Juutalaisghetto

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Juutalaisghetto: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Juutalaisghetto? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Juutalaisghetto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 853 arvosteluun

Hyvä kävelykierros, jossa opas avasi laajasti tapahtumien taustaa ja vaikutusta puolalaiseen identiteettiin. Juutalaiskortteli ei sinällään näytä juuri miltään erityiseltä, opas teki kuitenkin tapahtumat eläviksi. Kokonaisuus jäi silti vähän ulkokohtaiseksi, koska kyseessä on kävelyretki, jossa ei vierailla missään (synagogat, Scindlerin tehdas, juutalaiskorttelin museo) sisällä.

Oppaan avulla juutalainen kortteli avautui

Kävelykierros oli hyvä ja opas oli hyvä. Huono puoli oli, kun opas jätti meidät Schindlerin tehtaan eteen ja pettymys oli suuri, kun tehdaskierrokset oli buukattu täyteen eikä päästy koko museoon. Meitä olisi pitänyt neuvoa etukäteen, että museolippu pitää varata netistä etukäteen eikä kuulu kuerroksen hintaan. Opaskaan ei maininnut asiasta, että museo voi olla täynnä!

Yksi parhaista matkoista vierailuni aikana.

Minulla oli 5 päivän aikana varattu kaksi kierrosta joka päivä, ja voin epäilemättä sanoa, että tämä oli yksi parhaimmista. Nuorella miehellä oli runsaasti tietoa ja innostusta sen välittämiseen. Paljon mielenkiintoa täällä jopa niille, joilla ei ole aiempaa tietoa Oscar Schindleristä.

Erinomainen

Erittäin hyvä opas, joka kertoi mielenkiintoisesti näkemästämme ja näytti videoitakin puhelimestaan retken varrella. Sattui vielä olemaan 4 hengen, joten kiva oli jutella ja kysellä asioita kierroksen aikana. Opas puhui myös erinomaista englantia.

Täydellinen kokemus ja huippu opas

Oppaamme Jack oli erittäin hyvä. Kaupungin läpi kävely ja juutalainen kortteli tulivat aivan eri lailla tutuksi, kuin jos olisi vain itsekseen käynyt paikat läpi. Erityiskiitos siis Jackille :)