Suosittelemamme elämykset kaupungissa Kanchanaburi

Bangkokista: Kanchanaburin kohokohdat pienryhmä päiväkierros

1. Bangkokista: Kanchanaburin kohokohdat pienryhmä päiväkierros

10 tunnin historiallisella retkellä Kanchanaburiin (130 kilometriä Bangkokista länteen) opit Burman radasta, joka tunnetaan myös "Kuoleman rautatienä". Perillä tutustut Watin hyvin kunnossa pidettyyn hautuumaahan, jonne on haudattu arviolta 9000 liittoutuneiden sotilasta. He menehtyivät "Kuoleman rautatien" rakentamisen aikana. Japanilaiset toivoivat rautatien yltävän koko matkan Burman rajalle asti. Paljasta rautatien karmiva historia JEATH-museossa, jonka nimi tulee sanojen Japani, Englanti, Amerikka/Australia, Thaimaa ja Hollanti ensimmäisistä kirjaimista. Näe, miten mennyt herää eloon kuvissa ja esineissä. Ajat myös junalla alkuperäistä Burman rataa pitkin, ja viimeisellä asemalla odottaa herkullinen lounas. Palaa Bangkokiin myöhemmin iltapäivällä paluukyydillä hotellillesi.

Bangkokista: Erawan Park & Kanchanaburi Pienryhmäretki

2. Bangkokista: Erawan Park & Kanchanaburi Pienryhmäretki

Kierrä Kanchanaburin aluetta Länsi-Thaimaassa ja paljasta paikallista historiaa tällä opastetulla päiväretkellä. Tämän Bangkokista lähtevän ikimuistoisen päiväretken aikana voit vierailla Kuoleman rautatiellä, joka tuli tunnetuksi vuoden 1957 elokuvasta "Silta yli Kwai-joen". Aloita matka yhdestä JEATH-museosta, joka on omistettu liittoutuneiden sotavangeille, jotka kuolivat rakentaessaan Burman rautatietä. Tämä museo on surullinen mutta tärkeä muistutus Thaimaan historiasta. Uskotaan, että yli 100 000 henkeä menetettiin tänä aikana. Vieraile seuraavaksi historiallisella Kwai-joen sillalla. Voit kävellä sillan yli, ihailla vaikuttavia maisemia ja muistella hetken menneitä, ennen kuin palaat illalla majapaikkaasi tai tapaamispaikkaasi. Jatka yhteen maan rakastetuimmista kansallispuistoista, Erawanin kansallispuistoon. Ota yhteys koskemattomaan luontoon Erawanin vesiputouksella, jossa on seitsemän kerrosta, turkooseja altaita ja kalkkikiviluolat sen juurella. Sinulla on mahdollisuus ihailla vaikuttavia maisemia ja muistella hetki menneitä, ennen kuin palaat illalla majapaikkaasi/tapaamispaikkaasi.

Yksityinen elefanttien turvapaikka & Kanchanaburi -kierros

3. Yksityinen elefanttien turvapaikka & Kanchanaburi -kierros

Tämän koko päivän yksityisen kierroksen aluksi sinut noudetaan hotelliltasi ja kuljetetaan ElephantsWorldiin. Opi lisää tästä vanhojen ja pelastettujen elefanttien turvapaikasta, jossa eläimet saavat viettää lopun elämäänsä niiden luonnollisessa elinympäristössä ja niistä pidetään hyvää huolta. Auta hoitamaan eläimiä ruokkimalla niitä, keräämällä ruokaa ja kylvettäen niitä. Puoliltapäivin pääset nauttimaan buffet-lounasta ennen kuin suuntaat tutustumaan Kanchanaburin nähtävyyksiin. Vieraile Kwai-joen sillalla, joka on osa pahamaineista Kuoleman rautatietä, jonka vangit rakensivat toisen maailmansodan aikana. Jatka kierrostasi pysähtyen Kanchanaburin sotahautausmaalle, joka on 6982:n rautatien rakentamisen aikana kuolleen liittoutuneen vangin viimeinen leposija.

Bangkokissa: Erawanin vesiputouksen kiertoajelu.

4. Bangkokissa: Erawanin vesiputouksen kiertoajelu.

Aloitat seikkailusi aikaisin noutamalla sinut ennen kuin suuntaat norsujen suojelualueelle. ElephantsWorld on suojelujärjestö, joka on omistautunut auttamaan näitä älykkäitä ja ylpeitä olentoja. Perillä kuuntelet esittelyn ja turvallisuuskoulutuksen ennen kuin valmistat ruokaa norsuille. Pistäydy likaiseksi ja anna norsuille mutakylpy ennen kuin suuntaat joelle huuhtelemaan ne. Sinulla on aikaa käydä suihkussa ennen kuin nautit herkullisen buffetlounaan. Kun olet syönyt herkullisia thaimaalaisia ruokia, ruoki norsut aiemmin valmistamallasi ruoalla. Erawanin kansallispuistossa vaellat rehevien metsien ja luolien läpi ennen kuin saavut Erawanin vesiputoukselle. Tämä kuuluisa seitsenportainen kauneus smaragdinvärisine altaineen on loistava paikka pulahtaa tai vain rentoutua ja nauttia maisemista.

Bangkokista: Kwai-joen silta Yksityinen kiertoajelu

5. Bangkokista: Kwai-joen silta Yksityinen kiertoajelu

Hyötyäksesi voit noutaa hotellistasi Bangkokissa hyvin aikaisin aamulla ja matkustaa sitten yksityisellä, ilmastoidulla ajoneuvolla Kanchanaburiin, jonka kuningas Rama I perusti 1700-luvun lopulla Burmasta tulevia hyökkäyksiä vastaan puolustavaksi etuvartioksi. Vieraile interaktiivisessa Burman rautatiemuseossa, joka on omistettu Japanin keisarikunnan vuonna 1943 rakentaman Thaimaan ja Burman välisen rautatien historian esittelyyn. Tutustu aikakauden valokuviin ja pienoismalleihin, jotta ymmärrät paremmin toisen maailmansodan aikana tapahtuneen taustan. Osoita kunnioituksesi sotahautausmaalla ja käy noin 6 000 liittoutuneiden sotavangin muistomerkillä. Sen jälkeen voit tehdä maisemallisen junamatkan surullisenkuuluisalla Kuoleman rautatiellä, jonka sotavangit rakensivat japanilaisten käskystä. Pidä tauko ja nauti lounas paikallisessa ravintolassa, ennen kuin matkustat takaisin Bangkokiin.

Bangkokista: Erawan Waterfall & Kanchanaburi Yksityinen kiertoajelu

6. Bangkokista: Erawan Waterfall & Kanchanaburi Yksityinen kiertoajelu

Nauti koko päivän kestävästä yksityisestä kiertomatkasta Bangkokista Kanchanaburiin henkilökohtaisen oppaan kanssa. Aloita nouto Bangkokin hotellistasi aikaisin aamulla. Vieraile Kanchanaburin suosituimmissa kohteissa yksityisellä ilmastoidulla autolla. Aloita matkasi vierailemalla Kanchanaburin kuuluisalla nähtävyydellä, Bridge Over the River Kwailla, joka on tullut tunnetuksi samannimisestä elokuvasta. Jatka matkaa Erawanin vesiputouksen kansallispuistoon, joka on yksi Thaimaan kauneimmista vesiputouksista 500 metrin korkeudessa merenpinnasta. Kävele kansallispuiston toimistolta vesiputoukselle. Rentoudu vesiputouksen luona tai tee valinnainen vaellus vesiputouksen huipulle 7. kerroksessa (noin 1 500 metriä). Nauti vesiputouksen jälkeen valinnainen lounas paikallisessa ravintolassa. Vieraile Krasae Buddhan luolassa ja nouse junaan, joka kulkee entisen rautatien varrella noin 30 minuuttia. Palaa sitten hotelliisi Bangkokissa.

Bangkokissa: Kanchanaburi ja Erawan vesiputous Yksityinen kiertoajelu

7. Bangkokissa: Kanchanaburi ja Erawan vesiputous Yksityinen kiertoajelu

Tutustu Länsi-Thaimaahan yksityisellä kiertomatkalla Bangkokista. Aloitat nouto klo 7.00 aamulla ja matkustat 2,5 tuntia Kanchanaburiin. Englanninkielinen oppaasi kertoo matkan aikana alueen historiasta ja elämästä Japanin miehityksen aikana toisessa maailmansodassa. Ensimmäinen pysähdys on liittoutuneiden hautausmaalla ja JEATH (Japanilais-englantilais-amerikkalais-australialais-thaimaalais-hollantilaisessa) sotamuseossa. Tutustu aasialaisten vankien ja eurooppalaisten sotavankien huonoihin oloihin Myanmarin rautatien rakentamisen aikana. Seuraavaksi vierailet ikonisella Kwai-joen sillalla, joka on Kanchanaburin tärkein maamerkki. Odota, kunnes paikallisjuna ohittaa ja nauti näköalasta viehättävälle joelle. Paikallisessa ravintolassa nautitun herkullisen lounaan jälkeen jatkat matkaa yhdelle Thaimaan kauneimmista vesiputouksista, Erawanin vesiputouksille. Vesiputous koostuu seitsemästä tasanteesta, ja siellä on monia luolia piilossa vesiseinien takana. Halutessasi voit pulahtaa kristallinkirkkaisiin altaisiin. Kierroksen päätteeksi saat kyydin hotellista. Saavut Bangkokin hotelliisi noin kello 18:00.

Kanchanaburi River Kwai & Hellfire Pass Yksityinen kierros

8. Kanchanaburi River Kwai & Hellfire Pass Yksityinen kierros

Tapaa ja tervehdi oppaasi Bangkokissa sijaitsevan hotellisi aulassa klo 7 aamulla. Aloita koko päivän kestävä yksityinen kierroksesi Kanchanaburin maakunnan kohokohtiin ja tärkeimpiin toisen maailmansodan muistopaikkoihin. Ajomatka Kanchanaburin maakuntaan kestää noin 2 tuntia. Vieraile ensin JEATH-sotamuseossa, sotahautausmaalla ja Kwai-joen sillalla. Lue, miten Kansainyhteisön, hollantilaisten ja amerikkalaisten sotavankien rakentama surullisenkuuluisa Burma-Siam-ratayhteys oli japanilainen hanke, jonka taustalla oli tarve parantaa yhteyksiä Burmassa olevan Japanin suuren armeijan tukemiseksi. Tutustu koko sillan historiaan museossa. Tee sen jälkeen junamatka Kuoleman rautatiellä. Lounaan ja toisen 45 minuutin ajomatkan jälkeen voit nähdä ja oppia lisää historiasta Hell Fire Pass and Memorialissa. Päätä päivä vierailemalla yhdellä maan kauneimmista vesiputouksista, Saiyoke Noilla. Nauti ajasta rentoutua ja nauttia kauniista ympäristöstä. Palaa lopuksi majapaikkaasi Bangkokissa.

Kanchanaburi: Erawan vesiputous ja juna kokopäiväretki

9. Kanchanaburi: Erawan vesiputous ja juna kokopäiväretki

Aloitat ajoissa ja suuntaat Srinakarin-järvelle, joka on rakennettu Kwai Yai -joen Srinakarin-padon seurauksena. Rauhalliselta järveltä on upeat näkymät patoaltaalle ja ympäröiville vuorille ja metsille. Ihaile järvinäkymiä ja ota valokuvia ennen kuin suuntaat seuraavaan kohteeseesi. Erawanin kansallispuisto on nimetty hindumytologian kolmipäisen valkoisen norsun mukaan. Puisto on kuuluisin Erawan-vesiputouksesta, joka putoaa alas seitsemää tasoa - sen sanotaan muistuttavan Erawan-jumalaa. Ui nopeasti smaragdinvihreissä altaissa, käy tutkimassa läheisiä luolia ja ihaile puistoa ympäröivää rehevää metsää ennen kuin nautit maukkaan lounaan paikallisessa ravintolassa. Seuraavaksi on vuorossa pahamaineinen Siam-Burman rautatie, joka tunnetaan myös kuoleman rautatienä. Hyppää junaan ja hurauta ohi Tham Krasae -sillan ja Kwai-joen upeiden näköalojen ohi. Päivän päätteeksi pysähdyt Kwai-joen sillalla, jossa opit sen kulttuurihistoriallisesta ja historiallisesta merkityksestä samalla kun ihailet upeita näkymiä.

Bangkokista: Erawan Park & Elefanttien ruokinta Yksityinen kiertoajelu

10. Bangkokista: Erawan Park & Elefanttien ruokinta Yksityinen kiertoajelu

Nauti varhain aamulla kauniista maisemista rentouttavalla ajomatkalla Erawanin kansallispuistoon. Puisto koostuu 7 tasosta vesiputouksia. Vaella korkeimmalle tasolle viidakkopolkua pitkin ja tutustu luonnollisiin kalakylpylöihin, näe luonnollisesti muotoiltuja liukumäkiä ja käy virkistävässä uinnissa. Maukkaan lounaan jälkeen voit vierailla paikallisella norsuleirillä. Ole vuorovaikutuksessa ja ruoki näitä majesteettisia eläimiä ja tee muistoja, jotka jäävät elämään. Paluumatkalla Bangkokiin nauti lyhyestä pysähdyksestä Kwai-joen sillalla, jossa voit venytellä jalkojasi ja ottaa valokuvia.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Kanchanaburi

Parhaat aktiviteetit

Kanchanaburi: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

31 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Kanchanaburi: Koe enemmän

Näytä kaikki

Kanchanaburi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kanchanaburi parhaat nähtävyydet?

Kanchanaburi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kanchanaburi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kanchanaburi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 907 arvosteluun

Elefanttien pyhäkkö oli erittäin hyvä. jokaisella vartijalla on norsunsa ja hän tuntee hänet. Ensimmäinen lähestymistapa ruokkimalla, valmistamalla ruokaa yhdessä, hieromalla mutaa norsuihin ja hankaamalla ne sitten pois kylpemisen aikana, hienoa. Vartijat ohjaavat eläimiä tarvittaessa kovalla äänellä ja ruoalla, tunnet olosi erittäin turvalliseksi. Myös kysymyksiin vastataan hyvin. COVID on ollut ankara varauksen suhteen, mutta he tekevät siitä parhaansa. Kuljettajamme oli myös erittäin hyvä, hän osasi kertoa meille paljon kaupungista ja maasta. mutta voit myös katsoa ikkunasta ulos rauhassa. Vain alussa esitetty Kwain silta olisi voitu selittää taulun ja kuvien avulla. meidät ohjattiin sinne vain lyhyesti ja meillä oli aikaa käydä se läpi.

Se oli täydellinen matka, oppaani herra phayungsin 'Sam' oli aivan ihana ystävällinen ja avulias ja hyvin perillä sillasta ja sen historiasta, hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ja jopa ajatteli minulle asioita, joita en koskaan edes tiennyt, että kuljettaja MrDenchai oli ammattimainen ja luotettava ja teki Tunnen oloni turvalliseksi ja mukavaksi istuessani auton takaosassa, suosittelin tätä matkaa, jos pidät historiasta, erityisesti ww2:sta ja sillasta, erittäin hyvää vastinetta rahalle ja lounas oli herkullista upeilla näkymillä joelle ja rautatietiehen, erittäin onnellinen päiväretken kanssa

Se oli hienoa, kaikki järjestetty bard, no. Kuljettajamme, opas, oli erittäin seurallinen, hän kertoi meille paljon, hän katseli kaikkea. Hieno päivä norsujen kanssa, jotka ovat ihania, mahtavia ja samalla erittäin ystävällisiä ja odottavat yhteyttä sinuun. Lisäksi on mahdollista vierailla historiallisissa kaupungeissa, Kwain ylittävällä sillalla ja Thaimaan Biram-rautatietä rakentavalla vankien hautausmaalla.