Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Kaakkois-Englanti

Kaakkois-Englanti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kaakkois-Englanti parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Kaakkois-Englanti kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Kaakkois-Englanti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kaakkois-Englanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kaakkois-Englanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 41 417 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

ERINOMAINEN kokemus. Ensimmäistä kertaa Oxfordissa lahjakas opas Debbie sai meidät ihailemaan yliopistoa kertomalla anekdootteja ja uteliaisuutta paikasta ja siitä, kuinka jotkut asiat vaikuttivat JK Rowlingiin Harry Potterin kirjoittamiseen. Ja sitten Studiot... kuusi vuotta sen jälkeen, kun olin miettinyt niitä ensimmäisen kerran, minulle tulleet vilunväristykset ja tunteeni eivät ole muuttuneet hivenenkään. Maaginen paikka, vaikea sanoin selittää... pohjimmiltaan kiertue järjestetty erittäin hyvin joka yksityiskohdassa, jopa kohtaamispaikan merkinnät ovat täydelliset. Super suositeltava.

Rachel a túrajohtaja nimiszerint várt minket, edellisellä kerralla, nehogy lekéssük a túrát, de mindenkit megvártak, elérhetőségekkel együtt kerestek. Rachel kaiken tarkasti elmesélt, nagy apua volt, että mindig előre tudtuk mi fog történni. Alapos tájékoztatást kaptunk Oxfordról, a Harry Potter kirjoista, írójáról, a elokuvasta. Oxfordban oli 50 perces johdettu túra, sitten 1 h vapaaaika. Stúdióban on saatavilla 4 tuntia. Ihan mahtava voltti. Minden alkuperäinen jelmez, kellék, paróka, helyszín bemutatva. Hazafele 2 mahdollista leszállni London belvárosában.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.

Everything worked well. Oxford was beautiful and Warner Bros Studios excellent. Bus was good and clean and guide was super. Recommend highly.