Tekemistä kohteessa Jeriko

Jeriko: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Jeriko?

Jeriko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jeriko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jeriko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 1 238 arvosteluun

Retken alkupiste oli hyvin löydettävissä. Retki lähti jo klo 6.30 ja aamukahvit pystyi ostamaan vasta noin klo 10.00 aikoihin. Bussikuski ajoi turvallisesti ja kertoi matkalla Israelista. Meidän ryhmässä oli Jerusalemissa noin 25 henkeä. Opas oli ammattitaitoinen ja piti hyvin ryhmän hallinnassa. Aikaa oli riittävästi jokaisella nähtävyydellä. Englannista oli helppo saada selvää. Matku jatkui noin 15 hengen kanssa Betlehemiin, jossa vierailtiin Jeesuksen synnyin kirkossa. Oppaan englannista oli vaikea saada selvää ja tuntui, että opas oli vähän hukassa. Välillä istuttiin 20min kirkon penkeillä. Kuollutmeri oli mahtava! Kokonaisuudessaan hyvä ja mielenkiintoinen retki! Buffetlounas maksoi 11 dollaria per henkilö.

Jerusalemiin olisi voinut käyttää enemmän aikaa. Pyhän haudan kirkossa piti pitää puolensa, että ehdittiin nähdä hauta, kun opas halusi vain jatkaa eteenpäin. Kertoi hyviä tarinoita, mutta välillä unohti että on meitä varten eikä me häntä varten. Kuolleelle merelle kannattaa ottaa mukaan uimatossut, pohjassa tosi teräviä kiviä/suola sedimenttejä, joihin raapii itsensä helposti.

Kuolleen meren -retkelle lähtijöille olisi hyvä kertoa, että uimapuvun ja pyyhkeen lisäksi on otettava mukaan jalkineet, joilla pääsee pukuhuoneesta rannalle. Matka on pitkä ja maa polttavan kuumaa. Opas ei valitettavasti kertonut mitään etukäteen pukuhuonekäytännöistä. Säilytyslokeroon tarvitaan kolikoita tai pankkikorttia.

Meillä oli erinomainen opas, joka tuli mukaan vasta Jerusalemista. Se ei tosin häirinnyt meitä yhtään. Aamuhorroksessa olisimme tuskin jaksaneet kuunnella mitään tarkasti. Retken aikataulu oli tiivis, mutta emme kuitenkaan joutuneet juoksemaan. Ehdottomasti tekemisen arvoinen retki ja erittäin kilpailukykyisellä hinnalla!