Valitse päivämäärät

Jumeirah Beach

26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Jumeirah Beach: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jumeirah Beach? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jumeirah Beach : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 137 arvosteluun

Se oli vain upea!!!! Voimme vain suositella, palvelu oli huippua, myös opettaja piti meistä hyvää huolta ja sai meidät tuntemaan olomme turvallisemmaksi. Se oli ensimmäinen kerta, mutta hän poisti pelkomme heti ja voimme vain suositella sitä ja tekisimme sen uudestaan ja uudestaan. Ensin oli lyhyt tiedotus ja sitten menimme veteen, hän ei päästänyt meitä käsistään... kaikki yhdessä sinun täytyy tehdä se sanoinkuvaamaton tunne!!!!

Paras paikka Dubaissa vesihiihtoa varten, ohjaajat ovat huipulla, ja olipa tasosi mikä tahansa, he ovat vakuuttavia ja ovat mukanasi alusta loppuun. Saatavillamme tuoreita vesipulloja ja myös aurinkovoidetta! Todella viileä tunnelma, todellinen herkku. Ohjaaja ottaa meistä kuvia monumenttien edessä ja siirtää ne maksutta harjoituksen päätteeksi. Todella suuri kiitos heille

hienoa aikaa 1 tunnin ajomatka huipulla. Kävelyoppaamme Sako oli huipulla, hän puhuu hyvää ranskaa. hän otti valokuvia Atlantiksessa ja Burj l Arabissa ja lopulta lähetti ne meille. Meillä oli liian hauskaa. Jos hän näkee, että sinulla menee hyvin, voit todella kiihtyä täydellä nopeudella. Kiitos koko todellisten ammattilaisten tiimille tekemisestä ja uusimisesta!!!

Olimme tänään sukeltamassa Ahmedin kanssa, ensin hän selitti sukellusvarusteet ja muut tärkeät asiat sukelluksesta. Kun olimme sukeltamassa, hän kiinnitti meihin erittäin hyvää huomiota. Tunsit olosi erittäin turvalliseksi ja tiesit olevasi turvassa. Voin vain suositella sitä kaikille, jotka sukeltavat Dubaissa kerran.

Yksinkertaisesti hieno kokemus! Opas elää sukeltamisesta ja työstään. Erittäin ymmärrettävä tiedotus, sitten pitkä, ohjattu sukellus. Valokuvat otetaan ja luovutetaan maksutta. Ainoa pieni haittapuoli: Sukellusalue ei ole maailman kaunein, mutta näimme silti muutaman eläimen.