Pääsylippu

Lontoo: Kew Gardensin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Kew Gardens

Lontoo: Kew Gardensin pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Kew Gardens

alkaen 12,72 € per henkilö

Kävele puiden latvoissa kulkevalla kävelytiellä ja tutustu valtaviin kasvihuoneisiin. Astu sisään kuninkaalliseen palatsiin, tutustu kasvitaidegallerioihin ja koe 250 vuotta kuninkaallista historiaa Lontoon suurimmassa UNESCO-kohteessa, Kew Gardensissa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Lontoon suurimpaan UNESCO:n maailmanperintökohteeseen
 • Koe Palm Housen eksoottinen sademetsä
 • Kävele puiden latvoissa 18 metrin korkeudessa sijaitsevalla kävelytiellä
 • Tutustu The Hivessä mehiläisten erikoiseen maailmaan
 • Ihastele yli 14 000 puun kokoelmaa Arboretumin puulajipuistossa
Koko kuvaus

Nauti koko päivän ulkoilusta Kew Gardensissa, Lontoon suurimmassa Unescon maailmanperintökohteessa, joka sijaitsee vain 30 minuutin metro- ja maanpäällisillä junilla Lontoon keskustasta. Lippuun sisältyy sisäänpääsy 326 hehtaarin puutarhaan, 3 taidegalleriaan, puiden latvakäytävälle ja Kew Palacelle. Astu Kew Palacen sisään ja tutustu kauniiseen kuninkaalliseen pakopaikkaan, jossa on prinsessien makuuhuoneet, intiimi ruokasali ja hiljattain kunnostetut Georgian Royal Kitchens. Sivustolla on laajoja lasin alla olevia puutarhoja, jotka tukevat erilaisia kasveja ympäri vuoden.

Katso jättiläisliljapehmusteet Waterlily Housessa ja koe sitten eksoottinen sademetsä Palmutalossa. Matkusta 10 ilmastovyöhykkeen läpi Princess of Walesin konservatoriossa. Muita kohokohtia ovat Arboretum. 17 metriä korkea ja 170 000 alumiiniosasta ja 1 000 LED-valosta valmistettu Hive-rakenne jäljittelee Kew Gardensin todellisen mehiläispesän visuaalisia ja ääniefektejä.

Opi kaikki mehiläisten poikkeuksellisesta elämästä ja niiden tärkeästä roolista planeetan terveydelle. Päätä vierailusi johonkin sivuston kahviloista ja ravintoloista, joissa tarjoillaan lämpimiä aterioita ja klassisia iltapäiväteetä (ei sisälly hintaan).

Sisältää
 • Sisäänpääsy Kew Gardensiin
 • Ilmaiset kävelykierrokset, jotka järjestetään vähintään kahdesti päivässä saatavuuden mukaan
 • Kartta ja kauden kohokohtien opas
 • Ruokaa ja juomia
 • Tutkimusjuna
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Saavu mille tahansa Kew Gardensin sisäänkäynnille. Kew Gardensin asemaa (metro ja tavallinen juna) lähimpänä sijaitseva sisäänkäynti on Victoria Gate Kew Roadilla.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Lemmikit (opaskoirat sallitaan)

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kew Gardensiin pääsee täysin pyörätuolilla, sillä hissillä pääsee Kew Palacen ylempiin kerroksiin
 • Kaikkien 16-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten tulee olla aikuisen seurassa
 • Kew Palace on suljettu talvisin
 • Kew Gardens on suljettu 24. ja 25. joulukuuta
 • Ilmaisia kävelykierroksia järjestetään vähintään kahdesti päivässä saatavuuden mukaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 1824 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kun menimme Kew'iin helmikuussa, ulkopuutarhoissa ei ollut paljon nähtävää, mutta innokkaina puutarhureina rakastimme sitä silti. Rakastimme erityisesti lasitaloa ja Costa Rican orkideanäyttelyä, ja niittykävely oli kaunis kaikkien aikaisin kukkivien sipulien kanssa. Ajattelimme rehellisesti, että appelsiinitarhan ruoka oli pettymys, ei paljon valinnanvaraa makuun, mutta onnistuimme löytämään pienen summan. Se on ainoa asia, jonka muuttaisin. Lahjatavarakaupassa on kuitenkin kauniita asioita kotiin vietäväksi.

Lue lisää

5. maaliskuuta 2022

Kew on paikka, josta nautimme vierailemalla Lontoossa, se on hieman kaukana, jos oleskelet Lontoon keskustassa, mutta vierailun arvoinen. Puutarhat on hoidettu kauniisti ja siellä on aina jotain erilaista nähtävää. Olimme pettyneitä, kun emme nähneet Orchid-näyttelyä. Tämä oli saatavilla vain ajoitetuilla lipuilla, jotka olivat loppuunmyytyjä. Jos varaan uudelleen, varaisin suoraan, jotta minulla olisi mahdollisuus varata näyttelyliput ennakkoon (vaikkakin ilmainen, mutta ne olivat loppuunmyytyjä).

Lue lisää

28. helmikuuta 2022

Vi tog oss till Kew Gardens trots att det var en lång resväg kommunalt. Det var en fin resa och vi kände att vi fick se mycket av det "riktiga" London på vägen dit. Väl inne i trädgården blev vi försenad över hur stort det var. Det kändes som att vi kunde gå och gå och gå utan att det tog slut. Allt var så vackert och det var roligt att läsa namnen på alla träd, många riktigt stora och gamla, när vi gick genom parken. Jag älskar botaniska trädgårdar och det gör även min son på elva år. Han sover att man känner sig så fridfull runt blommor och träd. Jag önskar att jag kunnat se hur det det ur på sommaren eller våren när allt nyss slagit ut. Tyvärr var ett av växthusen stängt och så även en del vägar och "a walk through the tree tops" vilket drar ner vårt betyg. God mat och bra service och information från de som arbetar i parken och det var rent och snyggt överallt. Se till att ni har god tid på ett för ett besök i Kew Gardens för det är så fint att ni inte vill stressa.

Lue lisää

6. marraskuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 34660