Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Iso-Britannia

Aktiviteetit saatavilla

800 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/50

Iso-Britannia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Iso-Britannia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Iso-Britannia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 334 477 arvosteluun

Jumalani! Kuinka kaunis paikka! Olin ilahtunut! Olimme ostaneet elämysmatkan kuljetuksineen, mutta valitettavasti GetYourGuide peruutti sen, koska Pariisin kuljetus oli lakossa sinä päivänä! Onneksi pääsimme taas ostamaan lipun puutarhaan kuuluvaan palatsiin alennuksella! Menimme uberilla ja pääsimme takaisin julkisilla kulkuvälineillä! Palatsi on erittäin suuri, haluaisin huomauttaa tietää salin peilit ja kuinka paljon kuningas. Kaikkea ei voi nähdä! Se on liikaa! Se oli maagista! Palatsi on kaunis!

Todella iloinen, että teimme aikaa vierailla Versailles'ssa Pariisin-matkallamme. Teimme oman matkamme metrolla ja junalla, joka oli todella helppoa ja vain noin 7 €/kpl. Palatsi on erittäin upea, kuten voit odottaa, ja puutarhat ovat uskomattomia ja valtavia! Jos vierailet kaikessa täällä, suosittelen ehdottomasti, että varaat suurimman osan päivästä nähdäksesi kaiken.

Suosittelemme! Sinun täytyy jonottaa sisäänkäyntiin/turvatarkastukseen, mutta se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Ajansäästö on lipun ostaminen paikan päällä. Sinun täytyy jonottaa uudelleen äänioppaan saamiseksi, mutta se toimii myös erittäin nopeasti. Vain kohtauspaikka on hieman epäselvä. Sisäänkäynti olisi parempi määritellä suuntiin.

Se on helppo ostaa, kun aika on jo ilmoitettu lipuissa. Vältimme pitkiä jonoja ja säästimme aikaa. Ainoa asia, jonka olisin tehnyt, oli myös varata äänioppaat etukäteen, jos niitä olisi saatavilla. Meidän piti olla 15 minuutin jonossa sitä varten. Mutta muuten saimme käydä läpi koko palatsin kolmessa tunnissa puutarhat mukaan lukien.

Ei ole mitään valittamista. Varattu kaksi viikkoa etukäteen ja saapunut ajoissa valtavasta kiireestä huolimatta. Erityisen mukavaa: meidän tapauksessamme lapsemme (7v) tuli ilmaiseksi sisään, vaikka sen sanotaan maksavan 10 euroa, joka pitäisi maksaa paikan päällä kassalla.