Tekemistä kohteessa
Iso-Britannia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Iso-Britannia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Iso-Britannia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Iso-Britannia : Mitä vierailijat sanovat

Mieheni, 12-vuotias poika ja minä nautimme todella tästä yökiertueesta. Se antoi meille jotain hauskaa tekemistä illalla, joka ei vaatinut enää kävelyä - hieno tauko jaloille! Opas oli erinomainen ja erittäin informatiivinen. Opimme paljon. Istuimme ulkoilmabussin yläosassa, mikä oli hauskaa. Suosittelen niputtamista, koska kiertueen puolivälissä oli kylmä. Suosittelisin tätä kiertuetta viihdyttävänä ja turvallisena tapana nähdä kaupunki ja valot yöllä.

Palatsin puutarhat ovat kauniita, mutta niihin ja laajempaan puistoon pääsee ilmaiseksi. Palatsissa on pääasiassa kuvia perheestä, mutta huoneet ovat tyhjiä. Toivoin näkeväni huonekaluja jne. Palatsin sisällä sijaitsevan lahjatavaraliikkeen kahvila adyacente on mukava ja siellä on herkullinen kakku ja tee, joka on edullinen. Paviljonki, johon pääsee puutarhan kautta, vaatii varauksen, jotta voit viettää laadukkaamman teehetken leivonnaisten kanssa.

Tapaamispaikka linja-autoon oli helppo löytää; bussi saapui aikaisin. Opas oli erittäin ystävällinen ja melko hauska. Nautimme kiertueesta valtavasti ja opimme Lontoosta monia asioita, joita emme olleet tienneet. Ota tämä kiertue; et tule katumaan sitä! * Saavuimme aikaisin, kuten muut ovat ehdottaneet, jotta voisimme istua ylhäällä katetun alueen alla. Olimme iloisia, että teimme, koska se oli erittäin kylmä yö.

Kokemukseni mukaan Shard on paljon parempi kuin muut näkökohdat, joita "silmä" voi kuvitella. Ennakkovaraus on välttämätöntä, jotta vältytään liian pitkiltä jonotuksilta. Shardin henkilökunta järjesti vierailumme hyvin, ja vaikka se oli erittäin kiireinen, siellä oli runsaasti aikaa ihailla upeita näkymiä ja nauttia drinkin baarissa. Rakasti sitä!

Very Good!! Super guide Fiona!! A lot of detailed information for Harry Potter fans and also some interesting things about history of London. Well worth spent pounds, great work!