Suosittelemamme elämykset kaupungissa Kiiruna

Kiiruna: Husky Morning Tour

1. Kiiruna: Husky Morning Tour

Tutustu arktiseen luontoon päivänvalossa ajamalla koiravaljakolla läpi aamun tuoreen lumen. Haettuamme sinut Kiirunan kaupungista viemme sinut kotiimme Kalixforsbroniin, jossa tapaat koiramme ja pukeudut tarjoamiimme lämpimiin talvivaatteisiin ja -kenkiin. Sinulle opetetaan yleensä, miten koiria käsitellään ja valjastetaan. Kaksi osallistujaa jakaa yhden kelkan ja ohjaavat ja istuvat vuorotellen. Sinun ja huskyjemme turvallisuuden vuoksi opas antaa yksityiskohtaisen opastuksen ennen luontoon lähtöä. Ylitämme jäätyneitä järviä, kuljemme hiljaisten metsien ja laajojen soiden halki samalla, kun etsimme paikallisia villieläimiä. Jos sinulla on onnea, voit nähdä poroja, hirviä, jäniksiä tai jopa "Ripa" -metsäkauriin, joka on Kiirunan virallinen lintu. Muista ottaa kamera mukaan, sillä tällä retkellä on paljon valokuvausmahdollisuuksia! Kotona lämmittelemme avotulen äärellä pohjoismaisessa tipissämme lämpimän keiton ja voileipien sekä perinteisen ruotsalaisen fikan äärellä. Sen jälkeen tuomme sinut takaisin.

Kiiruna: Kiruna: Opastettu moottorikelkkaretki ja revontulimetsästys: Opastettu moottorikelkkaretki ja revontulimetsästys

2. Kiiruna: Kiruna: Opastettu moottorikelkkaretki ja revontulimetsästys: Opastettu moottorikelkkaretki ja revontulimetsästys

Kokeile vapautta ja seesteisyyttä ajettaessa Ruotsin Lapin laajan erämaan halki opastetulla moottorikelkka-ajelulla. Tarkkaile revontulia kaukana kaupungin valosaasteesta sijaitsevista paikoista ja pysähdy perinteiselle ruotsalaiselle fikalle, teelle tai kahvitauolle.Hyvinvointimatkalla voit myös katsella revontulia. Kun sinut on noudettu hotellista, matkusta Poikkijärvellä sijaitsevalle leirille, josta seikkailusi alkaa. Varustaudu moottorikelkkavarusteilla ja lämpimillä vaatteilla ennen kuin lähdet moottorikelkkasafarille. Vietä sitten aikaa tutustumalla alueen parhaisiin paikkoihin, joissa voit nähdä revontulet ilman kaupungin valosaastetta. Pysähdy ruotsalaiselle fikalle kuumien juomien ja makeisten kera ennen kuin palaat moottorikelkkailun jälkeen majapaikkaasi.

Revontuli minibussiretki Abiskon kansallispuistoon

3. Revontuli minibussiretki Abiskon kansallispuistoon

Jahtaa revontulia mukavimmalla tavalla lämmitetyssä minibussissa! Lähdet revontulioppaan kanssa pienessä ryhmässä Abiskon kansallispuistoon. Matkaa Kiirunan keskustan ja Abiskon kylän välillä on noin 95 km yhteen suuntaan. Lähdemme pikkubussilla ulos polaariseen yöhön, aina maailmankuuluun Abiskon kansallispuistoon asti ja toivottavasti näemme matkan aikana revontulia. Pysähdymme kaikilla hyvillä paikoilla revontulien havaitsemiseen. Jos näemme revontulia yötaivaalla, pysähdymme ottamaan kuvia kauniista taivasilmiöstä. Minibussi on aina lämmitetty ja tarjoilemme kuumia juomia ja kakkua retken aikana. Emme voi taata, että näemme revontulia retken aikana, koska se on luonnonilmiö, jota emme voi hallita. Teemme kuitenkin parhaamme löytääksemme sen ja autamme sinua ottamaan siitä kuvia. (Jos vuorilla on huono sää, meidän on peruutettava retki, koska autotie voidaan silloin sulkea liikenteeltä).

Abiskosta: Kiirunan koiravaljakkoretki

4. Abiskosta: Kiirunan koiravaljakkoretki

Haaveiletko siitä, että voisit liittyä oikean musherin seuraan ja kokea kerran elämässäsi arktisen kokemuksen? Ovatko kaikki Abiskon koiravaljakkoajelut täyteen buukattuja sinun ollessasi Abiskossa? Ei hätää - Lights Over Lapland on täällä auttamassa! Lights Over Laplandin ja Kiruna Dog Sledsin omistajat ovat olleet ystäviä jo lähes 15 vuoden ajan, ja molemmat yritykset asettavat vieraiden kokemukset retkiemme aikana etusijalle. Tätä silmällä pitäen olemme luoneet 10 - 12 kilometrin pituisen radan, joka kulkee alueen kauneimman arktisen erämaan läpi ja joka varmasti auttaa sinua luomaan upeita muistoja omasta suksenajoseikkailustasi hoitamamme ajan aikana. Koiravaljakkoseikkailun aikana ammattitaitoinen musher/oppaasi ajaa kelkkoja, joihin mahtuu enintään neljä vierasta. Ammattitaitoisen musherin ajaminen takaa vieraillemme parhaan mahdollisen turvallisuuden ja mahdollistaa sen, että lähes kaikentasoisilla ja terveillä vieraillamme on mahdollisuus nauttia tästä ainutkertaisesta koiravaljakkoajelusta. Kun ammattitaitoinen musher ohjaa koirajoukkoa, voit rentoutua, ottaa PALJON kuvia ja nauttia jokaisesta sekunnista arktisessa erämaassa viettämästäsi ajasta. Noin puolivälissä koiravaljakkoseikkailua pysähdymme syrjäisessä arktisessa erämaaleirissä, jossa oppaasi valmistaa lämpimän nuotion, kuumia juomia ja klassisen ruotsalaisen fikan. Tarjolla voi olla esimerkiksi lämmin kuppi kahvia tai teetä ja höyryäviä kanelipullia. Tämän tauon aikana kehotamme sinua viettämään laatuaikaa kahdenkeskistä aikaa koiriesi kanssa, sillä ne rakastavat kovasti halailua ja nauttivat vatsan hieronnasta vastineeksi siitä, että ne tarjoavat sinulle jännitystä ajamalla niiden takana klassisessa koiravaljakkoajelussa. Kun olette saaneet rentoutua nuotion äärellä, hyppäämme takaisin koiran kelkkaan ja jatkamme 10 - 12 kilometrin pituista kierrostamme. - Tämä aktiviteetti järjestetään Oinakassa, lähellä Kiirunaa. Edestakainen kuljetus Abiskosta ja Björklidenistä sisältyy hintaan. - Saatat joutua jakamaan kelkan muiden kanssa. Sallimme enintään 4 henkilöä per kelkka. - Varsinainen aika kelkalla on noin 2 x 30 minuuttia, mutta se voi olla hieman lyhyempi tai pidempi lumiolosuhteista riippuen. - Tämän aktiviteetin sallittu alaikäraja on 5 vuotta. ALOITUSPAIKKA Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Oinakasta klo 14:15. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Kiirunasta: Husky-kelkkailuseikkailu: Northern Lights Guided Husky Sledding Adventure

5. Kiirunasta: Husky-kelkkailuseikkailu: Northern Lights Guided Husky Sledding Adventure

Liity yölliselle retkelle Kiirunasta ja lähde opastetulle kelkkaretkelle lumisessa arktisessa erämaassa. Ohjaa omaa huskykelkkaasi, kun uskaltaudut luontoon ja yrität havaita revontulia. Päätä ilta lämmittävään juomaan ja makeaan herkkuun viihtyisän nuotion äärellä.Hyvästi. Aloita ulkoiluseikkailusi kätevästi noutamalla sinut Kiirunasta ja matkusta Kalixforsbronin kylään. Täällä tapaat oppaasi ja saat tutustua huskyihin, jotka tekevät illan raskaat työt.Voit tavata oppaasi ja tutustua huskyihin, jotka tekevät illan raskaat työt. Pukeudu sinulle varattuihin talvivaatteisiin ja kuuntele, kun oppaasi antaa yksityiskohtaisia ohjeita koirien käsittelystä ja valjastamisesta sekä kelkan ohjaamisesta. Lähde sitten pimeään aikaan kokemaan talvinen maisema. Vetäkää turvallisesti läpi maaseudun ja ihastelkaa lumen peittämää suota, kun kiidätte korkeiden puiden ohi ja jäätyneiden järvien yli. Pienellä tuurilla voit myös kokea, kuinka revontulet tanssivat yötaivaalla yläpuolellasi.Hyvällä tuurilla voit myös kokea revontulet, jotka tanssivat yötaivaalla yläpuolellasi. Huskyvaelluksen päätteeksi voit palata Kalixforsbronissa sijaitsevaan perusleiriin ja lämmitellä avotulen äärellä perinteisessä pohjoismaisessa tipissä. Siemaile kuppi lämmintä kahvia tai teetä ja nauti maukas ruotsalainen fika ennen kuin hyppäät takaisin pakettiautoon paluukuljetusta varten Kiirunaan.

Kiiruna: Kiruna: Opastettu iltapäiväkierros: Aja itse koiravaljakkoajelu

6. Kiiruna: Kiruna: Opastettu iltapäiväkierros: Aja itse koiravaljakkoajelu

Kulkekaa opastetulla koiravaljakkoseikkailulla lumisen Ruotsin Lapin halki, kun taivas muuttuu hämärän illan sävyiseksi. Opi itse käsittelemään koiria tässä kestävässä kuljetusmenetelmässä, joka on peräisin vuodelta 1980 eaa. alkaen. Pidä ansaittu tauko avotulen äärellä pohjoismaisessa teltassa.Hyvästi ansaittu tauko avotulen äärellä. Aloita retki Kalixforsbronista, jossa tapaat koirat ja pukeudut lämpimiin talvivaatteisiin ja -kenkiin, jotka sinulle tarjotaan. Opi, miten koiria käsitellään ja valjastetaan. Hyödy yksityiskohtaisesta turvallisuustiedotuksesta ennen kuin lähdet lumiseen maisemaan säkenöivän polaarisen yötaivaan alla.Hyvinvointisi on hyvä. Työskentele yhdessä hyvin koulutettujen huskyjen kanssa, kun sinua vedetään läpi valkoisen peittämän erämaan Kalix-joen varrella. Lämmittele sen jälkeen avotulen ääressä pohjoismaisessa kylässä perinteisen ruotsalaisen fikan äärellä.

Kiiruna: Fika Experience: Opastettu moottorikelkkaretki ja ruotsalainen fika

7. Kiiruna: Fika Experience: Opastettu moottorikelkkaretki ja ruotsalainen fika

Lähde kuvan täydelliseen talven ihmemaahan tällä opastetulla moottorikelkkaretkellä Kiirunasta. Astu Lapin erämaahan ja pääse näkemään revontulia. Nauti ruotsalaisesta fika-elämyksestä luonnon ympäröimänä. Noudetaan mukavasti majoituksestasi Kiirunassa. Hyppää mukavaan ja ilmastoituun bussiin. Rentoudu ja ihaile erämaanäkymiä matkalla Poikkijärven perusleirille. Pue jalkaan lämpimät kengät, hanskat ja laadukkaat talvivaatteet, jotta et jää kylmäksi seikkailussasi. Lähde ulos lumelle kahdella henkilöllä per moottorikelkka. Koe ajamisen jännitys, kun sinulla on mahdollisuus ajaa ja istua matkustajan paikalla. Mene kauas kaupungin valosaasteista ja löydä mukava paikka etsiä revontulien tanssivia värejä. Istuudu paikalliseen kokemukseen kuumaa kahvia tai teetä ja makeisia nauttien. Palaa hotellillesi bussilla kiertueesi lopussa.

Abiskosta: Jukkasjärven saamelais- ja porovierailu

8. Abiskosta: Jukkasjärven saamelais- ja porovierailu

Tämä ainutkertainen tilaisuus antaa sinulle mahdollisuuden vierailla Kiirunan hienoimmassa ulkoilmamuseossa, joka on omistettu Ruotsin Lapin alkuperäiskansalle - saamelaisille - ja jota he pitävät yllä. Tällä jännittävällä päiväretkellä pääset tutustumaan saamelaisten käsityötaitoihin, ja kaiken kukkuraksi pääset kokemaan saamelaisten hämmästyttävän elämäntavan ja pääset läheltä ja henkilökohtaisesti aitoon aitaukseen Lapin ikonisimman eläimen - poron - kanssa. Avomuseossa opit kaiken, mitä haluat tietää saamelaiskulttuurista, keskittyen perinteisten rakennusten syntyyn, saamelaiseen elämäntapaan ja saamelaisten vuorovaikutukseen paikallisen ympäristön kanssa. Voit jopa ostaa pussillisen arktista sammalta ja ruokkia poroja, mikä luo täydellisen ympäristön kerran elämässä otettavaan valokuvaan näiden majesteettisten otusten kanssa! Kaikki tämä jännitys saa sinut varmasti nälkäiseksi! Tämä vierailu sisältää pääsyn ihastuttavaan kahvilaan, joka sijaitsee viihtyisässä puisessa tiipiissä, jonka omistaa ja jota ylläpitää paikallinen saamelaisyhteisö. Tarjolla on lämpimiä juomia, voileipiä ja klassista ruotsalaista fikaa. On tärkeää, että sinulla on lämpimät vaatteet, pipot ja hanskat. sekä lämpimät eristetyt talvikengät jalkaasi varten. Alaikäraja tähän aktiviteettiin on 5 vuotta. ALOITUSPAIKKA Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Jukkasjärveltä klo 14:00. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Abiskosta: Tutustu Icehotelliin

9. Abiskosta: Tutustu Icehotelliin

Matkasi alkaa oppaan tapaamisella ja matkalla Ruotsin taianomaisen Lapin vuorten ja metsien halki. Saapuessasi ICEHOTELiin saat pääsylippusi ja pääset tutustumaan maailman ensimmäiseen kokonaan jäästä tehtyyn hotelliin! Ihaile hämmästyttäviä, yksilöllisesti veistettyjä taidesviittejä, jäähuoneita ja jääkirkkoa samalla kun opit, miten tämä ainutlaatuinen hotelli suunnitellaan ja luodaan joka vuosi. Suuntaa lopuksi jääbaariin nauttimaan yksi viileimmistä juomista, joita olet luultavasti koskaan juonut! Kierroksen jälkeen sinulla on mahdollisuus syödä lounasta mukavassa ravintolassa, juoda kahvia tyylikkäässä baarissa tai ostaa matkamuistoja kokemuksestasi tässä todella upeassa hotellissa, ennen kuin palaat takaisin Abiskoon ja Björklideniin. Icehotel sijaitsee pienessä Jukkasjärven kylässä, joka sijaitsee noin viidentoista minuutin päässä Kiirunan lentokentältä. Koska Kirunan lentokenttä on näin lähellä, monet vieraistamme päättävät varata tämän jännittävän päiväretken Abiskon-matkansa viimeisenä päivänä ja käyttävät retkeä lähinnä edullisena ja saumattomana tapana nauttia mukavasta päiväretkestä, joka vie heidät kaupungin ja lentokentän suuntaan. Olet erittäin tervetullut ottamaan laukkusi mukaan tälle päiväretkelle ja ottamaan sitten bussin tai taksin suoraan Icehotellista Kiirunan lentokentälle tai johonkin muuhun Kiirunan hotelliin. Tämä strategia toimii erityisen hyvin asiakkaille, jotka lentävät Tukholmaan jollakin iltapäivällä lähtevällä lennolla Kiirunan lentokentältä. Talvihotelli rakennetaan alkutalven aikana, joten se valmistuu yleensä joulukuun puolivälissä. Ennen tätä ajankohtaa pääset vielä tutustumaan upeaan ICEHOTEL 365:een, joka antaa vieraille mahdollisuuden astua sisälle kuohuvaan, alipakkasessa olevaan ympäristöön ympäri vuoden uuden teknologian ja perinteisten rakennusmenetelmien ansiosta. ICEHOTEL 365 -rakennukseen kuuluu myös jääbaari, joten sinulla on mahdollisuus vierailla siellä myös alkutalvesta. Tämän aktiviteetin sallittu alaikäraja on 5 vuotta. LÄHTÖPISTE Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Jukkasjärveltä klo 14:00. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Kiiruna: Retki: Lumikenkävaellus & Jääkalastusretki

10. Kiiruna: Retki: Lumikenkävaellus & Jääkalastusretki

Syvässä lumessa paras tapa kävellä on lumikengät. Kun olemme hakeneet sinut Kiirunan kaupungin keskusta-alueelta, viemme sinut kotiimme Kalixforsbroniin, jossa pukeudut talvivaatteisiin. Lumikenkiä on käytetty jo tuhansia vuosia keinona kulkea syvällä lumessa levittämällä painoa niin, että et vajoa. Vaelluksella oppaasi kertoo sinulle Ruotsin tundran luonnosta ja eläimistä. Pidämme silmällä eläinten jälkiä ja tunnistettavia polkuja. Opit löytämään lumipeitteisestä metsästä kuivia polttopuita lämmittävän nuotion tekoa varten. Jos haluat laajentaa selviytymistekniikkaasi ankarassa arktisessa ympäristössä, voit kokeilla jääkalastusta Sir Folken jäätyneellä järvellä. Kotona lämmittelemme avotulen äärellä pohjoismaisessa tipissämme lämpimän keiton ja voileipien sekä perinteisen ruotsalaisen fikan äärellä. Sen jälkeen viemme sinut takaisin Kiirunan kaupunkiin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Kiiruna

Kiiruna
13 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Kiiruna: Koe enemmän

Näytä kaikki

Kiiruna: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kiiruna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.