Juutalaisghetto

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Juutalaisghetto : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 111 arvosteluun

Kierros oli hyvä, samalla pääsi katsomaan muitakin museo kohteita. Itse tehdas Ei juurikaan kertonut Schindleristä joka oli hieman pettymys. Aikaa oli käytettävissä 1.5h ja olisi sielä pitempäänkin saanut ajan kulumaan. Kuljettaja oli todella ystävällinen ja kertoi alueen historiasta, vaikka meillä oli lisäksi vielä suomenkielinen audio-opastus.

Museo on upeasti toteutettu kokonaisuus. Opastus oli asiantuntevaa ja vauhti sopiva. Paljon nähtävää ja museo vaatii useamman käynnin jos haluaa tarkemmin tutustua teksteihin ja kuviin. Tilat ovat ahtaat ja väkeä paljon joten opastus oli paikallaan.

Kierros oli todella mielenkiintoinen ja opas kertoi selkeää englantia puhuen kaiken mahdollisen. Oli helppo seurata, kun ymmärsi kunnolla kaiken mitä opas kertoi. Hyvä kierros ja erittäin mielenkiintoinen, suosittelen!

Mukava kuljettaja ja saimme paljon tietoa kaikista alueen kohteista. Selostus Suomen kielellä oli mukava plussa, sillä seurueeseen kuului kielitaidottomia henkilöitä. Suosittelen lämpimästi.

Kierros kertoo Krakovasta toisen maailmansodan ja Saksalaisten miehityksen aikana. Mitään Schindlerin lista elokuvan "fanimuseota" on turha odottaa. Oli kyllä käymisen arvoinen.