiin puoliin.

Inverness: Skotlannin ylämaiden villiinnyttäminen, koko päivän retki

4. Inverness: Skotlannin ylämaiden villiinnyttäminen, koko päivän retki

Tämä elämys vie sinut Dundregganiin ja Bunloitiin tutustumaan Skotlannin ylämaiden villiinnyttämiseen. Invernessistä alkava koko päivän kierros esittelee sinulle villiinnyttämisen perusteet. Näe upeilla poluilla erilaista villielämää ja voit osallistua arkisiin toimenpiteisiin. Aamulla alkava kierros alkaa matkalla kohti Bunloit Estatea, ja matkan varrella voit ihailla vaikuttavia maisemia. Perillä tapaat metsänvartijat, jotka vievät sinut tutustumaan elämyksiin opastetusti. Voit bongailla alueelle tyypillistä eläimistä ja käydä metsäpuutarhassa sekä turvesuon kaltaisissa paikoissa. Korjaile aitoja, katsele ansakameroiden sisältöä ja tee muita tehtäviä, joita metsänvartijat päivittäin suorittavat. Metsien uudistusprojektit ja alueen villiinnyttäminen ovat kiehtovia aiheita, joista vartijat kertovat sinulle mielellään. Seuraava kohde on Dundregganin villiinnyttämiskeskuksen Trees for Life. Nauti lounas (omakustanteinen) ja koe sitten interaktiiviset näyttelyt ja kohteet keskuksessa itsenäisesti. Ihaile paikallisen taiteilijan tekemää informatiivista animaatiota ja opi audiokohteiden avulla paikallisista kansantarinoista ja myyteistä. Tapaa seuraavaksi vastaanoton luon oppaasi ja aloita opastettu kierros. Vieraile taimitarhalla ja ihaile tuhansia taimia, jotka ovat valmiina istutettaviksi tai jotka ovat valmiina aloittamaan juurtumisprosessin. Saat oppaaltasi lisätietoja taimitarhasta ja alueen luonnon monimuotoisuudesta. Vaella keijukaiskukkuloiden, ikivanhojen tammien ja uudistuvien metsäalueiden ohi ja opettele matkan varrella muutama gaelin kielen sana. Tutustu alueella käytettyyn kieleen, aina keskusalueen infopisteistä reittiä merkitseviin opastetauluihin. Kun olet lähtenyt toiselta alueelta, pysähdy vielä kerran katsomaan Foyersin putouksia, joihin kuuluu lyhyt mutta jyrkkä kävelymatka alamäkeen, josta avautuvat upeimmat näkymät ja kuvat putouksista. Lopuksi voit rentoutua matkalla takaisin Invernessiin Loch Nessin itäpuolen ohi. Koe Skotlannin upeat ylämaat mielekkäästi tällä GetYourGuiden kuratoimalla eksklusiivisella kiertomatkalla. Tutustu tiheisiin polkuihin, joilta avautuvat upeat näkymät, tapaa intohimoisia ihmisiä, jotka tekevät tämän kaiken mahdolliseksi, ja selvitä, miten voit omaksua luonnonsuojelullisia arvoja kotonasi.

Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

5. Lontoosta: Harry Potter Warner Bros Studio -kierros

Harry Potter -elokuviin mieltyneille sopiva Warner Bros.- studiokierros Lontoossa tarjoaa uniikin mahdollisuuden hypätä maagisten Harry Potter-elokuvien maailmaan. Studio Tour -kierros Lontoossa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Harry Potter -elokuvien - kaikkien aikojen menestyneimmän elokuvasarjan - taikaan. Vieraile elokuvien kulisseissa ja näe laaja valikoima upeita lavasteita, asuja sekä rekvisiittaa. Opit lisää huippusuositun Harry Potter -elokuvasarjan tarkoin varjelluista salaisuuksista, kuten erikoistehosteiden ja animoitujen hahmojen toiminnasta. Astu kuuluisalle Viistokujan mukulakivikadulle, jossa sijaitsevat Ollivander's, Säilä & Imupaperi sekä Weasley welhowitsit -liikkeet. Näe elokuvien ikonista rekvisiittaa, kuten Harryn Nimbus 2000 sekä Hagridin moottoripyörä. Löydä myös muita ikimuistoisia elokuvalavasteita, kuten Rohkelikkojen oleskelutila, poikien asuntola, Hagridin mökki sekä taikajuomien luokkahuone. Nyt sinulla on mahdollisuus vierailla laiturilla numero 9 ¾ ja hypätä Tylypahkan pikajunan kyytiin. Tutustu sekä laituriin että junaan, ja elä uudelleen Harryn maagiset matkat Tylypahkaan ja poseeraa matkatavarakärryn vieressä ennen kuin se katoaa seinän läpi. Voit myös astella junavaunun läpi. Kuule kuinka ikoniset junakohtaukset kuvattiin ja tutkistele lempihahmosi matkatavaroita! Päätä Tylypahkan pikajuna -seikkailusi rautatieaiheisessa matkamuistomyymälässä ja haali lempi-Pottereidesi inspiroimia herkkuja. Ensimmäistä kertaa voit myös tutustua Irvetan velhopankkiin. Kävele Irvetan velhopankin, Lestrangen holvin, maahisgallerian ja muiden paikkojen läpi. Ihaile vaikuttavia marmoripylväitä ja tutustu asuihin sekä proteeseihin, jotka kuuluivat Bogrodille, Lujahaalle sekä monille muille maahispankkiireille. Vieraile Lestrangen holvissa , jossa Bellatrix Lestrangen aarteet sijaitsevat, ja ympäröi itsesi kalleuksilla. Sinulla on noin neljä tuntia aikaa nauttia Harry Potter -studion taiasta. Vilkkaimpina vuodenaikoina tiet saattavat olla ruuhkaisia, joten aika voi olla lyhyempi. Pääset kuitenkin viettämään studiolla vähintään 4 tuntia. Bussimatka mukaan luettuna kierroksen kokonaiskesto on noin 7-7,5 tuntia riippuen liikenteestä ja sisäänpääsyajoista.

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

6. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Stonehengen sisäänpääsylippu

7. Stonehengen sisäänpääsylippu

Stonehenge on kenties maailman kuuluisin esihistoriallinen monumentti. Se rakennettiin useassa vaiheessa ja alussa se oli yksinkertainen maa-alue. Uniikki kivikehä pystytettiin myöhäisellä neoliittisellä kaudella noin 2500 e.K. Ajoitetulla sisäänpääsylipullasi pääset kohteeseen, joka on kiinnostanut katsojia jo vuosisatoja. Tänään Stonehenge, Avebury sekä useat muut kohteet muodostavat UNESCOn maailmanperintökohteen joka sisältää ainutlaatuisen ja tiiviin keskittymän esihistoriallisia monumentteja. Stonehenge on ollut ihmettelyn ja mielenkiinnon kohteena keskiajan alusta alkaen. Kuinka neoliittiset ihmiset rakensivat tämän insinööritaidon mestariteoksen vain silloin tunnetuilla yksinkertaisilla työkaluilla ja tekniikoilla? Satoja esihistoriallisia esineitä Stonehengen alueelta on näytteillä vierailijakeskuskessa. Yksi Stonehengen uutuuksista on ulkoilmagalleria, joka sisältää useita uudelleenrakennettuja neoliittisia taloja. Talot on rakennettu arkeologisten todisteiden pohjalta, käyttäen aitoja materiaaleja, ja ne näyttävät palan Stonehengen rakentaneiden neoliittisten ihmisten elämäntapaa. Stonehenge merkitsee nykyajan ihmisille monia asioita. Se on Britannian maamerkki, maailman ihme, hengellinen paikka ja inspiraation lähde.

Belfast: Titanic-kokemus ja käynti SS Nomadicilla

8. Belfast: Titanic-kokemus ja käynti SS Nomadicilla

Pääset sukeltamaan maailman suurimpaan Titanic-kokemukseen Belfastin historialliselle telakalle, jossa tuhoon tuomittu Titanic rakennettiin. Seikkailu alkaa heti kun astut rakennuksen suureen atriumiin, jota ympäröi 4 laivanrungon muotoista siipeä. Vaella läpi 9 suuren gallerian ja nauti viimeistä huutoa olevista interaktiivisista näyttelyistä, samalla kun opit Titanicin tarinasta, sen rakentamisesta Belfastissa 1900-luvun alussa ja sen kuuluisasta neitsytmatkasta, joka jätti jälkensä historiankirjoihin. Opit samalla Belfastin historiasta kukoistavana vuosisadanvaihteen kaupunkina ja näet jännittäviä näyttelyitä telakka-alueesta ja Titanicista rakennusvaiheessa. Voit katsella aluksen satamasta lähtöä ja ihastella sen sisuksen upeaa puusepäntyötä, sekä uppoutua laivan matkustajien tarinoihin ja uppoamispäivän sankaritarinoihin. Elä uudestaan aluksen traaginen loppu, ja näe sen hylky makaamassa merenpohjassa. Pääset matkalle läpi Pohjois-Atlantin pohjan Ocen Exploration Centressä, jossa on myös yhteyksiä tämän hetken merenpohjantutkimuksiin. Titanic-kaupassa on paljon vaihtoehtoja, jos haluat jotain kotiin viemisiksi. Lopuksi käydään vielä SS Nomadicilla, viimeisellä jäljellä olevalla White Star Line -aluksella, joka on maailman suurin Titanic-artefakti. Se on Titanicin kuuluisa tukialus, ja noin neljäsosan Titanicin koosta, voit ihastella ornamentein koristeltuja ovia, puupaneeleita, kipsitöitä ja upeaa portaikkoa. Pääset myös kokemaan, millaista elämä oli miehistön osassa.

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

9. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Glasgow'n nähtävyydet: Hop-On Hop-Off -bussikierros

10. Glasgow'n nähtävyydet: Hop-On Hop-Off -bussikierros

Tutustu yhteen Skotlannin värikkäimmistä ja jännittävimmistä kaupungeista yhden tai kahden päivän lipulla Glasgow'n Hop-On Hop-Off -nähtävyysbussiin. Vieraile mielenkiintoisissa museoissa, taidegallerioissa, kauniissa puistoissa ja rakennuksissa, ja hyödynnä vain Lontoosta kakkoseksi jäävät shoppailumahdollisuudet. Myös kaupungin pubit, kahvilat, baarit ja yökerhot tekevät kaupungista suositun matkakohteen lyhyemmille kaupunkilomille. Nähtävyydet ja mielenkiintoiset paikat sijaitsevat ympäri kaupunkia, joten paras tapa tutustua niihin on opastettu kaupunkikierros avokattoisella bussilla, joka kiertää kaikki tärkeimmät kohteet. Jää kyydistä millä tahansa 21 pysäkistä, jotka sijaitsevat kätevästi mm. goottilaiskatedraalilla, kuljetus- ja matkustusmuseolla, vastikään restauroidulla Kelvingrove Art Galleryllä, Glasgow'n yliopistolla, Glasgow Greenillä ja Clydeside Distilleryllä. Bussit lähtevät 15 minuutin välein. Reitin pysäkit: George Square, Glasgow Cathedral, Merchant City, Barras Market, Glasgow Green, St Enoch, St Vincent Place, Radisson Hotel, Argyle Street, Hilton Garden Inn, SECC, Clydeside Distillery, Riverside Museum, Kelvin Way, Byres Road, Kelvingrove Art Gallery, Kelvin Park, University of Glasgow, Charing Cross, Sauchiehall St, Theatre Royal, Buchanan Bus Station.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Iso-Britannia

Kaikki aktiviteetit

822 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 52

Kaupungit: Iso-Britannia:

Iso-Britannia: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Iso-Britannia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Iso-Britannia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 334 477 arvosteluun

Kuljetus bussilla toimi hyvin. Viestintä bussissa oli hieman ankaraa oppaan takia. Saapuessamme studioille meitä käskettiin odottamaan bussissa kertomatta miksi. Ihmiset olivat kaikki hieman levottomiksi, koska se kesti kauan. Huomautus siitä, että lippuja ja lippuluetteloa odotettiin, olisi ollut hyödyllinen. Paluumatkan poistumispiste, meitä ei pudotettu takaisin sinne, missä nousimme, vaan toiseen kohtaan (2-3 korttelia kauempana) Ei selitystä täälläkään. Kiertue studioilla on jokaisen pennin arvoinen. Tyttäremme ja me olimme innoissamme. Meillä oli tarpeeksi aikaa, eikä sinun tarvinnut odottaa kovin kauan, jotta pääsisi tekemään erityisiä asioita (esim. lento luudanvarrella).

Meillä oli upea päivä Glenfinnanin, Fort Williamin ja Glencoe Day -kiertueellamme. Varhainen aloitus ja pitkä päivä olivat sen arvoisia upeiden näkymien vuoksi. Matkaoppaamme ja kuljettajamme Brian oli hauskaa ja erittäin perehtynyt Skotlannin historiaan ja paikoista, joissa vierailimme ja kuljemme matkan varrella. Siellä myös muutama isävitsaus pitääksemme meidät viihdyttävinä! Suositellaan perusteellisesti!

Kuinka nautimme päiväretkestämme opas Kennyn kanssa. Kävimme onnekkaita sään kanssa ja saimme nähdä paljon kaunista. Mene kotiin upeiden kuvien kanssa. Kaikki oli siististi järjestetty ja Kenny tiesi paljon kerrottavaa, hänellä oli huumoria ja hän oli mukana. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta. Päivä meni aivan liian nopeasti. Kiitos Kenny!

The tour was great, our tour guide George kept us entertained the whole time telling us about Scotland and its history.

Hyvin järjestetty matka, erittäin siisti bussi, sujuva palvelu