Juutalaisten museo, Berliini

  • Pääsyliput
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
3 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Juutalaisten museo, Berliini: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Juutalaisten museo, Berliini? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Juutalaisten museo, Berliini : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 250 arvosteluun

Se herätti minussa paljon tunteita. Tällaisia kokemuksia pitäisi antaa kaikille, mutta ne olivat hyvin erikoisia kokemuksia. Paikka, joka kertoo tarinan, joka tulisi siirtää sukupolvelta toiselle. Luulen, että nämä kaksi tuntia ovat rikastaneet minua uudella teoreettisella näkemyksellä ja kehittäneet minua emotionaalisesti. Lämmin kiitos mahdollisuudesta vierailla museossa ilmaiseksi. Tämä mahdollisuus merkitsee minulle paljon.

Museo rauhallisiin nähtävyyksiin, mieluummin ilman pieniä lapsia. Mielenkiintoinen, symbolinen arkkitehtuuri sekä puutarha (betoniharkot). Kaikki tavarat (reput, vesi) tulee jättää vaatehuoneeseen. Pysäköinti lähellä kadun varrella, asuinalueella. Pysäköin sinne juuri lauantaina ilmaiseksi ja EasyPark-sovelluksessa se näkyi vyöhykkeen ulkopuolella (tieto, jonka voi tarkistaa). Mukavaa nähtävyyskierrosta

Museo itse esittelee juutalaisten elämää rakentamisen ja sisustuksen kautta. Berliinissä vieraileville historiasta kiinnostuneille ihmisille tämän pitäisi olla yksi ensimmäisistä suunnista. Se esittelee tarinoita juutalaisista, heidän kulttuuristaan, saavutuksistaan, mutta myös sosiaalisen rasvan taistelusta ja tuhoutumisesta, vain siksi, että se on sitä.

המוזיאון היהודי בברלין, הוא אחד המוזאונים בשהיםמובים. התערוכות מגוונות וחדשניות, נותנות מבט מגוון על העם היהודי , חשבתי שזה מוזיאון שואה, אבל החלק של השואה היה רק אחד בקומת המרתף של הבניין והיא היתה מרתקת , מאוד שונה ועוצמתית, יצירות אומנות גאוניות ממש בתוך פרוזדורים ארוכים של בטון. אני מאוד ממליצה לבקר במוזאון הזה, חובה בביקור בברלין.

Pidimme todella juutalaismuseosta. Kävijämäärää hallittiin siten, ettei suuria ruuhkaa syntynyt. Museo esittelee holokaustin täyttä julmuutta asiallisella tavalla, joka herättää silti ahdistuksen ja surun tunteen tapahtuneesta. Jotain tällaista ei saa koskaan tapahtua uudelleen, mutta pelkään sen tapahtuvan.