Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Khao Lak

Aktiviteetit saatavilla

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Monen päivän matkat
  • Kuljetukset
  • Seikkailut
  • Muut elämykset
  • Työpajat ja tunnit
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
63 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Khao Lak: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Khao Lak?

Khao Lak: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Khao Lak? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Khao Lak : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 559 arvosteluun

Meidät noudettiin hotellilta ajoissa, laituri oli kauniisti suunniteltu ja toisin kuin muut matkat, joita olimme aiemmin tehneet muiden palveluntarjoajien kanssa, siellä oli vain 2 ryhmää, joissa oli enintään 25 henkilöä. Paikan päällä oli pieni aamiainen ja esittely päivää ennen kuin menimme veneeseen. Tunti ensimmäiselle saarelle. Valitettavasti emme pystyneet nousemaan näköalapaikalle liukkauden vuoksi. Meillä oli 2 rantaretkiä todella upeilla rannoilla ja 2 sukellusta sinä päivänä. Yhtä kilpikonnaa lukuun ottamatta nämä eivät todellakaan olleet sen arvoisia. Snorklaamaan tulevien kannattaa mieluummin mennä Suriniin. Maalla Similanilla oli kuitenkin paljon enemmän tarjottavaa. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin mukava matka ja varaamme uudelleen milloin tahansa tämän palveluntarjoajan kanssa! :)

Upea kiertue noudosta kiertueohjelmaan, kaikki oli hyvin järjestetty. Flavio ja hänen tiiminsä pitivät kaikesta hyvää huolta. He jakoivat tarpeeksi juomia ja välipaloja. Aikaisempi ylös nouseminen ja hieman korkeampi hinta kannatti ehdottomasti, sillä vältit turistijoukkoja ja saavuit paikkoihin melko yksin. Pikavenematka oli melkoinen haaste, joten jos merisairastut helposti, kannattaa miettiä onko tämä oikea kiertue, vaikka tiimi tarjoaa myös lääkitystä ennen kierrosta

Kuljetus nouti sovittuun aikaan hotellilta. Perillä saatiin checkin nr jota vastaan saatiin snorklaus varusteet, ja pieni aamupala. Matka surin saarille oli töyssyinen, oli aika kova merenkäynti, mutta kokenut kuski hoiti homman hienosti perille saakka. Snorklattiin parissa paikassa ja saatiin buffa ateria. Aivan ihanat saaret, suosittelen.

Nautimme todella päiväretkestä. Matkaopas vastasi hyvin yksilöllisesti huolenaiheisiimme. Olemme täysin tyytyväisiä ja voimme suositella järjestäjää. Kiitos mahtavasta ja unohtumattomasta päivästä. Pidämme Similan-saaret erittäin hyvässä muistissa.

Kaikki toimivat hyvin ja mutkattomasti. Päivästä jäi hyvä fiilis!