Tekemistä kohteessa Kissamos

Parhaat aktiviteetit

Kissamos: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kissamos? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kissamos : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 3 493 arvosteluun

Balot välttämätöntä tehdä!!! Jos haluat hyödyntää veneen ylitystä, tule ajoissa istumaan varjossa ja ulkona. Sinne pääsemiseksi minulla on vain alareunassa tilaa ikkuna kiinni ja musiikki soi kovaa peittämään melun moottori.2.kerta minulle balos edelleen yhtä kauniita.varoita lenkkarit jos vene ei laituri ponttoonilla vaan pienelle kivelle.koska 2 paikkaa saapui veneellä balosille

Risteily on erittäin miellyttävä, postikorttiympäristössä. Paljon aikaa nauttia siitä pysähdyspaikoilla. Huolimatta suuresta matkustajamäärästä ja muista laguunin vierailijoista, emme olleet juuttuneet toistensa päälle ollenkaan. Ainoa miinus, että aluksella on paljon tupakoitsijoita, ei helppoa niille, jotka vaivautuvat.

Baloksen laguuni on jotain ainutlaatuista ja vierailun arvoinen, jos vietät lomaa Kreetalla. Retkilaiva on valtava, siellä on wc:t, kaksi baaria ja laivalla voi vuokrata sateenvarjoja. Ennen laivaan nousemista tulee käydä lipunmyynnissä maksamassa pääsylippu (1 € per henkilö) Balokseen.

Loistava ! Erittäin hyvin järjestetty, meillä on aikaa nauttia retkistä! Ihana pieni risteily! Pahoittelemme vain pöydän istumapaikkojen puutetta, jotta voisimme syödä hiljaa veneessä (syöjät istuvat siellä..) Tästä huolimatta erittäin hyvä kokemus, jota suosittelen epäröimättä

Odotetusti ! Rannat ovat kauniita, kaikki oli puhdasta. Monet ihmiset risteilyaluksella, on parasta tulla aikaisin saada paikkoja. Suosittelen ottamaan mukaan ylimääräiset varvastossut, koska siellä on kiviä, jotka voivat vahingoittaa jalkojasi. Muuten huipulla!