Tekemistä kohteessa
Kazimierz

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kazimierz: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kazimierz? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kazimierz : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 506 arvosteluun

Toinen jokiristeily vuodessa Vistulan eri veneellä tällä kertaa silti erinomainen informatiivinen matka 1 tunti suosittelen varaa ennen lähtöä kotoa mukavuudelle itsellesi, erittäin mukava vene keskikokoinen mukava istuintyyny istuin erinomainen kapteeni ja kommentit koko jälleen erittäin edullinen matka kannattaa se

Oli hyvä tämä pieni veneretki.. olimme vain 2, joten pääsimme hyödyntämään hyvää säätä tarkkailemaan Krakovan kaupunkia auringon alla.. pääsimme lounaalle ennen lentoonlähtöä aivan sataman vieressä ...ainoa negatiivinen asia on, että selitykset olivat englanniksi... Ja jätämme vain ranskan...

Yksi parhaista matkoista vierailuni aikana.

Minulla oli 5 päivän aikana varattu kaksi kierrosta joka päivä, ja voin epäilemättä sanoa, että tämä oli yksi parhaimmista. Nuorella miehellä oli runsaasti tietoa ja innostusta sen välittämiseen. Paljon mielenkiintoa täällä jopa niille, joilla ei ole aiempaa tietoa Oscar Schindleristä.

Erinomainen

Erittäin hyvä opas, joka kertoi mielenkiintoisesti näkemästämme ja näytti videoitakin puhelimestaan retken varrella. Sattui vielä olemaan 4 hengen, joten kiva oli jutella ja kysellä asioita kierroksen aikana. Opas puhui myös erinomaista englantia.

Kiertue oli aivan uskomaton. Olin vain kumppanini ja minä veneessä auringonlaskun aikaan, kuljettaja jäi myöhässä viedäksemme meidät ympäri. Kiinnostuimme illalla aiemmin, joten se oli täydellinen.