Hieronymuksen luostari

An unmissable 16th-century monastery, UNESCO World Heritage Site, and emblem of Portugal’s Age of Exploration.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Hieronymuksen luostari: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Hieronymuksen luostari? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Hieronymuksen luostari : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 6 029 arvosteluun

Heinäkuusta 2021 lähtien liikennöi 2 linjaa, (vihreä) linnalinja, joka vie sinut tiukan historiallisen keskustan läpi kohti Sao Jorgen linnaa pienemmällä bussilla (noin 40 min meno-paluumatkaan) ja avoin. 'ylempi kaksikerroksinen (punainen) Belem-linja, joka vie sinut ulospäin varsinaisesta Lissabonista Belemin kuntaan ja esittelee kuuluisaa rannikkopuolustustornia ja muistomerkkiä löytöjen aikakaudelle (noin ja tunti ja 10 minuuttia). Belemissä voit myös vierailla Pyhän Jeronimon luostarissa, Vasco da Gaman haudalla ja merimuseossa. Ääniopas on erittäin informatiivinen ja helposti ymmärrettävä, ja siinä on miellyttävät väliajat paikallista fado-musiikkia. Varasimme myös veneretken Lissabonin keskustan ja Belemin välillä 12 euron lisämaksusta per henkilö. Kun lähdimme kiertueelle, se oli melko tyhjä, joskus olimme ainoita ihmisiä bussissa, epäilemättä Portugalin Covid-toimenpiteiden takia, jotka pelottivat ulkomaisia turisteja, mikä on sääli!

Olimme Lissabonissa maanantaista perjantaihin, joten varain 72 tunnin passin. Se oli aivan loistava ja kattaa museot, näyttelyt, raitiovaunut ja junat. Se kattaa myös junan Sintraan. Se tekee myös pääsyn kaikkialle niin paljon nopeammaksi ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä, ostaa lippu joka kerta matkustaessasi tai jonota museoihin ja monumentteihin. Lissabonissa suurin osa nähtävyyksistä on suljettu maanantaina, joten on hyvä idea aloittaa se tiistaina (aloitimme keskipäivällä) ja sitten se kestää perjantaina keskipäivään.

Rahan arvoinen! Käytimme sitä käydäksemme Belemissa, nähdäkseni pari alueen museoita ja sitten menimme takaisin syömään illallista alueellemme (Baixa / Chiado). Kävellen päivällisellemme kävelimme raitiovaunulla Chiadoon (säästää) jalat) ... Se on 20 dollarin euron arvoinen, Luota minuun!

Vietämisen arvoinen! Ei hätää julkisen liikenteen suhteen, kun tämä kortti on taskussa. Sisältää myös junat Sintraan ja muihin Lissabonin lähellä oleviin paikkoihin. Ja ostamalla sen täältä - ilman lisäkustannuksia, tällä välin virallisella verkkosivustolla plus 3 euroa varauksesta.

Suosittelen ostamaan Lissabonin kortin kävelylle kaupungin ympäri, koska se on helppo tapa, halvin ja mukava kiertää.