Lisää päivät

Keukenhof Audio-oppaat

Keukenhof: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Keukenhof? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Keukenhof : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 980 arvosteluun

Erinomainen arvo. Jokiristeily oli rentouttava ja mukava. Heillä on olutta, juomia, kahvia ja välipaloja. Pieni miehistö oli ystävällistä. Vene oli niin siisti ja melko kaunis. Ohitimme pikkukaupunkeja ja tuulimyllyjä. Sitten nouset pois ja vierailet tuulimyllyssä, jossa erittäin asiantunteva dosentti kertoo 500 vuotta vanhan tuulimyllyn historiasta ja sen käytöstä ja rakentamisesta. Sitten otat lyhyen bussimatkan upeaan Kurkenhoffin puutarhaan, joka on kuin massiivinen hyvin hoidettu kasvitieteellinen puutarha kauniille tulppaaneille. Tämä osa on itseohjattu, ja voit palata parkkipaikalle kellonaikaan milloin tahansa palataksesi Amsterdamiin

super hauska reissu ja todella sen arvoinen! Bussi on vain noin 40 minuutin päässä Amsterdamista, ystävälliset kuljettajat ja avulias ihmiset ohjaavat sinut periaatteessa kaikkialle. (jossakin vaiheessa nousimme väärään bussiin, mutta löysimme nopeasti takaisin!) veneristeily oli ihana ja mukana tuli wifi ja mahdollisuus tilata välipaloja laivalla. tuulimylly oli hauskaa, mutta ajattelimme, että pääsemme kiivetä ylös! kukat ovat ilmeisesti matkan kohokohta ja ehdottomasti unohtumattomia. hyvä aika, hyvä hinta!

kuuntelimme ääniopasta matkallamme keukenhofiin. erittäin informatiivinen. matkaoppaat ovat erittäin mukavia. meillä oli runsaasti tunteja viettääksemme yksin (3 tuntia + riittää vaeltamaan koko paikassa). poista jonotuksen vaiva, koska ostin jo pääsylipun ja kuljetuksen. tule vain nauttimaan kukista.

Kuljetuksen aikataulu piti, mukava kuljettaja, helppo ja vaivaton. Menimme bussilla Keukenhofiin.

Laajalla alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja.