Valitse päivämäärät

Kensingtonin palatsi

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
14 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Kensingtonin palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kensingtonin palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kensingtonin palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 4 625 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Jos oleskelet Lontoossa ja sinulla on vähän aikaa, kannattaa ehdottomasti harkita London Passin ottamista. Jos suunnittelet matkasi oikein ja sinulla on se tutkimusmatkailijan into, voit saada siitä paljon enemmän arvoa kuin mitä maksat passilla! Vaikka se ei sisällä suosittuja nähtävyyksiä, kuten London Eye, Madam Tussaud's ja Sea Life, tämä passi auttaa sinua varmasti yksinkertaistamaan matkasi suunnittelua Lontoossa ja sen ympäristössä. PS – Uber Boatin ja Hop on Hop off -bussin saatavuus passin kautta on erittäin aliarvostettu ominaisuus, ja oikein käytettynä se voi tuoda matkallesi suurta säästöä!

Palatsin puutarhat ovat kauniita, mutta niihin ja laajempaan puistoon pääsee ilmaiseksi. Palatsissa on pääasiassa kuvia perheestä, mutta huoneet ovat tyhjiä. Toivoin näkeväni huonekaluja jne. Palatsin sisällä sijaitsevan lahjatavaraliikkeen kahvila adyacente on mukava ja siellä on herkullinen kakku ja tee, joka on edullinen. Paviljonki, johon pääsee puutarhan kautta, vaatii varauksen, jotta voit viettää laadukkaamman teehetken leivonnaisten kanssa.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.