Tekemistä kohteessa Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera: huippunähtävyydet

Jerez de la Frontera: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Jerez de la Frontera parhaat nähtävyydet?

Kohteen Jerez de la Frontera parhaat nähtävyydet ovat:

Jerez de la Frontera: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jerez de la Frontera? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jerez de la Frontera : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 055 arvosteluun

Tanssivia hevosia ei kannata jättää väliin!

Perusteet ovat kauniita vaeltamaan ennen 90 minuutin esitystä. Näimme joidenkin hevosten lämmittävän. Henkilökunta on kohtelias ja tehokas portista areenan istuimiin. Yksi varoitus! Ajoimme ja löysimme täydellisen pysäköintipaikan, mutta emme voineet käyttää pysäköintikorttikoneita. Tämän seurauksena saimme "Denuncionin" (lipun), joka olisi maksanut 80 euroa, jos hotellinomistajamme ei olisi auttanut meitä saamaan "Anulcionin". Lisätty juuri matkailun ihmeisiin!

Se oli mielenkiintoista, hevoset ja ratsastajat olivat hyvin koulutettuja ja hyvin pukeutuneita. Tunsin myös, että minulle, noin 30 minuutin kuluttua, liikkeet olivat melko toistuvia, vaikka musiikki muuttui. Vain muutama eri asia esitettiin myöhemmin ohjelmassa. Minulle 90 minuuttia oli liian pitkä eikä tarpeeksi monipuolinen tai mielenkiintoinen. Laitos, maisemointi ja ympäröivät rakennukset ovat mahtavia.

Henkeäsalpaava.

Erinomainen esitys ihmisen ja hevosen välisestä suhteesta. Taso, johon Caballero ja heidän hevosensa suoriutuvat, on henkeäsalpaava ja osoittaa täydellistä luottamusta toisiinsa. Työn ja koulutuksen tämän tason saavuttamiseksi on oltava valtavaa. Loistava esitys, joka on näkemisen arvoinen. Älä missaa sitä, jos olet täällä Jerezissä tai alueella.