Tekemistä kohteessa
Key West

Florida Keysin eteläisin kohta yhdistää auringon, meren, luonnonkauneuden ja Ernest Hemingwayn, herkullisia margaritoja unohtamatta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Key West: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Key West? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Key West : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 916 arvosteluun

Maksettu lisämaksusta hotellin noutamisesta ja yläkerran etuistuimista. Ilman etuistuimia valokuvien ottaminen olisi ollut haastavaa, koska ikkunat eivät ole riittävän puhtaita etenkin kuivien sääolosuhteiden vuoksi. Puhtaiden ikkunoiden tulisi olla osa peperatiivista rutiinia. Opas Emilio ja kuljettaja Juan tekivät hienoa työtä - kohteliasta ja asiantuntevaa. Politiikka ei ole ruokaa ja juomaa laivalla, mutta näytti siltä, että oli OK kuljettaa avaamattomia ruokia, mutta ei kuluttaa niitä aluksella. Matkustajat voivat haluta vahvistaa tämän yrityksen kanssa.

Suosittelen ehdottomasti tätä toimintaa. Matka oli hyvin järjestetty. Minulla on vain yksi negatiivinen tunne. Nousimme klo 7.15 kohtaamispaikkaan järjestäjien ilmoittamana, mutta lähtöaikaksi asetettiin sitten 7.45. Ranta ei ollut niin mukava kuin voit Google, mutta kaiken kaikkiaan Key West on mukava pieni kaupunki, joka kannattaa nähdä.

Oli hieno matka. Näimme delfiinejä ja snorklaus oli myös erittäin hyvä. Veneretki kesti 3 tuntia. Sinulla on noin 2 tuntia vapaa-aikaa Key Westissä. Vain pitkä 4 tunnin bussimatka ja takaisin 3 1/2 tuntia on uuvuttava, mutta se oli sen arvoista. Ehdottomasti suositeltava.

hyvä organisaatio ja tarpeeksi aikaa saarella saadaksesi hyvän näkemyksen

yksi kommentti kuitenkin: linja-auto oli heikosti varusteltu: ilmastointi ei toiminut; paluumatka oli erittäin epämiellyttävä kaikille matkustajille korkean lämpötilan vuoksi linja-autoissa; ei myöskään turvavöitä

Erinomainen 5 tähteä

3 tunnin matka, mutta jokaisen minuutin arvoinen. Matkaopas Eric ja kuljettaja, missä hauska. Piti linja-autoa hengissä ja tarjosi erinomaista tietoa Key Westistä.