Tekemistä kohteessa
Khao Lak

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Khao Lak: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Khao Lak? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Khao Lak : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 871 arvosteluun

Erittäin suositeltava kiertue alusta loppuun! Sekä reitti viidakon läpi, oleskelu lomakeskuksessa että safari järvellä on unohtumaton kokemus. Kaikki on erittäin hyvin järjestetty. Se ylitti selvästi odotuksemme, se on yksi niistä paikoista, jotka sinun on tiedettävä elämässäsi, kyllä tai kyllä. Ainoa suositukseni nauttia kokemuksesta hyvin on olla tietoinen siitä, että reitti viidakon ja luolan läpi sopii ihmisille, joilla on kokemusta vaelluksesta, koska sillä on monimutkaisia alueita ja useita osioita, joissa sinun on ylitettävä alueita, joissa on enintään 2 vettä metriä syvä. Meille ilmoitettiin aiemmin ja meillä oli hyvin varusteltu ja nautimme todella. Oli ihmisiä, jotka eivät sulaneet ja eivät sulaneet sitä samalla tavalla. Sopivat vaatteet: Kuivapussi tai reppu (sukellusta varten) Vaelluskengät (luolalle) Nopeasti kuivuvat pitkät vaellushousut Nopeasti kuivuvat vaelluspaidat Ota mukaan viileämpi vaatetus ja jätä ne hotelliin vaihtamaan myöhemmin

Käytin tätä palvelua HKT: stä Khao Lakiin. Nouta ajoissa molemmat kertaa. Vahvistettu nouto Khao Lakista, sijainti ja aika päivää aiemmin. Huomaavainen kuljettaja, jolla on hyvä englanti. Suosittelemme tämän palvelun käyttöä. Hinta kilpailukykyisempi kuin taksi ja muut löysin palvelut.

Bussit saapuivat ajoissa, ja ovat löytäneet kuljettajan olevan kohtelias ja ystävällinen. Olemme tyytyväisiä myös ajoneuvon puhtauteen. Suosittelemme tätä palveluntarjoajaa kaikille.

Tavattiin lentokentän uloskäynnillä. Kuljettaja erittäin kohtelias, siisti pakettiauto. Hieno kokemus.

Todella hieno retkikohde ja kokonaisuus. Upea päivä merellä jylhissä saaristomaisemissa, suosittelen!