Tekemistä kohteessa
Key West

Florida Keysin eteläisin kohta yhdistää auringon, meren, luonnonkauneuden ja Ernest Hemingwayn, herkullisia margaritoja unohtamatta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Key West: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Key West? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Key West : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 967 arvosteluun

Maksettu lisämaksusta hotellin noutamisesta ja yläkerran etuistuimista. Ilman etuistuimia valokuvien ottaminen olisi ollut haastavaa, koska ikkunat eivät ole riittävän puhtaita etenkin kuivien sääolosuhteiden vuoksi. Puhtaiden ikkunoiden tulisi olla osa peperatiivista rutiinia. Opas Emilio ja kuljettaja Juan tekivät hienoa työtä - kohteliasta ja asiantuntevaa. Politiikka ei ole ruokaa ja juomaa laivalla, mutta näytti siltä, että oli OK kuljettaa avaamattomia ruokia, mutta ei kuluttaa niitä aluksella. Matkustajat voivat haluta vahvistaa tämän yrityksen kanssa.

Odotimme kohtauspisteessä kartan ohjaamana. Varsinaista kohtaamispaikkaa ei kuitenkaan ole! Kiitos Jumalalle, vielä kaksi muuta tyttöä odottaa, ja yksi heistä yritti katsoa ympärilleen, joten tiedämme mistä ja kuinka päästä bussiin. Se on todella liian hämmentävää muista maista tuleville ihmisille. Nousimme hyvin aikaisin olemaan ajallaan siellä, mutta lähtö oli 40 minuutin viiveellä ......

Suosittelen ehdottomasti tätä toimintaa. Matka oli hyvin järjestetty. Minulla on vain yksi negatiivinen tunne. Nousimme klo 7.15 kohtaamispaikkaan järjestäjien ilmoittamana, mutta lähtöaikaksi asetettiin sitten 7.45. Ranta ei ollut niin mukava kuin voit Google, mutta kaiken kaikkiaan Key West on mukava pieni kaupunki, joka kannattaa nähdä.

Bussi oli hyvä! Ostin ensimmäisen kerroksen, mutta minulla oli ratsuna toinen. Rekisteröinti linja-autolinjalle markkinoiden edessä klo 7.25, muuttunut klo 7.50. Takaisin kotiin klo 17.00. Se riittää täysin Key Westille. WC bussilla. Valitettavasti myymälät eivät toimineet eikä wi-fi-yhteyttä. Tälle hinnalle suosittelen siirtoa.

Oli ok, mutta miksi meidän pitäisi olla tapaamispaikassa kello seitsemän ja odottaa bussia yli tunnin! bussi saapui 8.30 ja aloitimme lopulta matkan klo 9.00 !! Maksoimme ylimääräisellä rahalla ollakseen yläkerroksessa, mutta emme saaneet istua etuistuimilla, koska ne oli varattu muille, jotka maksoivat enemmän.