Tekemistä kohteessa Ko Tao

Ko Tao: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ko Tao? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ko Tao : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 117 arvosteluun

Retki on ilmiömäinen, käyt hyvin eksoottisilla rannoilla, ainoa asia, että kaikki matkat saapuvat samanaikaisesti ja siitä tulee joskus hyvin tungosta. Tavallinen ruoka, mutta tyypillinen tämäntyyppisille retkille. Sekä opas että 10-veneen kuljettaja, paluumatkalla oli väliaikainen ja ottivat veneen erittäin ammattimaisesti.

Kiertoajelua ei voida parantaa, kaikki oli hienoa. Jokainen, joka voi kestää päivän sen takia, voidaan vain suositella. Näet paikkoja ja eläimiä, joita et ole koskaan nähnyt. Opas (Jackson) on auttanut ja selittänyt kaiken, mitä siellä selitetään, on aina pitänyt meidät askeleella, mutta on hyvä.

Erittäin mukavaa nähdä. Neuvonta: raskaana olevien naisten tulisi pidättäytyä pidättäytymästä samoin kuin pienten lasten. Paluumatkalla meri oli karkea, vene kulki nopeasti ja olimme hyvin järkyttyneitä. Yksi päälliköistä piti vaimoani huolta, kun hän ei tuntenut oloaan hyvin.

Upea matka

Tämä retki oli uskomattoman kaunis. Snorklaus, Ko Taon saari on unelma. Lounas oli herkullista. Valitettavasti minusta tuli todella huono, kun ajain pikaveneilyssä. Opas on erittäin ahkera ja erittäin mukava. Joten kaikki on kunnossa.

Huippiekskurssi useilla pysähdyksillä Ko Taon saarella ja offshore-saarella! Upeat näkymät! Snorklaus, perämoottori ... täytyy tehdä