Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Korfu (kaupunki)

Koe upeat rannat, kaunis vanhakaupunki, kreikkalainen ruoka ja siniset laguunit.

Aktiviteetit saatavilla

  • Rannikkoristeilyt
  • Tutustu kaupungin kohokohtiin
  • Päiväretket Korfusta
  • Korfu pyörillä
  • Kreikkalainen ruoka, viini ja muut
83 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Korfu (kaupunki): usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Korfu (kaupunki) parhaat nähtävyydet?

Kohteen Korfu (kaupunki) parhaat nähtävyydet ovat:

Korfu (kaupunki): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Korfu (kaupunki)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Korfu (kaupunki) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 200 arvosteluun

Kierroksen lähtö aloitti minun tapauksessani Korfun satamasta.ihania paikkoja nähty, pysäkki Passon saarella on 2 tuntia ja ottaen huomioon, että on myös lounasaikaan, on aika tiukka päästä edes saaren uimaranta jos haluat myös lounaan Paikka on upea ja tyypillinen, sitten saavuimme matkan varrella sinisiin luoliin ja pian Antipasson jälkeen, jossa vesi todella näyttää uima-altaalta ja jossa laiva pysyy telakoituna n. puolitoista tuntia, jotta voit uida. astua mereen sinun täytyy hypätä laivan sillalta tai mennä tikkaita alas suoraan mereen. Paluumatkalla DJ on laittanut musiikin kovalla äänenvoimakkuudella.. älä suosittele käyttämään kevyttä takkia ohjeiden mukaisesti, jos sää on hyvä.

Odotuksiamme vastaava päivä, erittäin viehättävä Lakan kylä. Vieraile meriluolissa ja ui läpikuultavassa vedessä, parasta! Molemmat saaret ovat kauniita. Opas oli täydellinen koko ylityksen ajan ja antoi selitykset siitä, mitä voimme havaita veneestä. Paluumatka Korfun satamasta on melko pitkä (lähes 3 tuntia) ja paluumatka DJ:n kanssa antaa ajan kulua hieman nopeammin. Bussikuljetus hotellistamme oli erittäin hyvin järjestetty sekä meno- että paluumatkaa varten.

Yksinkertaisesti upea! Retki kestää vähintään 10 tuntia, mutta se on sen arvoista, koko matkan ajan baari on käytettävissäsi vilvoittelemaan ja syömään. Hauskin osa oli, kun hyppäsimme veneestä antipaxoksen kristallinkirkkaisiin vesiin ja paluumatkasta puhumattakaan myös superhauskaa musiikin, deejayn ja tyypillisen kreikkalaisen tanssin kera. Suosittelen lämpimästi, tulet olemaan enemmän kuin tyytyväinen

Erittäin positiivinen kokemus. Bussi, joka nouti meidät, oli melko ajoissa ja vei meidät satamaan noin 50 minuutissa. Kaikki on hyvin järjestetty, erittäin pätevä opas, jossa on täydellinen ja mielenkiintoinen selitys kaikista vierailluista paikoista. Todella suositeltava kokemus (myös erittäin miellyttävä deejay-musiikki).

Se oli erittäin suunniteltu ja hyvin harkittu kiertue. Lounas oli upea ja näkymä oli kaunis. Opas välitti olennaiset ja mielenkiintoiset asiat Butrintilta jne.