Kaakkois-Englanti
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki
taianomainen lontoo opastettu harry potter kävelykierros

Taianomainen Lontoo: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Kesto: 2,5 tuntia
7121 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
7121

Lähde interaktiiviselle Harry Potter -kierrokselle Lontooseen asiantuntevan oppaan kanssa. Valitse joko vene- tai metrokierros.

Kaakkois-Englanti: Varaa liput ja kierrokset

lontoo interaktiivinen opastettu viiltäjäjack kierros

Lontoo: Interaktiivinen opastettu Viiltäjä-Jack -kierros

Kesto: 2 tuntia
26 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
26

Lähde interaktiiviselle Viiltäjä-Jack -kierrokselle Lontooseen. Epäilty-kortit ja asiantunteva opas johdattavat kierrosta.

Kaakkois-Englanti: Kaikki retket ja aktiviteetit

Kaakkois-Englanti : Mitä vierailijat sanovat

Mielenkiintoinen historiallinen nähtävyys

Olen käynyt aikaisemmin Buckinghamin palatsissa, joten käynti Kensingtonin palatsissa täydensi mukavasti kuvaa Englannin kuninkaallisten kodeista. Sai kiehtovan katsauksen kuninkaallisten elämään ja entisiin aikoihin. Kannatti ehdottomasti vierailla palatsissa. Käynnin jälkeinen Afternoon Tea- hetki palatsin viereisessä viehättävässä Pavilion-ravintolassa juhlisti mainiosti vierailua edelleen.

Kensingtonin palatsin nähtävyydet -pääsyliput Arvostelija: Marjatta, 12.08.2019

Helposti keskustasta suoraan studioille.

Perille olisi päässyt julkisillakin. Olin reissussa kahden lapsen kanssa, ja olen tyytyväinen, että mentiin tällä bussilla. Lähtöportti löytyi helposti linja-autoasemalta. Toinen lapsista otti torkut matkalla, itse ehdin katsoa maisemia... Ja Harry Potter studiot oli tosi mielenkiintoinen kohde. Parempi kuin luulin. Suosittelen.

Harry Potter: Warner Bros. Studio Tour ja kuljetukset Arvostelija: Anonyymi, 02.11.2018

Kannattaa poiketa, erityinen suositus jos ei jonoa

Jonotus kesti noin 30 minuuttia, mutta maisemat kyllä olivat erittäin hienot: Lontoon mittakaava on vaikuttava. Maailmanpyörän liike rauhallinen, eikä aiheuta korkeanpaikan kammoa. Suosittelen. Paremmat läntiset suurkaupunkinäköalat saat vasta Manhattanilla esim. Rockefeller Centerin katolla.

London Eye Arvostelija: Anonyymi, 05.07.2019

Mahtava paikka kaiken ikäisille ja ystävällinen palvelu

Harry Potter faneille suosittelemme lämpimästi käymään ja tutustumaan studioihin. Lähtö paikka oli helppo löytää. Olimme 7,5 tunnin kierroksella (sisältäen matkat) ja aikameni siivillä. Todella ystävällistä palvelua.

Hieno paikka ja kaikki toimi moitteettomasti.

Pitkä jono sisälle, mutta jono liikkuu tosi nopeasti. T-pysäkki normaali linja-auto pysäkki jossa ei lue erikseen Harry Pottereista mitään. Suomenkielinen lippu kelpasi kun näytti missä nimi lukee.