Kensingtonin palatsi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi mielenkiintoista faktaa Kensingtonin palatsista

Hyde Parkin länsipuolella sijaitseva Kensingtonin palatsi on ollut kuninkaallinen asuinpaikka yli 300 vuoden ajan. Tämä historiallinen rakennus on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä. Tässä pari faktaa, joiden avulla saat kierroksestasi enemmän irti!

Suunnittele vierailusi

 • Palatsin aukioloajat

  Kensingtonin palatsi avautuu ympäri vuoden klo 10.00, paitsi 24.-26. joulukuuta. Palatsi sulkeutuu 1. maaliskuuta - 31. lokakuuta klo 18.00, ja muina aikoina klo 17.00. Viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa.

 • Kuinka kauan vierailulle kannattaa varata aikaa?

  Kensingtonin palatsin ja sen puutarhojen kiertämiseen kannattaa varata vähintään kaksi tai kolme tuntia. Muista myös viettää tee- tai jopa samppanjahetki hedelmätarhan kahvilassa!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna kesäisin klo 10.00-18.00, talvisin klo 10.00-17.00. Suljettu 24.-26. joulukuuta.
 • Hinta
  Kesäisin aikuisen lippu maksaa 17,50 puntaa, muina aikoina 16,50 puntaa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Palatsissa et tarvitse opasta, mutta katsasta lähialueen kierrokset!
 • Kuinka päästä perille
  District- tai Circle-linja High Street Kensingtonille, tai jokin useista busseista, jotka vievät palatsille.
 • Lisävinkkejä

  • Varaa liput etukäteen netistä ja saat alennusta!

  • Muista peittää olkapääsi.

Kensingtonin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kensingtonin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kensingtonin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 404 arvosteluun

Varaa oppaasi kautta. Tulostetut liput pois, mutta myös ladattu sovellus. Ostimme päiväpassin, joten selvitettiin, mitä voisimme tehdä päivässä käyttämällä Passia. Käytetyt Big Bus Tours. Koko kaupungin ympyrän kiertäminen kestää vuosia. Meille kerrottiin 2 tuntia, mutta se on enemmän kuin 2 ja 1/2. Jotkut maamerkit jäivät näkemättä tieosuuksien vuoksi. Kävimme Westminster Abbeyssä. Varattu klo 15.00-15.30 St Paul'sissa. Nousin bussiin kello 1.45 ja tein paikan vasta kello 15.30. Bussi meni Abbeyn ohi 3 tai 4 kertaa, mikä oli outoa. St Paul'sista teimme varauksen klo 18 Shardissa. Suosittelen ostamaan passin ja vieraillut nähtävyydet.

Käyn aina uusissa kaupungeissa oppimassa kulkuani. Aika ajoitettu 20 minuutin välein meidän 3 päivän lipulle. Helppo nähdä ympäri kaupunkia, pelasti meidät taksit/Uberit noustamalla pois lähemmällä pysäkillä asioihin, joita halusimme nähdä ja tehdä kaikkialla kaupungissa. Huomautus: SININEN linja ei ole nyt toiminnassa - se on "kausiluonteista". Minulta se on varmasti jäänyt varaamatta. Jokiristeily on todella sen arvoinen. Rakastan erilaisia näkemyksiä ja kommentteja. Helppoa, luotettavaa. Rauhallista jopa vain ratsastaa heidän silmukoillaan. Suosittelen ehdottomasti sekä kiertueeksi että taksiksi sinulle!

Ääniopas on saatavilla QR-koodin kautta sisäänkäynnillä, vaikka se ei ollut välttämätöntä, nautimme vierailustamme palatsissa ilman sitä. Tauluilla ja palatsin henkilökunnalta on paljon tietoa. Älä unohda vierailla upotetussa puutarhassa ja prinsessa Diana -patsaassa. Talo on sisustettu yksinkertaisesti palatsia varten, mutta sillä on erittäin mielenkiintoinen historia.

helppo saada River Pass Westminsteristä ja näytti juuri passin Greenwichin museoissa. erittäin helppo ja nautinnollinen päivä, suosittelen.

Loista paljon nähtävyyksiä Lontoon passilla, jonka käyttö on helppoa ja säästät paljon rahaa.