Lisää päivät

Koutsoyannopouloksen viinimuseo

Koutsoyannopouloksen viinimuseo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Perinteinen Santorinin bussikierros ja Oian auringonlasku

1. Perinteinen Santorinin bussikierros ja Oian auringonlasku

Tutustu Santoriniin koko päivän nähtävyysbussikierroksella. Opi lisää saaren historiasta ja vieraile perinteisissä kylissä. Pysähdy tulivuoriperäisillä rannoilla ja koe Oian auringonlasku. Kierroksen ohjelma • Akrotirin kaivauskohde: Opastettu kierros pronssikauden aikaisella minolaisasutuksella, joka jäi tulivuorenpurkauksen alle 1600-luvulla eaa. • Punainen ranta: Pidä lyhyt kuvaustauko tulivuoriperäisellä rannalla, joka tunnetaan parhaiten hiekan ja punaisten laavakivien väristä • Emporion kylä: Tutustu rauhalliseen kylään tuulimyllyineen, keskiaikaisine linnoineen ja vuosisatoja vanhoine kirkkoineen • Perissan ranta: Vietä vapaa-aika syömällä lounasta ja uimalla saaren tunnetuimmalla mustalla hiekkarannalla • Santorinin viinitila: Kierrä perinteisellä viinitilalla ja maistele Santorinille tyypillisiä viinejä • Profitis Ilias: Vieraile saaren korkeimmalla huipulla ja ihaile maisemia Oian vuorenhuippukylän viljelmille • Oian auringonlasku: Vietä vapaa-aikaa katsellen Santorinin auringonlaskua Kreikan kuvatuimmassa paikassa

Santorini: Santorinin viinitila: Viininmaistelu retki 3 viinitilalle ja kuljetus.

2. Santorini: Santorinin viinitila: Viininmaistelu retki 3 viinitilalle ja kuljetus.

Opi Santorinin viininvalmistuksen historiasta ja siitä, mikä tekee siitä niin kuuluisaa kaikkialla maailmassa. Vieraile sekä perinteisillä että nykyaikaisilla viinitiloilla ja pääset todistamaan, miten santorinilainen viininvalmistus on kasvanut ajan myötä. Maista ainutlaatuisia merkkiviinejä jokaisessa paikassa. Siirry Koutsoyannopoulosiin, jonka vanhassa, vuodelta 1861 peräisin olevassa viinitilassa on kreikkalaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden merkittäviä taideteoksia. Tutustu kiehtoviin tiloihin, joihin kuuluu moderni viinitila, joka tarjoaa tunnettuja ja korkealaatuisia tuotteita. Vieraile Roussosissa, joka on yksi Santorinin perinteisimmistä viinitiloista. Ihaile uskomattomia näkymiä Calderalle ja tulivuorisaarille Venetsanosin viinitilalta. Ensimmäisenä vuonna 1947 rakennettu viinitila tarjoaa tilaisuuden tutustua sen historiaan ja perinteisiin sekä uusiin viininvalmistustekniikoihin. Lopuksi

Santorini: Opastettu viininmaistelukierros noudon kera

3. Santorini: Opastettu viininmaistelukierros noudon kera

Vieraile Santorinin saaren arvostetuimmilla viinitiloilla ja maistele 12:ta eri viiniä, joita valmistetaan paikallisissa viinitiloissa. Tutustu tuliperäisen saaren viininvalmistuksen 3500-vuotiseen historiaan alkaen viinitarhalta, joka sijaitsee ainutlaatuisella maaperällä, jossa on perinteisiä koriviiniköynnöksiä. Kuule paikallisesta viininviljelystä, joka tekee Santorinista viinintuotannon maailmanperintökohteen. Vieraile kolmella eri viinitilalla, kuten Argyrosin kartanolla tai Art Space Winery -viinitilalla, Koutsoyannopoulosin viinimuseossa, Venetsanosin viinitilalla tai Gavalas Estate Winery -viinitilalla. Maista luomuviinejä, kuten Nykteri, Assyrtiko ja Vinsanto, paikallisten herkkujen, kuten juustojen ja oliivien, kanssa.

Santorini: Oian viinikierros auringonlaskun kanssa

4. Santorini: Oian viinikierros auringonlaskun kanssa

Aloita kierroksesi vierailemalla Venetsanosin viinitilalla, joka sijaitsee henkeäsalpaavimmalla paikalla ja tarjoaa uskomattomat näkymät kalderalle ja tulivuorisaarille. Tutustu sen epätavalliseen rakennesuunnitelmaan, joka on rakennettu ylhäältä alaspäin, ennen kuin maistat kolmea sen poikkeuksellista viiniä. Jatka Mesa Goniassa sijaitsevaan viinimuseoon ja tutustu siihen, millaista oli elämä viinintekijänä täällä. Tämä ainutlaatuinen museo sattuu sijaitsemaan luolassa, kahdeksan metriä maanpinnan alapuolella sijaitsevassa ja 300 metriä pitkässä luonnon labyrintissa, joka on Koutsogiannopoulosin perheen kahdenkymmenenyhden vuoden kovan työn tulos. Opi viininvalmistusprosessin vaiheista, mukaan lukien viinitarhojen kyntäminen ja sen jälkeen rypäleiden sadonkorjuu, murskaaminen ja punnitseminen, viinin valmistamiseen tarvittavien koneiden valikoimasta aina nykyisin käytössä oleviin koneisiin asti. Virkistä suupielesi maistamalla perheen tunnettuja tuliperäisiä viinejä. Viimeinen pysähdyspaikkasi on Oia ja Sun Spirit Bar, yksi parhaista paikoista katsella auringonlaskua. Rentoudu ja nauti viinistäsi tässä idyllisessä tilassa, kun katselet auringonlaskua syvällä meressä.

Santorini: Viinimuseon maistelua ja sisäänpääsyä Audioguiden kanssa

5. Santorini: Viinimuseon maistelua ja sisäänpääsyä Audioguiden kanssa

Siirry erilaiseen viinitilaan - Santorinin viinimuseoon ja perheviinitilalle Santorinilla. Hyödy viininmaistelun lisäksi myös vierailusta museossa vanhoissa kellareissa ja opi lisää Santorinin viiniperinteistä. Tutustu viinimuseoon, joka on veistetty labyrintti, joka sijaitsee 300 metriä pitkässä luolassa kahdeksan metriä maan alla. Tutustu historiallisiin näyttelyesineisiin ja saat käsityksen siitä, millaista oli viinintekijän elämä Kreikan saarella 1600-luvulta lähtien, ja pääset kurkistamaan harvinaisiin koneisiin ja työkaluihin. Nauti museosta 40 minuutin ajan ja sukella nähtävyyksiin 14 kielellä saatavilla olevan audio-oppaan tai 22 kielellä saatavilla olevan opaskirjan avulla. Suuntaa sitten Koutsoyannopoulosin perheen viinitilalle, joka tarjoaa 4 sukupolven viininvalmistusosaamista. Pääset nauttimaan tunnin mittaisesta maistiaisesta, jonka aikana maistellaan joitakin parhaista viinitilan tuottamista viineistä erityisesti tähän tarkoitukseen valmistetulla viininmaistelualueella. Maista viinejä, kuten Assyrtiko (valkoviini), Orange Wine (valkoviini), Ambelones (punaviini) ja Kamaritis (jälkiruokapunaviini), jotka ilahduttavat makuhermojasi.

Santorini: Santorinin viinitilat: Opastettu viinitilojen yksityinen kierros viininmaisteluineen.

6. Santorini: Santorinin viinitilat: Opastettu viinitilojen yksityinen kierros viininmaisteluineen.

Matkusta mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, kun kiertelet kolmella Santorinin viinitilalla. Tutustu ikivanhoihin viininvalmistusperinteisiin, kierrä yksi maailman 10 parhaan viinimuseon joukossa ja kuule huippuluokan tuotantolaitoksista yhdellä saaren vaikuttavimmista viinitiloista.Viinitilat ovat huippuluokkaa. Aloita viininmaistelukierroksesi Venetsanosin viinitilalta, joka on saaren ensimmäinen teollinen viinitila. Tämä kaunis viinitila sijaitsee aivan Athiniosin sataman yläpuolella, josta on näkymät Santorinin upealle kalderalle. Tutustu viinitilan rikkaaseen historiaan ja ihaile vaikuttavia näkymiä.Viinitilan historiaa voi ihailla. Tule valinnaiselle opastetulle kierrokselle sommelierin johdolla ja tutustu laatuun, enologiaan ja makualkemiaan. Maista 4:ää tilan viiniä valikoiman kevyiden välipalojen kera. Seuraavaksi voit suunnata Koutsoyannopoulosin viinimuseoon. Tämä ainutlaatuinen museo sijaitsee luolassa, ja tilan omistavalta perheeltä kesti 21 vuotta luoda se. Tutustu viininvalmistuksen historiaan audio-oppaan johdolla ja maista 4 eri viiniä, jotka tarjoillaan keksien ja suklaan kera. Siirry lopuksi yhteen Santorinin saaren mahtavimmista viinitiloista, Estate Argyrosiin. Kuuntele, kun erikoistuneet viinikouluttajat antavat yksityiskohtaista tietoa tilasta sekä Santorinilla alkuperäisistä rypälelajikkeista. Niele 4 tilan nykyistä vuosikertaviiniä, joiden seurana on valikoima hienoja kreikkalaisia juustoja ja leipätikkuja.

Santorini: Pyrgos, viinitila & Oia

7. Santorini: Pyrgos, viinitila & Oia

Aloita kierroksesi Pyrgosin kylästä, keskiaikaisesta kylästä, jossa maisemaa koristavat pienet valkoiset talot ja sinertävät kupolikirkot. Tuntuuko siltä, että haluaisit meditoida kuin munkki? Siirryt Pyrgosin kylässä sijaitsevaan 1500-luvun profeetta Eliaksen luostariin. Luostari on rakennettu korkeimmalle kohdalle, 565 metriä merenpinnan yläpuolelle, josta avautuu henkeäsalpaava panoraamanäkymä saarelle. Voit myös maistella munkkien valmistamia paikallisia herkkuja. Tämän jälkeen seuraa annos viinikulttuuria, kun vierailet suositulla paikallisella viinitilalla. Maistat erilaisia paikallisia viinejä ja saat mini-opastuksen Santorinin viinitarhojen erityispiirteistä. Loppukohteesi on viehättävä Oian kylä, valkoisen ja sinisen värinen näky, josta on upeat näkymät tulivuorisaarille ja kalderalle sekä marmorikujia, taidegallerioita ja koruliikkeitä. Sen värikäs kykladilainen arkkitehtuuri ja 52 sinistä kupolia ovat postikorttimateriaalia (muistatko ne?).

Santorini: Oia Sunset Combo Tour: Katamaraaniristeily, viinitila & Oia Sunset Tour

8. Santorini: Oia Sunset Combo Tour: Katamaraaniristeily, viinitila & Oia Sunset Tour

Sinut haetaan hotellista ja vietät aamupäivän risteillen katamaraanilla upean kalderan ympäri. Rentoudu 5 tunnin päiväretkellä, joka purjehtii Santorinin tuliperäisille saarille, ja sinulla on mahdollisuus uida ja snorklata sen kristallinsyvänsinisissä vesissä. Vieraile kuumien lähteiden sekä Punaisen ja Valkoisen rannan upeimmilla tuliperäisillä rannoilla. Nauti aluksella valmistetusta herkullisesta grilliruoasta, johon kuuluu rajoittamaton määrä Santorinin valkoviiniä ja virvoitusjuomia. Palaa satamaan, nouse bussiin ja aloita saaren tutkiminen rannikolla. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Venetsanosin viinitila, jossa maistat kolmea erilaista viiniä samalla, kun katselet tulivuoren ylle. Jatka Mesa Goniassa sijaitsevaan viinimuseoon, joka on yksi Santorinin suurimmista kartanoista ja jolla on pitkät sukuperinteet viininvalmistuksessa. Virkistä suuta maistamalla tuliperäisiä valkoviinejä ja saaren ainutlaatuista aavikkoviiniä. Viimeinen pysähdyspaikka on Oia ja Sun Spirit Bar, yksi parhaista paikoista katsella auringonlaskua. Rentoudu ja nauti viinistäsi tässä idyllisessä paikassa, kun aurinko uppoaa syvälle mereen.

Santorini: Spirits Tour viinin, oluen ja liköörien maisteluilla

9. Santorini: Spirits Tour viinin, oluen ja liköörien maisteluilla

Hörppää Santorinin väkeviä alkoholijuomia tällä opastetulla maistelukierroksella saarella. Opi alueen muinaisista viininvalmistusperinteistä ja tutustu paikallisiin liköörilajikkeisiin. Nauti viiniä, väkeviä alkoholijuomia ja olutta yhdistettynä Meze (alkupaloja) kanssa kolmella eri pysähdyspaikalla. Ensimmäisellä pysähdyspaikalla voit paljastaa alueellisen viininvalmistuksen salaisuudet 8 metriä maan alla sijaitsevassa viinimuseossa. Maistele paikallisia viinejä tässä luonnollisessa maanalaisessa luolassa ja tutustu yhteen Santorinin tunnusomaisista tuotteista. Seuraavaksi maistellaan paikallisia, viinipohjaisia väkeviä alkoholijuomia perheomisteisella viinitilalla. Ole isäntänä tyypillisessä luolanmuotoisessa rakennuksessa, jonka ovat rakentaneet entisaikojen itseoppineet arkkitehdit. Tutustu satoja vuosia vanhoihin kotitekoisiin valmistusmenetelmiin, jotka ovat edelleen käytössä. Tutustu lopuksi oluenvalmistuksen maailmaan. Lähde kierrokselle panimotehtaaseen asiantuntevan oppaan johdolla. Todista oluen valmistuksen eri vaiheita, kuten kypsytystä, suodatusta ja pullotusta. Päätä päivä olutvalikoimalla, johon on yhdistetty paikallisia sapuskoja ja maisemallisia näkymiä kartanolle.

Santorini: Puolen päivän muokattava yksityinen saariopastettu kierros

10. Santorini: Puolen päivän muokattava yksityinen saariopastettu kierros

Tutustu kauniiseen Santorinin saareen omaan tahtiisi yksityisellä opastetulla kierroksella, joka on täysin räätälöity yksilöllisten mieltymystesi mukaan. Opi saaren historiasta ja paikallisesta elämäntavasta asiantuntevalta oppaaltasi. Tutustu sen idyllisiin kyliin ja historiallisesti kiinnostaviin paikkoihin ihaillen henkeäsalpaavia näkymiä ja paikallisia ruokia ja hienoja viinejä.   Matkusta ympäri saarta ylellisellä Mercedes-minibussilla ja suunnittele oma reittisi. Vieraile Oian kylässä, joka on kuuluisa henkeäsalpaavasta auringonlaskustaan, ja Firostefanin kylästä, jossa sijaitsee ikoninen Blue Dome -kirkko. Pysähdy Imeroviglin kylässä, joka tunnetaan upeista näkymistään. Vieraile profeetta Eliaksen luostarissa, joka sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla. Katso Pyrgosin kylä ja Emporion kylä, keskiaikainen asuinrakennus, jossa sijaitsee saaren parhaiten säilynyt linna.   Älä unohda pysähtyä Black Beachillä ja sen kristallisilla vesillä, ja Red Beachillä ihaillaksesi vaikuttavia punaisia kalliomuodostelmia, joista on näkymät rannalle. Vieraile Firan arkeologisessa museossa, jossa on hieno kokoelma esineitä saarella tehdyistä kaivauksista. Viinin ystävien tulee ehdottomasti vierailla yhdessä saaren upeista viinitiloista, mukaan lukien Venetsanos-viinitila, Estate Argyros -viinitila ja Koutsoyannopoulos-viinimuseo.

Saatavilla olevat aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Koutsoyannopouloksen viinimuseo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Koutsoyannopouloksen viinimuseo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Koutsoyannopouloksen viinimuseo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 193 arvosteluun

Se oli hyvä tapa käydä kaikki tärkeät paikat yhdessä päivässä. Olen iloinen, että lähdimme kiertueelle. Tässä muutamia asioita pohdittavaksi: Minulla on 4-henkinen perhe (2 pientä) ja päädyimme hieman erilleen bussissa. Virasto ei suunnitellut etukäteen perheiden pitämistä yhdessä. Sinun ja ympärilläsi olevien ihmisten on neuvoteltava. Jos haluat olla perheesi kanssa, mene ensin bussiin. Viinikokemus oli ok, opas ja pääisäntä olivat siistejä, mutta palvelimet eivät halunneet olla siellä, ei hymyjä, ei persoonallisuuksia, voisivat yhtä hyvin olla robotteja. Viini oli "ok", se on henkilökohtainen valinta, Emme pitäneet mistään tarpeeksi ostaaksemme pullon. Auringonlaskun kaupunki OIA on erittäin siisti, mutta uskomattoman täynnä. Sinulla ei ole aikaa pysähtyä mihinkään...se on kilpailu parhaista paikoista. Suosittelen, että otat aikaa ja lähdet KAIKKI kohti tuulimyllyjä. Kun saavut loppuun, löydät varatun alueen, jota voit käyttää, jos tilaat ruokaa tai juomaa. hinnat olivat hy

Olemme tehneet kiertueen espanjaksi Cristina-oppaan kanssa ja se on todellakin yksi parhaista tavoista tutustua Santoriniin toisella tavalla. Opas on aina tietoinen siitä, että nautit siitä täysillä. Opas puhuu 5 kieltä ja on helposti ymmärrettävissä millä tahansa niistä (kiertueemme oli englanti / espanja). Kuljetusten aikana hän selittää erittäin mielenkiintoisia yksityiskohtia saaren historiasta. Kiertueen kuori on auringonlasku Oiassa, jota ei kannata jättää väliin. Kiertue erittäin suositeltavaa

Se oli erittäin kaunista ja mielenkiintoista, rauhallista toimintaa. Se kannatti, koska pääset tutustumaan Santorinin tärkeisiin paikkoihin yhdessä päivässä. Hinta sille oli aika halpa. Toivon vain, että olisin viettänyt enemmän aikaa Black Beachillä. Puolitoista tuntia ei riitä. Emme myöskään nähneet punaista rantaa.