Kaarlensilta

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kaarlensilta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 12 903 arvosteluun

Oppaan löytäminen oli helppoa. Opas itse oli erittäin kohtelias ja hauska, eikä vitseiltä voinut välttyä matkan aikana. Opas selitti nähtävyyksistä ja pienemmistäkin paikoista hyvin paljon myös sellaista, mitä itse ei välttämättä olisi hoksannutkaan. Hän piti hyvin huolta siitä, että kaikki tulivat matkassa kuitenkaan kiirettä pitämättä. Raitiovaunulla kulkeminen sujui ongelmitta: opas leimasi kaikkien liput itse. Erittäin hyvä reitti (kuninkaallisen puutarhan kautta linnaan ja sieltä katedraaliin). Reissu loppui "kultaisen tien" viereen, josta oli helppo palata takaisin vanhaan kaupunkiin portaita pitkin.

Sopiva tuo tunnin mitta, hyvä ja selkeä englanninkielinen selostus pyöri. Varasin ja maksoin netissä ed. iltana, helppo käyttää. Syksyllä hiukan viluista kannella, mutta sisällä tunkkaista joten ulos mieluummin. Toppatakki olisi ollut poikaa. Hyvät kahvit ja kaakaot, pöytiin tarjoilu pelasi koko ajan. Voi suositella!

Helppo varata ja maksaa netin kautta. Kaikki toimi hyvin. Oli mukava kun 2h kierroksella oli 40min aikaa tutustua Prahan linnaan ja katedraaliin. Toki jos olisi ollut vielä opastusta noista kohteista niin olisi ollut loistavaa.

A boatcruise helps you to get a better picture of the city as the river Vltava is curvy. The scenery is wonderful from the river. This was my 4th time in Prague, and SHOULD have gone to a boat cruise the first time!

Oli ihan jees. Kaupunkikierros illalla oli hassu, kun eihän sitä paljon nää... Kuljetus toimi hyvin. Juomiset laivalla halpoja ja kivat maisemat.