Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Kos (kaupunki)

Kos (kaupunki): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kos (kaupunki)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kos (kaupunki) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 851 arvosteluun

Venematka oli todella ihanaa! Miehistön jäsenet pitivät juhlan elossa, mikä oli todella hauskaa kokea. Vierailimme kolmella saarella, joista viimein sai hypätä veneestä ja liukua alas liukumäellä, mikä oli niin hauskaa! Kun joku oli peloissaan, koko vene rohkaisi jotakuta hyppäämään, ja kaikki olivat mukavia toisilleen. Tämä veneretki sopii kaikenlaiselle perheelle, jos pidät myös musiikista! Meillä oli todella hauskaa!

Kiertue oli vain hämmästyttävä ryhmällemme. Miehistö oli erittäin tarkkaavainen ja hauska, juomat olivat herkullisia ja hinnat olivat oikeudenmukaisia. Pysähdykset olivat erittäin mukavia, varsinkin viimeinen, jossa voit hypätä tai liukua laivasta veteen. Viimeistään tästä hetkestä lähtien laiva oli myös juhlalaiva. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavaa.

Hieno kokemus. Opit tuntemaan Kreikan täysin eri puolelta. Fantastisen kaunis. Kiitos miehistölle hienosta päivästä, hymystäsi, herkullisesta ruoasta, edullisista juomista... loistava tunnelma, siisti musiikki... Pakko osallistua, jos olet lomalla Kosilla :o).

Matkustimme 3 sukupolven kanssa ja jokainen meistä piti siitä kovasti. Kohokohta oli ehdottomasti viimeinen pysähdys, hyppy veteen laivasta!!

Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja loi mukavan ilmapiirin.