Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Italia

Italia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Italia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Italia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 711 792 arvosteluun

Retki oli hieno. Meidät kerättiin majoituksestamme ja kiipesimme 2000 metriin oppaan kanssa, joka opetti meille paljon Etnasta. Sieltä meillä oli mahdollisuus pysyä tällä tasolla ja käydä kraatterilla oppaan kanssa, mennä 2700 metriin köysiradalla (30 € enemmän) tai nousta 2900 metriin köysiradalla + bussilla ja vaeltaa vulkanologioppaan kanssa. (68€ lisäksi). Nousimme 2700 metrin korkeuteen ja kävimme itse kraatterissa oppaan ohjeiden alaisena. Se oli mahtavaa! Sitten liittyimme ja vierailimme tulivuoren luolassa ja menimme sitten pieneen kylään maistamaan paikallisia tuotteita. Sitten meidät vietiin takaisin hotelliimme. Kiitos vielä kerran Angelolle hänen myötätunnostaan ja selityksistään tämän päivän aikana!

Rakastan Get Your Guide -sovellusta. Se on niin helppo navigoida. Tämä museon jonon ohitusvaihtoehto oli loistava, koska jono todella osaa rakentaa ja on tuskallista seistä jonossa loman aikana. Koko siirtyminen sovelluskupongista lipuksi on hieman hämmentävää, koska katu on täynnä ja pieni reikä seinässä, josta saat lippusi, ei ole hyvin merkitty. Onneksi kaduilla oleva henkilökunta on varsin avulias. David on todella jotain. Emme aikoneet käyttää aikaa nähdäksemme häntä Firenzessä, mutta tällä ohitusjonon vaihtoehdolla oli hienoa tarttua tilaisuuteen. Suosittelen tätä museota, jos David on ainoa asia, jonka näet. Näyttävä. Henkeäsalpaava. Kaunis.

Lippu vie sinut sisään jonon ohittamisena ja voit mennä suoraan sisään katsomaan Davidia. Ei ole paljon muuta nähtävää kuin 1 ylimääräinen huone, jossa on patsaita, mutta pystyin näkemään sen, mitä halusin nähdä joutumatta jonottamaan. Jokaiselle sisääntuloajalle on vihjeitä, etkä todellakaan pääse sisään ajoitettua paikkaa aikaisemmin, mutta pääset sisään jos hieman myöhässä (ehkä jopa 30 minuuttia). Se auttaa varmasti väkijoukon hallinnassa.

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

Helppoa kun liput valmiina ostettuna puhelimessa. Hissillä vaivaton mennä ylös, ei tarvitse hikoilla portaissa.