Tekemistä kohteessa Kanchanaburi

Parhaat aktiviteetit

Kanchanaburi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kanchanaburi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat kohteen Kanchanaburi parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Kanchanaburi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kanchanaburi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kanchanaburi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 597 arvosteluun

Polku alkoi erittäin epäystävällisestä, suorastaan töykeästä oppaasta. Onneksi erittäin suuri porukka hajosi pian ja lopulta jäi alle kahdeksan saman majoituksen valinnutta henkilöä. Tämä on kaunis, todella jotain erityistä. Varoitus sähkön puuttumisesta olisi ollut kiva (oppinut vain kommenteista täällä) vastahakoisena retkeilijänä pidin tätä aluksi epämiellyttävänä, mutta se ei osoittautunut ongelmaksi ja antoi sille vain erityisen viehätyksen. Ruoka yllätti ehkä parhaalla thaimaalaisella ruoalla, jota minulla on ollut tähän mennessä, opas Bligh oli ystävällinen ja pätevä. Kohokohta oli Monin oma norsu, joka johdettiin joelle aamiaiseksi. Tämän alueen historiaa ja kulttuuria tuskin voi kokea intensiivisemmin näin lyhyessä ajassa. Samalla siinä on jotain "seikkailua" ja hauskaa. Erittäin iloinen saadessani tehdä tämän kiertueen

Se oli täydellinen matka, oppaani herra phayungsin 'Sam' oli aivan ihana ystävällinen ja avulias ja hyvin perillä sillasta ja sen historiasta, hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja jopa ajatteli minulle asioita, joita en koskaan edes tiennyt, että kuljettaja MrDenchai oli ammattimainen ja luotettava ja teki Tunnen oloni turvalliseksi ja mukavaksi istuessani auton takaosassa, suosittelin tätä matkaa, jos pidät historiasta, erityisesti ww2:sta ja sillasta, erittäin hyvää vastinetta rahalle ja lounas oli herkullista upeilla näkymillä joelle ja rautatietiehen, erittäin onnellinen päiväretken kanssa

Yksinseikkailulla, mutta häntä kohdeltiin kuin kuninkaallista. Matka oli pitkä, mutta kuljettaja oli erittäin mukaansatempaava. Henkilökunta oli mahtavaa (en muista nimiä...anteeksi), mutta he varmistivat, etten käyttänyt liian ujoja, ja työnsivät minut pois mukavuusalueeltani, ja luotin näihin suuriin leikkisään eläimiin. Tämän elinikäisen kokemuksen arvoinen. Ruoka oli herkullista ja näiden olentojen hoito on hämmästyttävää.

Todella hyvin järjestetty matka, joka sujui kuin kello! Lähdimme liikkeelle melko isolla porukalla, mutta päädyimme erillisiin hotelleihin, joten kiertueemme jatkui kahdella henkilöllä, mikä oli erinomaista! Kwai Jungle Rafts oli uskomaton kokemus, ja suosittelen sitä kenellekään. Oli todella mielenkiintoista kuulla historiaa tai hotelli ja kaikki siellä olivat niin ystävällisiä. Ruoka oli myös kaikki herkullista.

Se oli hienoa, kaikki järjestetty bard, no. Kuljettajamme, opas, oli erittäin seurallinen, hän kertoi meille paljon, hän katseli kaikkea. Hieno päivä norsujen kanssa, jotka ovat ihania, mahtavia ja samalla erittäin ystävällisiä ja odottavat yhteyttä sinuun. Lisäksi on mahdollista vierailla historiallisissa kaupungeissa, Kwain ylittävällä sillalla ja Thaimaan Biram-rautatietä rakentavalla vankien hautausmaalla.