Lisää päivät

Keukenhof Naapurustokierrokset

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Keukenhof, Naapurustokierrokset

Naapurustokierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lisse?

Keukenhof: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Keukenhof? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Keukenhof : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 690 arvosteluun

Kuljetus Keukenhofiin sujui ajallaan ja mukavalla bussilla. Hyvä autonkuljettaja, joka tarvittavien ilmoitusten lisäksi selitti myös ajettua reittiä. Jos sinun on oltava valmis 30' ennen lähtöä, mukavampi odotuspaikka olisi toivottava. Tässä tapauksessa voimakas tuuli (vedos) puhalsi hallin läpi, mikä oli erittäin epämiellyttävää. Ryhmän siirto ja siirto mukaan lukien Keukenhof-kiertue eivät eronneet selvästi toisistaan. Vain Keukenhof oli oppaan taululla. sali

Kävin huhtikuun alussa, mutta minun olisi pitänyt mennä todella lähellä loppua, jotta kaikki tulppaanit olisivat kukkineet! Mutta se oli silti kaunista ja heillä on vihreä talo, jossa on sellaisia, jotka ovat itse asiassa täysin kukkivat, jos menet sinne ennen kuin ne ovat!! Onneksi ostin lippuni etukäteen ja sain kyydin kaukenhofiin ja takaisin!

kuuntelimme ääniopasta matkallamme keukenhofiin. erittäin informatiivinen. matkaoppaat ovat erittäin mukavia. meillä oli runsaasti tunteja viettääksemme yksin (3 tuntia + riittää vaeltamaan koko paikassa). poista jonotuksen vaiva, koska ostin jo pääsylipun ja kuljetuksen. tule vain nauttimaan kukista.

Kuljetuksen aikataulu piti, mukava kuljettaja, helppo ja vaivaton. Menimme bussilla Keukenhofiin.

Laajalla alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja.