Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Kairo

Egyptin pääkaupungista löytyy Niilin, museoiden ja vilkkaiden basaarien välistä todellisia aarteita.

Kairo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kairo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kairo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 531 arvosteluun

Kiertueemme oli erittäin mukava. Kholud on erittäin hyvin valmistautunut opas ja hänen espanjansa on melkein täydellinen. Hän tuntee erittäin hyvin aiheet, joista hän puhuu, ja käyttää aikaa vastatakseen kysymyksiisi. Toisaalta emme varmaan pitäneet paljon yhteyttä kuljettajamme Ramyn kanssa kielen takia, mutta hän oli erittäin kohtelias ja tehokas. Ohjelman kanssa kaikki toimi täydellisesti, näimme kaiken mitä piti nähdä. Mukana oleva ravintolaruoka oli herkullista, rakastimme heidän tarjoamaansa buffetaamiaista. Auto oli puhdas ja aina ilmastointi päällä, valmis tervehtimään meitä jokaisen pysähdyksen jälkeen. Ainoa "mutta" meillä oli vaatimus viedä meidät muihin paikkoihin, kuten Papyrus-museoon, joka on ohjelman ulkopuolella (emme tienneet, oliko siitä lisäkustannuksia). Oli kiusallista kieltäytyä tarjouksesta yli 2 kertaa. Tämän lisäksi suositellaan matkanjärjestäjää ja heidän oppaitaan. Kiitos huomiostanne!!

Voin vahvistaa, että meillä oli yksi elämämme parhaista päivistä. Egyptissä viikon ajan päätimme tulla Kairoon ja vierailla pyramideissa. Löysimme TODELLA vaikeasti havaittavan, häiriöttömän, ihailtavan, lyömättömän OPPAAN ja niin edelleen. Hänen nimensä on Nasser El Khattib. Suuri ranskalainen ja upea kulttuuri Egyptissä ja yleensä. Hän oli suuri apu ja erittäin tarkkaavainen odotuksiimme. Rakastamme valokuvia ja veimme paljon aikaa niiden ottamiseen. Pienet käynnit, joita he tarjoavat meille myymälöissä, eivät ole pelkästään ostamista varten, se on edelleen vaihtoehto ja se on hienoa! Se oli upea päivä ystäväni kanssa. Hän jää ikuisesti muistoihimme! Nasser on uskomattoman ystävällinen ja niin hyvällä tuulella. Emme ole nähneet viimeistä päivää. Kiitos myös hänen kuljettajalleen Faresille!! Erittäin huomaamaton mutta erittäin ammattimainen! Suosittelemme epäröimättä

Upea ja mielenkiintoinen päivä! Oppaamme Mohsen oli erittäin ystävällinen ja helppo kysyä Egyptin elämästä nykyisyydessä ja menneisyydessä. Hän auttoi ottamaan upeita kuvia meistä molemmista, mikä ylitti sen, mitä oppaalta koskaan odotin! Erittäin asiantunteva oppaastaan ja kaikista esittämistämme kysymyksistä. Paljon pysähdyksiä, mutta ei koskaan tuntunut kiireeltä. Mohamed oli loistava kuljettaja, tunsimme olomme erittäin turvalliseksi ja hän yritti pitää meidät mahdollisimman viileinä 40-48 °C:n kuumuudessa pitämällä auton varjossa, kun teimme retkiä. Lounas oli ihana ja saimme valita aikamme.

Se oli erittäin hyvin järjestetty retki. Opas oli erittäin hyvä ja vastasi jokaiseen kysymykseen! Saimme viettää erittäin mukavan informatiivisen päivän Kairossa.

Hieno organisaatio! Kaikki oli huippuluokkaa. Kiitos paljon!