Kapkaupunki
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Kapkaupunki

Kapkaupunki: Kaikki retket ja aktiviteetit

Kapkaupunki: huippunähtävyydet

10 aktiviteettia ja nähtävyyttä Cape Townissa

"Äitikaupunkiin" tutustuessasi voit tutustua historian kerroksiin aina siirtomaa-ajoilta sateenkaarivaltioksi muuttumiseen saakka. Etelä-Afrikan vanhimman kaupungin meren ja vuorien värittämään kaupunkikuvaan on helppo rakastua.

Pöytävuori

Pöytävuori

Matka tämän ikonisen luonnonmonumentin huipulle on takuulla unohtumaton kokemus. Ihaile huipulta koboltinsinistä merta ja upeita kaupunkimaisemia.

Lion's Head

Lion's Head

Tunnin vaeltamisen palkinnoksi voit ihailla unohtumattomia maisemia tämän vuoren huipulta. Täyden kuun aikaan kaupungin valoloiste on vuorelta katseltuna kauneimmillaan.

Kirstenboschin kasvitieteellinen puutarha

Kirstenboschin kasvitieteellinen puutarha

Pöytävuoren itäpuolen juurella sijaitseva upea UNESCO-puutarha ja sen fynbos-kukat ovat kauneimmillaan elokuun ja marraskuun välisenä aikana.

Hyväntoivonniemi

Hyväntoivonniemi

Portugalilaisten tutkimusmatkaajien 1400-luvulla Myrskyjen niemeksi nimeämän niemen majakka valaisee Afrikan karua kärkeä.

Victoria and Alfred Waterfront -satama-alue

Victoria and Alfred Waterfront -satama-alue

V&A Waterfront tarjoaa upeat puitteet shoppailulle, viihteelle ja ruokailulle sekä risteilykierrokselle. Alueelle pääsee helposti läheisiltä akvaariolta ja stadionilta.

Two Oceans -akvaario

Two Oceans -akvaario

Vesieläinpuisto on saanut nimensä Atlantista ja Intian valtameristä, joiden vesieläimiä puistossa asustaa. Älä jätä väliin haiden ruokintaa, joka järjestetään joka sunnuntai klo 15.00.

Cape Town Stadium

Cape Town Stadium

Tutustu kierroksella tähän vuoden 2010 Fifa World Cupin areenaan. Kierroksella voit tutustua stadionin arkkitehtuuriin, kävellä kentällä ja kurkistaa pukuhuoneisiin.

Robben Island

Robben Island

Nelson Mandela oli apartheidin aikaan vangittuna 18 vuotta Table Baylla sijaitsevalla saarella. Hänen sellissään vieraileminen tekee nöyräksi.

District Six
Valokuva: Diriye Amey @Flickr (CC BY 2.0)

District Six

Tämä museo tarjoaa katsauksen apartheidin aikaiseen syrjintään, jota tällä monikulttuurisella alueella tapahtui.

Boulders Beach

Boulders Beach

Kävele puisella bulevardilla 2000 afrikanpingviinin keskuudessa. Rentoudu myös False Bayn kauniilla rannoilla.

Suunnittele käyntisi paikassa Kapkaupunki

Pöytävuorella vierailu

Voit varata verkosta köysiratalipun joko aamulle tai iltapäivälle. Huipulle nouseminen saattaa kuitenkin peruuntua huonon sään vuoksi, joten muista katsastaa sääennuste ennen kierroksen varaamista. Ota mukaasi pusero tai takki, käytä aurinkovoidetta ja laita jalkaasi hyvät kengät. Mikäli haluat vaeltaa joko huipulle tai muuten vain jollain kolmesta reitistä, ota mukaasi vettä, purtavaa ja kaveri.

Turvallisuus

Cape Townissa kannattaa käyttää maalaisjärkeä. Hyppää öisin kävelemisen sijasta taksiin ja ole varoillasi pankkiautomaatilla. Eri kaupunginosissa kannattaa vierailla kokeneen oppaan johtamalla kierroksella.

Paras matkustusaika

Cape Town on lämmin matkakohde. Sää on lokakuusta huhtikuuhun lämmin ja kuiva, mutta pahamaineiset kaakkoismyrskyt ovat alueella joulukuusta tammikuuhun. Rantasää on parhaimmillaan helmikuusta huhtikuun puoleen väliin. Vaeltamisesta kiinnostuneet voivat nauttia kirkkaista ja selkeistä päivistä aina huhtikuun lopusta kesäkuun alkuun.

Suositeltu matkan kesto

Cape Townin nähtävyydet ehtii nähdä rauhalliseen tahtiin neljässä tai viidessä päivässä. Varaa muutama ylimääräinen päivä mikäli haluat tutustua Western Capen alueisiin, kuten Stellenboschin viinialueeseen.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Afrikaans ja englanti
 • Rahayksikkö
  Etelä-Afrikan randi
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +27
 • Paras aika vierailla
  Tammikuusta huhtikuuhun lämpötilat ovat miellyttävimmillään, tuuli tyynimmillään ja pahin turistisesonki on ohi.

Tekemistä: Kapkaupunki

Huippunähtävyydet kohteessa Kapkaupunki

Kaupungit: Etelä-Afrikka

Kapkaupunki: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kapkaupunki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kapkaupunki : Mitä vierailijat sanovat

Retkellä oli kolme eri viininmaistajaistilaisuutta, Ensimmäisessä oli myös juustot mukana. Olisi hyvä jos juustot olisi mukana kaikissa viinin maistiaisissa (myös muiden kanssa matkustajien eri maista mielipide. Kokonaisuudessaan olimme erittäin tyytyväisiä reissuun.

Koko päivän Private Wine Route Tour Arvostelija: Voitto, 26.01.2020

Staff was polite and food was great. Totally worth it to spend night in here. Saw all the big 5. Little disappointment that there was quite few animals on fenced area and it wasn't that "wild" I expected. After all good experience.

Tämä Get your guide on todella hyvä ja luotettava palvelu. Kuljettaja tuli ajallaan ja sain hyvin ennakko infoa ajosta. Kuljettaja odotti nimikyltin kanssa satamassa . suosittelen palvelua ja sen retkitarjontaa. Luotettava

Nice, quick, edficient and extremely friendly half day tour to see the essential without spending time waiting something to happen.

Half Day Cape Point Tour Arvostelija: Anonyymi, 10.03.2020

kuljettaja oli sovittuna aikana meitä vastassa ja todella ystävällinen. voin suositella.