Kööpenhamina: Opastettu kahden tunnin segway-kierros

Kööpenhamina: Opastettu kahden tunnin segway-kierros

alkaen $60,84 per henkilö

Tutustu Kööpenhaminaan hauskalla segwayllä, itsestään tasapainottuvalla kulkuneuvolla, yhden tai kahden tunnin ajan. Sujahda ohi kaupungin tärkeimpien nähtävyyksien ja kiidä pitkin kuuluisia pyöräilykatuja.

Tietoa tästä aktiviteetista

Helppo peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Kesto 1 - 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Opas
englanti
Pienryhmä
Enintään 10 osallistujaa

Elämys

Kohokohdat
 • Koe Kööpenhaminan huippunähtävyydet hauskalla, itsestään tasapainottelevalla segwaylla yhden tai kahden tunnin ajan.
 • Nauti jännittävästä pienryhmäkierroksesta paikallisen oppaan kanssa
 • Kiidä pitkin Kööpenhaminan kauneimman kanavan, Nyhavnin, rantoja ja paljon muuta
 • Kuuntele paikallisen oppaan kertomuksia kätevän radiovastaanottimen avulla kruisaillessasi pitkin kaupunkia
 • Nauti monista valokuvamahdollisuuksista läpi kierroksen
 • Kierroksen jälkeen saat nauttia ilmaisen juoman toimistolla, ja saat tuliaisiksi matkamuiston
Koko kuvaus
Osallistu Kööpenhaminan kaksi tuntia kestävälle segway-kierrokselle ja koe kaupunki ainutlaatuisella kuljetusmuodolla, joka on hauska ja ympäristöystävällinen tapa liikkua. Kaksipyöräisiä, itsestään pystyssä pysyviä kulkupelejä on helppo ohjata. Kuulet ammattilaisoppaan selostuksen koko kierroksen ajan kätevillä korvakuulokkeilla. Näe yksi maailman suosituimmista asuinkaupungeista uniikista näkökulmasta. Näe yksi maailman ympäristöystävällisimmistä kohteista omin silmin. Liity ryhmään ja liu'u kaupungin eloisien katujen läpi jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden seassa luontoystävällisellä segwayllä. Tunne viileä tuulenvire kasvoillasi ihaillessasi upeaa arkkitehtuuria ja kaunista satamaa. Ennen kierroksen alkua, saavu palveluntarjoajan mukavalle toimistolle keskikaupungin sydämessä. Toimistolla on rauhallinen ja tilava sisäalue, jossa voit opetella segwayllä ajamista ennen kuin suuntaat kaduille. Voit valita tunnin tai kahden tunnin kierroksen. Kahden tunnin vaihtoehto on kaikkein suosituin, sillä sen aikana ehtii nähdä 80% Kööpenhaminan nähtävyyksistä. Näe kuuluisa Pienen merenneidon patsas, Amalienborgin kuninkaallinen linna ja Christiansborgin palatsi, ja opi kaikki tanskalaisista - yhdestä maailman onnellisimmista kansoista. Kierroksella näet myös vanhan pörssirakennuksen, Nyhavnin, Gefionin suihkulähteen ja Game of Thronesin tyylisen sitadellin. Tunnin pituisella kierroksella ehditään käydä osassa näistä paikoista, mutta ei kaikissa. Pääset kuitenkin näkemään pittoreskin Nyhavnin alueen, Strøgetin, parlamenttitalon - Christiansborgin palatsin, ihastuttavia pikkukatuja ja vanhan pörssirakennuksen – sekä ajella segwaylla vehreissä satamissa. Kumman tahansa kierroksen valitsetkaan, segway-retki on kaikkein kätevin tapa nähdä Kööpenhaminaa Vieraat usein sanovatkin, että tätä kierrosta ei kannata missata! Segwayllä pääset myös paljon lähemmäksi nähtävyyksiä, kuin bussilla tai autolla, ja voit kokea kaupungin hauskalla tavalla. Joillain suurimmilla nähtävyyksillä toki myös pysähdytään, jotta voit ottaa valokuvia. Voit myös kysellä oppaalta kaupungista pysähdysten aikana. Kierros päättyy kätevästi aivan suurimman kävelykadun, Strøgetin, viereen. Kierroksen päätteeksi saat vielä ansaitun matkamuiston, sekä ilmaisen juoman. Voit vuokrata pyörän, jättää matkatavarasi varastoon päiväksi, tai ostaa liput Tivoliin jatkaaksesi hauskaa päivää. Muista kysyä oppaaltasi suosituksia. Muista, että kaikilla kierroksilla on valokuvaustauko, ja kierrokset pidetään osallistujamääriltään pieninä mukavuutesi ja turvallisuutesi tähden.
Sisältää
 • Segway
 • Kypärä
 • Radiovastaanotin, jonka avulla kuulet oppaasi kierroksen aikana
 • Henkilökohtaiset säilytyslokerot
 • Henkilökohtainen reittikartta, jotta voit helposti palata nähtävyyksille kierroksesi jälkeen
 • Yksityinen opastushetki oppaasi kanssa, jonka aikana saat vinkkejä Kööpenhaminan vierailullesi
 • Oppaan henkilökohtaiset vinkit kierroksen jälkeen Kööpenhaminan matkaasi varten
 • Kylmä, tanskalainen olut, mehua tai vettä kierroksen jälkeen
 • Säänmukaiset vaatteet
  Ei sovellu
  • Raskaana olevat naiset

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Varaudu aktiviteettiin

  Tapaamispaikka

  Tapaamispaikka riippuu valitusta kierrosvaihtoehdosta.

  Tärkeää tietoa

  Ei sallittu

  • Lemmikkieläimet
  • Tupakointi
  • Päihtyminen

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Ole hyvä ja saavu tapaamispaikalle 10–15 minuuttia ennen kierroksen alkua. Myöhässä saapuvat eivät pääse kierrokselle mukaan. Saapumatta jättävät ja myöhässä saapuvat eivät saa rahoja takaisin ja heiltä peritään koko kierroksen hinta.
  • Osallistujien on oltava vähintään 10-vuotiaita ja painon on oltava 40 - 113kg.
  • Pukeudu säähän sopivasti ja mukaviin kenkiin. Kylmällä säällä suositellaan lämpimiä vaatteita ja tuulta pitävää kerrosta.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,9 / 5

  perustuen 130 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   5.0/5
  • Kuljetus
   5.0/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,5/5
  • Turvallisuus
   4,8/5
  Lajitteluperuste

  The best Segway tour so far!!

  Having the HiFi live commentary going on inside your helmet was just incredibly awesome, and having Karoline as guide was awesome plus awesome!! I've had Segway Tours in Chiangmai and Barcellona, but this is simply the Best!! The only downside to it was after the tour, I had to go back to walking. Thank you, Segway Copenhagen.

  12. maaliskuuta 2016

  Käännä

  Awesome tour, detinately reccommend

  The tour was so much fun and our tour guide was really nice and took us to some really good places. There was only 2 of us on the tour which was even better. Was such a good way to see Copenhagen and would definately reccommend it to anyone. I will now be doing a segeway tour on every city break I go on. Thanks

  28. joulukuuta 2015

  Käännä

  An awesome way to see Copenhagen

  We booked a 9am Segway tour and had a great time. I was so glad we booked early, since there were not s many people out on the streets yet. The Segways are very fun to ride and it is a great way to see Copenhagen. Our guide Dea was also very knowledgeable and a lot of fun. She knew the city very well. I highly recommend this tour.

  2. elokuuta 2014

  Käännä
  Järjestäjä:

  Tuotteen tunnus: 14005