Tekemistä kohteessa Japani

Japani: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Japani? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Japani : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 086 arvosteluun

Tämä oli hämmästyttävä askel Kioton Geikon ja Maikon alueen Gionin maailmaan. Olin yksinkertaisesti järkyttynyt siitä, kuinka paljon en tiennyt siitä! Onneksi oppaani Ayu oli erittäin avulias ja asiantunteva kiertueen aiheesta ja rehellisesti kaikesta, mitä kysyin Kiotosta ja japanilaisesta kulttuurista. Se oli hienoa aikaa, jota en voi suositella tarpeeksi, jos haluat tietää alueesta ja Kiotosta yleensä.

Ehdottomasti vertaansa vailla. Helppokäyttöinen, jatkuvasti vakaa ja nopea yhteys, hyvä akunkesto (8 tunnin jälkeen, kun 4 käyttäjää on edelleen 25 % jäljellä), nopea lataus ja erinomainen vastine rahalle. Myös heidän neuvontapuhelin vastaa nopeasti ja he puhuvat hyvää englantia. Käytän niitä ehdottomasti uudelleen seuraavalla Japanin-matkallamme.

Reititin on helppo asentaa ja käyttää. Sinun ei tarvitse seisoa linjassa lentokentällä - vain toimita se hotellillesi. Huomaa: kun varaat sen, vahvistus näyttää siltä, että sinun on noudettava se - mutta se johtuu vain siitä, että ne vahvistavat hotellin kanssa, että yövyt siellä.

Tuote oli jo toimitettu hotellillemme ennen saapumistamme. Taistelin vähän, koska reitittimen kieli oli japanilainen. Mutta siellä on pala paperia ohjeineen, mikä auttoi paljon. Laturin sovitin ei toiminut hyvin, minulla oli ylimääräistä.

Pocket Wi-Fi tuli vaivattomasti hotellille ja sen sai heti kun kirjauduimme sisälle. Laite toimi moitteettomasti ja pakkaus sisälsi ohjeet vikatilanteisiin. Nopeus oli kiitettävä ja netti toimi pätkimättä.