King's Cross Station

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

King's Cross Station: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa King's Cross Station? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

King's Cross Station : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 11 304 arvosteluun

Yleinen kokemus Harry Potter-studiosta oli upea ja maaginen. Kiertue oli erittäin hyvä perheelle ja jopa vammaisille, koska heillä on ihmisiä auttamaan heitä. Ainoa palaute, jota ehdotan todennäköisesti Evans Evens -yritykselle, on tehdä teidän keskuksenne hieman pidempi. Lähdimme klo 0900 Lontoosta Victoriasta ja saavuimme tuntia myöhemmin. Meidät noutettiin jälleen klo 1420 iltapäivällä ja minusta tuntui, että tarvitsin enemmän aikaa matkustaa matkamuistoja varten. Muuten se oli hyvä kokemus ja koko kävelykierros tiputti minut valmentajalle matkalla takaisin Lontooseen. Täysin sen arvoista.

Perla oli ilahduttava ja antoi molemmat loistavan kuvan Harry Potter -elokuviin sekä Lontoon kulttuuriin ja historiaan. Aloitimme Palace-teatterissa, jossa he näyttävät kirotun lapsen. Kävimme sitten Lontoon ympäri katsomaan sekä elokuvien sivustoja että kirjoja inspiroivia sivustoja. Aluksi epäilin "inspiroivista sivustoista", mutta tapa, jolla hän näytti meille alueen, kysyi siitä, mitä se muistutti meitä elokuvissa, näytti meille leikkeen elokuvasta ja antoi meille kuinka se kaikki silmäilee oli mahtavaa.

Mukava kiertue Harry Potter -sivustojen ympäri, joista et ehkä muuten tiennyt, ja jos et ole koskaan käynyt Lontoossa, se on loistava tapa saada maku joihinkin tärkeisiin kaupungin osiin. Oppaamme Perla oli hauska ja piti kiertueen mielenkiintoisena. Meidät lajiteltiin taloihin ennen kiertueen alkamista ja Perla isännöi triviakilpailua talojen välillä. Kiertueelle tuotiin iPad, joka kertoi kadulla näytetystä elokuvasta.

Todella viikko järjestetty, saapuessaan odotushuone oli lämmin ja mukava, edustajamme sai nopeasti meidät sisäänkirjautumaan ja valmentajamme päälle. Valmentaja oli puhdas ja mukava, kuljettajat olivat kohteliaita. Sinulle annettu aika oli melko täydellinen, ja yksi hp -studiossa jätettiin kuulostamaan mieleiseksemme. Paluuvalmentaja oli nopea ja lähti myös ajoissa. Varaamisen arvoinen, helppo ja vaivaton!

Matka oli hyvin järjestetty, selkeä lähtöpaikka toimistosta joka oli viihtyisä ja siisti. Studioilla oltiin toista kertaa, upea paikka.