Suosittelemamme elämykset kaupungissa Katalonia

Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiivinen kierros ennen aukioloaikoja ja terassi.

Kokeile Gaudin arkkitehtuurin mestariteosta, Casa Milàa, ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle ja hanki lippu ennen aukioloaikoja. Tutustu unenomaisiin sisätiloihin opastetulla kierroksella, johon on yksinoikeus vain ryhmällesi, mukaan lukien terassi ja 1900-luvun alun hissi, jota ei ole koskaan aiemmin avattu yleisölle. Seuraa opastasi vaikuttavaan sisäpihaan ja ihaile yläpuolellasi kohoavia asuntoja. Hämmästy huuhtoutuneista seinämaalauksista ja takorautaparvekkeista noustessasi ylöspäin kiveä pitkin portaita. Kuljeskele tyhjillä käytävillä ja tutustu sen värikkäisiin sisätiloihin, kuten aikakauden huonekaluilla täytettyyn huoneistoon, johon yleisöllä ei ole pääsyä. Tutustu tämän ikonisen rakennuksen ja sen arkkitehdin, Antoni Gaudin, syntyhistoriaan. Tutustu sen historiaan, rakentamiseen ja siihen, miksi se tunnetaan myös nimellä "La Pedrera", sekä joihinkin vähemmän tunnettuihin faktoihin. Astu sisään hämärään holvattuun ullakkotilaan ja tutustu Gaudin taiteellisuutta ja Casa Milàa esittelevään näyttelyyn. Korkeudu aidossa 1900-luvun hississä, joka on avattu ryhmälle ensimmäistä kertaa historiassa, ja tutustu terassille, jossa on pyöriviä kiviä muistuttavia savupiippuja, joissa on Gaudin tunnusomainen mosaiikkipinta. Ihaile dramaattisia näkymiä Barcelonaan tästä erityisestä näköalapaikasta, josta ryhmäsi pääsee yksin. Seuraavaksi pääset yksinoikeudella tutustumaan kellariin ja auditorioon, jonne ei normaalisti pääse. Opastetun osuuden jälkeen suuntaa kahvilaan nauttimaan maukas välimerellinen aamiainen ja kahvi ilman aamuisen väkijoukon hälinää. GetYourGuide tekee yhteistyötä Casa Milàn kanssa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen kokemuksen Barcelonassa. Nauti eksklusiivisesta sisäänpääsystä ennen aukioloaikoja vain ryhmällesi, kun koet Gaudin arkkitehtuurin mestariteoksen aivan uudessa valossa.

Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

2. Purjehduselämys kilpajahdilla, kipparina Tanguy Le Turquais

Hyppää ammattilaispurjehtija Tanguy Le Turquaisin kanssa Lazare IMOCA -kilpajahdin kyytiin. Tämä ainutlaatuinen GetYourGuiden tarjoama elämys tutustuttaa sinut avovesiin vaikuttavan kilpajahdin avulla. Kipparisi Tanguy valmistautuu parhaillaan Vendée Globe 2024 -maailmanympäripurjehduskilpailuun.  Tavattuasi Tanguayn sinulle annetaan ammattilaistason suojavarusteet. Nauti kuppi kahvia kannella. Ennen seikkailun alkamista voit oppia aluksen teknisistä seikoista sekä ominaisuuksista. Tanguy toimii kipparinasi, kun tunnet avovedellä kilpajahdin nopeuden, voiman ja koon. Hän kertoo sinulle tavoitteistaan koskien vuoden 2024 Vendée Globe -maailmanympäripurjehdusta. 95 jalkaa korkea ja 60 jalkaa pitkä alus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia purjehdusaktiviteetteja elämyksen aikana, tarjoten sinulle seikkailullisen kokemuksen. Kun kierros päätyy, ota lopuksi valokuva satamassa jahdin ja kipparin kanssa. Tietoa kipparistasi, Tanguy Le Turquaisista Tanguy sai innostuksen purjehdukseen, kun hän lapsuudessa vietti paljon aikaa purjehtien isänsä kanssa, joka valloitti legendaarisen Route du Rhum -kisan. Vuonna 2024 Tanguy kohtaa elämänsä haastavimman elämyksen, kun hän purjehtii yksin maailman ympäri ilman pysähtymistä Vendée Globe 2024 -tapahtumassa.

Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

3. Lloret de Mar: Lloret Lloret: Katamaraanipurjehdusretki grillauksen ja juomien kanssa

Nauti täydellisestä päivästä auringossa purjehdusretkellä Costa Bravan rannikolla. Kiipeä Lloret de Marissa kauniiseen katamaraaniin ja lähde purjehtimaan. Lepää isolla verkolla keula-alueella ja tunne, että leijut meren yllä samalla kun kuuntelet musiikkia ja nautit juomaa. Kun olet purjehtinut tunnin verran ohi upeiden maisemien, kallioiden, luolien, eristäytyneiden rantojen ja kalastajakylien, vene pysähtyy rauhalliseen paikkaan. Ui pienessä lahdelmassa, leiki jättimäisellä kelluvalla patjalla tai snorklaa kauniissa vesissä. Nauti laivalla grilliruoasta, naudan hampurilaisista, marinoiduista kanakuutioista, pastasta tomaattikastikkeella, salaatista ja jälkiruoasta. Kruunaa kokemus ilmaisilla juomilla, joihin kuuluu olutta, sangriaa, virvoitusjuomia ja vettä. Palaa Lloret de Mariin musiikki kovemmalle käännettynä ja nauti tunnelmasta.

Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

4. Barcelona: Sagrada Familia -pääsylippu ja audio-opas

Tutustu Antoni Gaudin keskeneräiseen mestariteokseen, Sagrada Familiaan, ja koe kaunis basilika omaan tahtiisi. Tutustu sen historiaan mukana olevan audio-oppaa avulla. Selvitä omin silmin, miksi Gaudin ikoninen teos, sen vaikuttavat julkisivut sekä sisätila ovat yksi Espanjan suosituimmista monumenteista. UNESCOn listalla olevan rakennuksen goottilaisen ja jugend-tyylin yhdistelmä dominoi Barcelonan siluettia. Gaudi aloitti Barcelonan todellisen symbolin rakentamisen vuonna 1882, ja Sagrada Familia on edelleen keskeneräinen rakennus. Vaikka basilika on keskeneräinen, se on edelleen ainutlaatuinen nähtävyys. 

Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

5. Barcelona: Güellin puiston pääsylippu

Vieraile Parc Güellissa ajoitetun pääsylippusi avulla ja tutustu tähän ainutlaatuiseen paikkaan omaan tahtiisi. Ihastele Antoni Gaudín värikästä mosaiikkitaidetta, kuten lohikäärmeportaikkoja ja se maailmankuulua salamanteria. Pidä tauko kaupungin hulinasta kävellessäsi vihreän Austria Gardens -puutarhan läpi ja ota upeita valokuvia Barcelonasta puiston näköalapaikoilta.  Gaudí sai puiston suunniteltavakseen katalaaniliikemies Eusebi Güellilta, joka halusi rakennuttaa brittiläistyyppisen puiston Muntanya Pelada -vuorelle. Se avattiin kunnallisena puistona vuonna 1926, tunnustettiin taiteelliseksi monumentiksi vuonna 1969 ja julistettiin UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuonna 1984. Vaikka sinun on mentävä puistoon varattuna aikana, voit jäädä sen jälkeen niin pitkäksi aikaa kuin haluat ja nauttia kaikesta.

Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

6. Barcelona: Casa Batlló ja itseopastettu audiokierros

Uppoudu Casa Batlló 10D Experience -elämykseen, jossa yhdistyvät tekoäly, lisätty todellisuus ja koneoppiminen. Koe arkkitehtuurin ja designin legendan, Antoni Gaudín, mestariteos omin silmin. Gaudín universumissa voit kokea muun muassa binauraalisia ääniä, immersiivisiä tiloja, makuja, tuoksuja ja volumetrisiä projektioita. Mene sisään lordi Batllón makuuhuoneeseen (jos kultavaihtoehto valitaan). Koe kaksi uutta immersiivistä huonetta: Gaudí Dome (ensimmäinen huone, jossa on kupoli, jossa on yli tuhat näyttöä) ja Gaudí Cube (kuusisivuinen LED-kuutio, joka on ainutlaatuinen maailmassa). Kuuntele audio-opasta, joka on saatavilla 15 kielellä, sekä säveltäjä Dani Howardin yksinomaisesti luomaa ääniraitaa, jonka esittää Berliinin sinfoniaorkesteri. Tarjolla olevista uutuuksista voit kokea japanilaisen arkkitehdin Kengo Kuman suunnitteleman uuden vertikaalisen viestinnän ytimen, 13 tonnin kiillotetusta marmorista koostuvat kelluvat tikkaat, jotka on ripustettu ilmaan, ensimmäisen 6-puoleisen sisätilojen kartoituksen Gaudín valojen terassilla sekä uuden "Simbolic"-myymälän.

Cambrils: Costa Daurada Purjehdus Katamaraaniristeily

7. Cambrils: Costa Daurada Purjehdus Katamaraaniristeily

Lähde Cambrilsista maisemalliselle katamaraaniristeilylle ja nauti Dauradan rannikon dramaattisista näkymistä mereltä käsin. Ui tai snorklaa Välimeren vesissä ja nauti välipaloja laivalla. Lähdettyäsi satamasta voit ihailla rannikon upeita näkymiä mukavalla katamaraanilla. Purjehdi noin tunnin ajan ennen ankkuroitumista Cap Saloun, La Pinedan tai Mont-roigin välille (sääolosuhteista riippuen). Kylpene kristallinkirkkaissa vesissä, harrasta snorklausta tai nauti auringonpaisteesta kannella lasillisen cavaa kera. Nauti herkullisia välipaloja virvoitusjuomien, oluen, sangrian ja cavan kera laivalla.

Girona: Game of Thrones Small Group Tour

8. Girona: Game of Thrones Small Group Tour

Lähde kiehtovalle matkalle Game of Thronesin uuteen viralliseen kuvauspaikkaan. Näyttelyn asiantuntija, keskiajan historiaan akkreditoitu opas, ohjaa. Tämä kiertue vie tietosi sarjasta uudelle tasolle. Aloitat matkasi kuuluisista Saint Martin portaista Gironan keskustassa ja jatkat juutalaisen korttelin upean arkkitehtuurin ja kapeiden katujen ihailua. Tämä kiertue yhdistää arkkitehtuurin yhteen kuuluisimmista keskiaikaisista fiktiotarinoista, joten se on pakollinen aktiviteetti GOT-faneille. Kiertue alkaa yhdeltä Gironan kuuluisimmista portaista, Sant Martí s'Acostan kirkon portaista Pujada de Sant Domenechissa. Suuntaa syvemmälle juutalaiskorttelin (Call Jueu) kapeille ja mutkaisille kujille, Claveria-kadulle, Sant Llorenç -kadulle, Cúndaro-kadulle. Ohita sitten Santa Marian katedraali Cartanyà Bisbe Streetille, joka sijaitsee lähellä Casserna dels Alemanysia (Saksan päämaja). Palaa katedraaliin ihailemaan sen barokkityylinen julkisivua ja katso suuria portaita, jotka johtavat alas aukiolle. Sieltä suuntaat Ferraniin, katoliselle kadulle, nähdäksesi arabikylpylöitä. Vieraile Plaza dels Juratsilla ja suuntaa upeaan romaaniseen Sant Pere de Galligansin luostariin. Lopuksi näet Sant Feliun kirkon ympäristön, jossa on upeat portaat. Nämä sivustot näkyvät sijainneina kuvitteellisissa Braavosin ja King's Landingin kaupungeissa. Oppaallasi on iPad, joka näyttää Gironassa kuvatun Game of Thronesin alueet, ja voit verrata niitä oikeisiin paikkoihin.

Costa Brava: Meriluolat: Kajakointi ja snorklausretki

9. Costa Brava: Meriluolat: Kajakointi ja snorklausretki

Tapaat pienryhmäsi Sant Polin purjehdus- ja melontakoulussa aivan rannan tuntumassa ja valmistaudut aktiviteetteihin. Lyhyen perehdytyksen sekä teknisen ja turvallisuuskoulutuksen jälkeen sinulla on aikaa varustautua ennen vesille lähtöä. Tutustu kajakilla syrjäisiin rantoihin ja kallioluolastoihin ja -kallioihin. Kierroksen aikana ohjaajasi selittää tämän rannikkopaikan historiaa, luontoa ja kuriositeetteja, jotta saat entistäkin täydellisemmän kokemuksen. Toiminnan lisänä voit pysäyttää kajakit suojaisaan poukamaan tai lahteen ja hypätä veteen maskin ja snorkkelivarusteiden kanssa snorklaamaan. Virkistäydy samalla, kun nautit meriluonnon tarkkailusta kristallinkirkkaan sinisen ja smaragdinvihreän veden läpi. Havainnoi paikallisia kaloja sekä merisiilejä, meritähtiä ja pienellä tuurilla mustekalaa. Virkistyneenä voit käyttää tilaisuutta hyväksenne ja tutkia jylhiä kallioita ja rannikkoa omaan tahtiinne. Tai jos tunnet olosi rennoksi, rentoudu ja ota aurinkoa valkoisella hiekkarannalla.

Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

10. Hop-on hop-off -kierros Barcelonassa, 24 tai 48 tunnin lippu

Hop-on hop-off -kierros tarjoaa joustavan tavan tutustua Barcelonan kohokohtiin. Kaksi reittiä tarjoavat kattavan tavan kokea lukuisia nähtävyyksiä. Kummankin reitin kesto ilman poistumista on noin kaksi tuntia. Audio-opas kertoo sinulle nähtävyyksistä. Hyödynnä lisäksi karttaa. Sateen sattuessa bussit katetaan sähkökatolla. Bussit on muunneltu siten, että ne ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille ja niissä on sekä anatomisesti muotoillut penkit että lämmitys molemmissa kerroksissa. Kyydissä on myös avustaja, joka auttaa sinua tarvittaessa. Itäreitti • Catalunya-aukio • Vell-satama • Historiallinen museo • La Barceloneta • Olympiasatama • Poble Nou ja eläintarha • Kansallisteatteri • Agbarin torni ja Glories • Sagrada Familian katedraali • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Guell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Läntinen reitti • Catalunya-aukio • Riemukaari • Eläintarha, El Born, Ciutadella • Passeig Colom • World Trade Center -rakennus • Miramorin puutarha • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Kansallismuseo (Katalonian kansallismuseo) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • d'Espanyan aukio • Estació de Sants • FC Barcelonan Stadion • Plaça Pius XII – Palau Reial- Pavellons Guell – Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Catalunya-aukio

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Katalonia

Parhaat aktiviteetit

Katalonia: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

824 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 52

Immersiivisiä elämyksiä

Katalonia: Koe enemmän

Näytä kaikki

Katalonia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Katalonia parhaat nähtävyydet?

Katalonia: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Katalonia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Katalonia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 167 224 arvosteluun

Arkkitehtuurin ihme!!! Ulkopuolelta, mutta melkein vielä enemmän sisältä, hämmästyttää arkkitehtonisten ja logististen mestariteosten vaikuttava valikoima. Jo nyt, neljä vuotta ennen rakennuksen valmistumista ja 100 vuotta Gaudin kuoleman jälkeen, meille maailman kaunein rakennus, jossa olemme koskaan vierailleet. Pakollinen kulttuurin ystäville. Jokainen sentti kannattaa käyttää täällä! Online-varaus, mukaan lukien ääniopas, toimi täydellisesti! Mielellään taas GetYourGuidessa. K+B

Se oli miellyttävä ajomatka kauniilla näkymällä kaupunkiin, erityisesti Barcelonan satamaan. Pidimme siitä. Huipulla ei ole mahdollisuutta syödä jotain, kannattaa ottaa eväät mukaan ja sitten voidaan pitää mukava piknik. Voit kuitenkin vierailla vuoren huipulla olevassa linnassa, mutta emme menneet sisälle.

Barcelonassa on kaksi vastaavaa palveluntarjoajaa, katso reitit ja päätä itse. Meillä oli 2 päivän lippu ja näimme sen kanssa paljon. Käytämme melkein aina tätä tapaa tutustua kaupunkiin - se todella vakuutti meidät jälleen Barcelonassa.

Helppo tapa vierailla Monntserratissa, vaikka aikaa olisi kaivannut lopulta enemmän.

Helppoa liikkumista kun ei tarvitse ostella lippuja joka kulmalla