Valitse päivämäärät

Knossoksen palatsi

58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Knossoksen palatsi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Knossoksen palatsi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Knossoksen palatsi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 820 arvosteluun

Knossoksen palatsi on pakko nähdä Kreetalla. Opas bussissa siellä ja sivustolla olivat erittäin asiantuntevia. Ainoa pieni miinus on se, että Heraklionissa ei tule kauaa palatsin jälkeen (2,5 tuntia), ja jos aiot mennä museoon, sisäänpääsyssä voi joskus olla jono, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole kauan ympäri varsinaista museota ja sitten on vielä vähemmän aikaa mennä Heraklioniin kävelemään / etsimään jotain syötävää. Kuitenkin hieno matka, josta todella nautimme

Nicky oppaamme oli erinomainen. Vierailun vauhti oli juuri sopiva. Hänen tietämyksensä oli loistava ja hän teki sen eloon meille. Hän antoi meille oikean määrän tietoa ja oli aina valmis vastaamaan kysymyksiin. Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty. Ainoa pettymykseni on, että ihmisiä oli paljon ja pieni bussi oli käytännössä täynnä, joten sosiaaliseen etäisyyteen ei ollut mahdollisuutta.

Kierros Knossoksen palatsissa ja valinnaisesti myös Heraklionin arkeologisessa museossa, yhdistelmä on erittäin suositeltavaa. Jos menet Kreetalle, on pakko tehdä. Haniassa asuville on myös mukava nähdä toisen suuren Kreetan kaupungin keskusta. Harmi, ettei sinulla ole enempää aikaa vierailla siellä.

Asiantunteva opas, ehdottomasti vastinetta rahoille.

Fun and informative day. Nice to know greek history.