Jumeirah Beach

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Jumeirah Beach: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Jumeirah Beach? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Jumeirah Beach : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 11 575 arvosteluun

Amazing jännittävä ratsastaa. Meillä oli kaikki - kaunis auringonlasku, ylelliset palmukeskukset ja upea Burj Al Arab. Ride oli informatiivinen. Kerro suuresta työstä, joka tapahtuu matkan varrella. Parannusehdotus: Heidän tulisi järjestää asiakkaat pitämään matkatavaransa koko matkan ajan. Se oli viimeinen toimintamme Dubaissa, ja se piti tehdä hotellilta hotellille vain pitääksemme matkatavaroitamme.

aktiviteetti ympäri maailmaa oli hauskaa, rakasti näkymiä, ajo oli kuoppainen, mutta se on osa mielestäni viihdettä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja mukavaa. Lämpötila vedessä oli kuitenkin erittäin kylmä. Toivon neuvoja vaatteiden pitämiseksi lämpimänä pitämiseksi. Lisäksi sadetakit eivät ole sadetapoja, mikä jättää matkustajat alttiiksi ja haavoittuviksi.

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

Hämmästyttävä! Saimme nähdä kaiken tarvittavan henkilökunnan.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, se on täydellinen