Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Koillis-Skotlanti

Parhaat aktiviteetit

Koillis-Skotlanti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Koillis-Skotlanti parhaat nähtävyydet?

Kohteen Koillis-Skotlanti parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Koillis-Skotlanti kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Koillis-Skotlanti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Koillis-Skotlanti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Koillis-Skotlanti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 2 764 arvosteluun

Kiertue oli hyvin järjestetty ja kuljettajamme (Eric) oli erittäin mukava, kohtuullisen viihdyttävä, asiantunteva ja ajoi hyvin. Maisemat olivat ihanat ja niin oli myös Inverarayn linna, teehuoneen kakku/tortut ovat sensaatiomaisia. Miksi vain 4 tähteä, liian monta pysähdystä tehtiin, jotka eivät olleet tarpeellisia. Muualla oli vähän ajan puutetta. Erittäin kauniilla Loch Lomondilla pysähdyimme täysin täpötäytetylle rantaosalle sen sijaan, että pysähdyisimme idyllisempään paikkaan, mutta tämä ei välttämättä ole käytettävissä wc:n kanssa. Joten 5 tähteä jäi vain väliin, ja kaiken kaikkiaan kiertue on suositeltavaa.

Vaikka olin hieman pettynyt, että näimme Dounen linnan vain kaukaa, se oli kaiken kaikkiaan mukava kiertue. Neil kertoi kauniita tarinoita maisemista ja historiallisista tapahtumista, joissa oli paljon charmia ja nokkeluutta ja teki matkasta mukavan kokemuksen. Voi vain suositella kiertuetta.

Pieni bussi oli todella kätevä, eivätkä siirtymät vieneet aikaa. Retki oli oikein hyvin suunniteltu, eikä missään vaiheessa ollut kiireentuntua eikä turhaa odottelua.

erinomainen

Pitkä päivä nähtykauniita maisemia kansainvälisen ryhmän kanssa.historiaa ja muuta tietoa saatu erittäin puheliaan ja asiansa osaavan oppaanmyötä !järjestely toimi!

Hyvä läpileikkaus Skotlantiin ja sen mahtavaan luontoon.

Harmittaa, kun oppaan hyvistä tarinoista suuri osa meni aidon skottimurteen vuoksi ohi.