Valitse päivämäärät

Jerusalem Päiväretket

124 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Jerusalem: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Jerusalem parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Jerusalem?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Jerusalem ovat

Bethlehem

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Jerusalem?

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Jerusalem?

Jerusalem: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jerusalem? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jerusalem : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 3 046 arvosteluun

Totuus täsmällisyyden suhteen on erittäin hyvä. Ensimmäinen suuri kiertue "Jerusalem", erittäin kallis erittäin muodollinen opas, ainoa asia on, että pyhän hautaan ei ollut mahdollista päästä sisään. Toinen reitti "Betlehem" siellä oppaan mieltymys alkuperäiselle ryhmälleen todettiin, koska ryhmät jakautuvat ja se mikä olisi pitänyt olla espanjaksi, päätyi enemmän englanniksi, sama tapahtui paluumatkalla, he eivät lähteneet meidät samaan lähtöpisteeseen. Tärkeä huomioitava seikka on kiinnittää huomiota paikallisiin yrityksiin, jotta hintoja ja maksuja ei käytetä väärin ostettaessa matkamuistoja.

Sanoisin, että olimme todella tyytyväisiä. Pelkäsimme, että se oli hieman huijausta, mutta kaikki oli täydellistä. Opas Isaac oli erittäin hyvä, bussi saapui kohtaamispaikalle pienellä viiveellä, mutta Jerusalemin liikenteen näkeminen on siellä. Todella upea Masada, ansaitsee sen! Pysähdy lounaalle tienvarsiravintolaan ja sitten 2 ilmaista tuntia Kalia Beachille Kuolleenmeren rannalla. Aikaa riitti tehdä kaikki rauhallisesti ja nauttia päivästä! Super suositus ☺️

Mukava kiertue. Vietät aikaa ruuhka-aikoina. Poikkeuksellinen oppaamme ylitti ajan bussissa. Se meni ensin Betlehemiin, kun taas kaikki muut matkat menivät ensin Jerusalemiin. Tällä olemme lyhentäneet odotusaikaa päänähtävyyksillä. Näet kaikki ilmoitetut paikat. Jopa pieni lounas (vapaaehtoinen, maksaa!) oli ok 32 asteessa.

Kiertue on ehdottomasti sen arvoinen, oppaamme Itamar oli erittäin asiantunteva ja tarjosi paljon tietoa koko kiertueen ajan. Teimme kiertueen täsmälleen kuvatulla tavalla. Tekemistä on kuitenkin paljon, eikä vapaa-aikaa ole. Erittäin positiivinen kokemus!

Mukava kiertue. Näimme kaikki kiertueen aikataulussa olleet kohteet. Opas oli erittäin asiantunteva ja onnistui saamaan kaiken tiedon saataville myös niille, jotka eivät tienneet siitä paljon. Suosittelen tätä kiertuetta sekä uskoville että ei-uskoville.