Valitse päivämäärät
Istanbul

Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Suosikit / Istanbul

Istanbul: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Istanbul? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Istanbul : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 164 arvosteluun

Se oli ensimmäinen kerta, kun olimme tulleet Istanbuliin, meillä oli upea aika. Tietenkin niin monen kuukauden kuluttua, meidät kaikki oli lukittu taloon. Meillä oli yö täynnä tanssia ja hauskaa. Kaikki henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja aina halukas auttamaan sinua. En voi sanoa, että ruoka oli täydellistä, mutta sinä menet hauskanpitoon ja se laskee ja hauskuus oli alkuun! Suosittelemme sitä ehdottomasti ystävillemme ja perheellemme. Ja me varmasti palaamme Augukseen!

Tunnelma oli hyvä. Esitykset olivat viihdyttäviä. Ruoka oli keskinkertaista, jos jätät lautasen ja päätät tutkia laivaa yli 10 minuutin ajan, saatat löytää lautasen kadonneen ja pöydän siivottua. Se on enemmän viihde- ja kokemusosaa varten. Voit kesyttää upeita kuvia risteilyllä samalla kun nautit Bosporinsalmen yönäkymästä.

Kaikki oli huippuluokkaa: palvelu, ruoka, tanssi, näkymät Istanbuliin yöllä ... Meillä oli uskomaton lepo. Vain hyvät vaikutelmat. Ainoa asia, rohkealle tanssille annettiin hyvin vähän aikaa, vaikka odotimme sitä eniten. Toivottavasti se saa enemmän huomiota tulevaisuudessa. Muuten, toistan, kaikki on super!

mielenkiintoinen ja sopivan kompakti

Ainut huomautus tulee Hagia Sofian käynnistä. Pieni kiireen tuntu oman ajan puitteissa.