Tekemistä kohteessa Kalampáka

Tämä viehättävä kreikkalainen helmi on portti Meteoran kallioille ja niiden UNESCO-luostareille.

Kalampáka: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kalampáka parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Kalampáka?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Kalampáka ovat

Meteora

Kalampáka: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kalampáka? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kalampáka : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 551 arvosteluun

Kaikki oli täydellistä. Nouto kohtaamispaikalta. junaliput saatu etukäteen. Pyydä laituriasi suoraan aseman henkilökunnalta (yleensä laituri 8). Kerran Kalambakassa lounastauko. Bussiopas ja kuljettaja (ja ylimääräinen valokuvaaja) yläosassa. Pysähtyi monilla näkökulmilla, meillä oli aikaa vierailla 3 luostarissa (sisäänpääsy 3 euroa kukin). monet kissat pitävät tauon siellä täällä. Palaa Kalambakaan upean päivän jälkeen, tarpeeksi aikaa noutaa illallinen. Huomio paluu junalla on pitkä, kesti 1 tunti enemmän. Mutta se ei ole viraston vika.

Matkamme Meteoraan Ateenasta oli erinomainen osa aikaamme Kreikassa. Juna Ateenaan ja takaisin oli mukava - se on erittäin pitkä matka, mutta sen arvoinen. Yksi kauneimmista paikoista, joissa olemme koskaan käyneet. Erittäin suositeltavaa! Huomautus: Päivän vaikein osa oli junan laiturin löytäminen Ateenan Larissan asemalta, mutta se ei kuulu näiden palveluntarjoajien toimivaltaan. Huomioi vain!

Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa tämä maaginen paikka. Sanoo, että neljänteen luostariin mennessä minun ei tarvinnut enää pysähtyä ja mennä sisään; ja alkoi tuntua siltä, että kaikki luonnonkauniit valokuvapysähdyksemme olivat samoista maisemista, vain hieman eri kulmista. Joten se alkoi tuntua vähän liian pitkältä. Mutta ei varsinaista valittamista, se oli ihana päiväretki.

Junamatka Meteoraan oli pitkä, mutta olemme sen arvoisia. Mikä hämmästyttävä paikka! Kun saavuimme sinne, meidät kuljetettiin bussilla luoliin ja luostareihin. Näkymät ovat upeat. Oppaamme oli upea. Hänellä oli rikas historia viiden tunnin munkeista ja luostareista. Se on ajan ja rahan arvoista.

Pitkä päivä yli 4 tunnin junamatkalla joka suuntaan Ateenasta, mutta se oli sen arvoista! Matkaopas oli erittäin osaava, bussikuski toimi valokuvaajana puhelimellasi (sinun ei tarvinnut edes kysyä häneltä) ja vuorten huipulla olevat luostarit olivat henkeäsalpaavia!