Tekemistä kohteessa
Keski-Böömin alue

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Keski-Böömin alue: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Keski-Böömin alue parhaat nähtävyydet?

Kohteen Keski-Böömin alue parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Keski-Böömin alue kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Keski-Böömin alue: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Keski-Böömin alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Keski-Böömin alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 62 923 arvosteluun

Tämä kiertue oli erittäin miellyttävä. Olimme siellä toukokuussa, joten aurinko paistoi vielä. Nousimme veneen päälle ja nautimme auringonpaisteesta matkan aikana. Juomia oli myös saatavilla veneessä, tietysti lisärahaa vastaan, mutta se on ok. Saapuessamme huomasimme, että ostimme lipun väärälle päivälle, mutta he saattoivat muokata sitä 2 minuutissa.

Parasta nauttia kirkkaalla säällä. Hidasta ajoa ja tietoa tulee monella kielellä... joten muista olla tarkkana. Se ei kuitenkaan kuulu koko ajan, varsinkin jos istut yläkerran kannella. Juomamenu oli saatavilla jokaisessa pöydässä, mutta kukaan ei tullut ottamaan juomatilauksiamme!

Menin noin klo 9 kun se oli tyhjä ja pystyin rauhallisesti kiivetä torniin ja osallistua ilmaiselle opastetulle kierrokselle klo 9.30. Opastettu kierros on todella vaivan arvoinen, sillä saamme tietää historiasta ja se on ainoa tapa vierailla kaupungintalon maanalaisella alueella.

Super moderni vene. Vene oli sähköinen, joten erittäin hiljainen. Hyviä juomia laivalla edulliseen hintaan. Opas oli useilla kielillä (CZ, EN, DE, FR) idk jos siellä oli myös italiaa, en muista

Ystäväni ja minä varasimme tämän venematkan viimeiselle illallemme Prahassa. Se oli ihana tapa kokea kaupunki ja päättää matkamme.