Lisää päivät

JerusalemPäiväretket

131 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Jerusalem: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jerusalem? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jerusalem : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 3 046 arvosteluun

kaunis kokemus ainoa negatiivinen, että meitä ei ole varoitettu kohtaamispaikan muutoksesta, koska yöpymisalueellamme oli rajoitettu liikenne. Tämän lisäksi opas Jano oli poikkeuksellinen, hän seurasi meitä kaikkia huomion ja huolenpidon avulla, mikä sai meidät nauttimaan päivästä, joka lensi mukavasti. erittäin suositeltava retki, ensimmäinen pysäkki näkymä Jerusalemiin kohtauspaikasta lajittelua varten eri busseissa kiertueesta riippuen. toinen vaihe Masadan nousu köysiradalla ja paikkakierros tarkkojen selitysten kera, seuraava puolitoista tunnin vaihe Kuolleellemerelle kylvyllä mudassa. sitten paluu Jerusalemiin klo 16.30. Suosittelen todella tätä opastettua kierrosta

Totuus täsmällisyyden suhteen on erittäin hyvä. Ensimmäinen suuri kiertue "Jerusalem", erittäin kallis erittäin muodollinen opas, ainoa asia on, että pyhän hautaan ei ollut mahdollista päästä sisään. Toinen reitti "Betlehem" siellä oppaan mieltymys alkuperäiselle ryhmälleen todettiin, koska ryhmät jakautuvat ja se mikä olisi pitänyt olla espanjaksi, päätyi enemmän englanniksi, sama tapahtui paluumatkalla, he eivät lähteneet meidät samaan lähtöpisteeseen. Tärkeä huomioitava seikka on kiinnittää huomiota paikallisiin yrityksiin, jotta hintoja ja maksuja ei käytetä väärin ostettaessa matkamuistoja.

Sanoisin, että olimme todella tyytyväisiä. Pelkäsimme, että se oli hieman huijausta, mutta kaikki oli täydellistä. Opas Isaac oli erittäin hyvä, bussi saapui kohtaamispaikalle pienellä viiveellä, mutta Jerusalemin liikenteen näkeminen on siellä. Todella upea Masada, ansaitsee sen! Pysähdy lounaalle tienvarsiravintolaan ja sitten 2 ilmaista tuntia Kalia Beachille Kuolleenmeren rannalla. Aikaa riitti tehdä kaikki rauhallisesti ja nauttia päivästä! Super suositus ☺️

Hieno vaellus! Hyvin järjestetty yksityiskohtaisesti! Opas (Udì) on aina ollut erittäin kohtelias ja kohtelias, ei se suuri ammattilainen, joka on erittäin kokenut työstään! Erittäin rento ja tarkkaavainen kaikkiin tarpeisiimme! Erinomainen ravintola Betlehemissä, jossa pysähdyimme syömään (lounas ei sisälly hintaan). Lopuksi tyypillinen israelilainen keittiö!

Mukava kiertue. Vietät aikaa ruuhka-aikoina. Poikkeuksellinen oppaamme ylitti ajan bussissa. Se meni ensin Betlehemiin, kun taas kaikki muut matkat menivät ensin Jerusalemiin. Tällä olemme lyhentäneet odotusaikaa päänähtävyyksillä. Näet kaikki ilmoitetut paikat. Jopa pieni lounas (vapaaehtoinen, maksaa!) oli ok 32 asteessa.