Krabi
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Krabi

Krabi: Kaikki retket ja aktiviteetit

Seitsemän aktiviteettia ja nähtävyyttä Krabissa

Krabi sopii sekä seikkailumielisille että rannalla viihtyville! Kalkkikivikalliot kielekkeineen tarjoavat upeat puitteet kiipeilijöille, kun taas puhtaat rannat ja vedet ovat mainio ympäristö rentoumista ja korallisukeltamista varten.

Railay
Valokuva: Davidlohr Bueso@flickr (CC BY 2.0)

Railay

Krabista löytyy ranta jokaiseen makuun. Suuntaa ainutlaatuiselle Railayn niemimaalle, jossa voi kiipeillä kalkkikivikallioilla, uida turkoosissa meressä tai rentoutua bungalowissa. Kauniille Railaylle pääsee helpoiten veneellä.

Tiikeritemppeli
Valokuva: BORShop Computing@flickr CC BY 2.0)

Tiikeritemppeli

Kiipeä Tiikeritemppelin huipulle ja katsele kultaisen buddhapatsaan kanssa upeita näkymiä. Yli tuhannen portaan päässä odottavat maisemat ovat ehdottomasti vaivan arvoinen kokemus.

Ko Poda
Valokuva: roger blake@flickr (CC BY 2.0)

Ko Poda

Ko Poda on yksi neljästä saaresta, joiden välillä voi kävellä laskuveden aikaan. Ko Podan kirkkaat vedet ja rauhalliset rannat houkuttelevat rentoutumaan ja nauttimaan erikoisen saaren tunnelmasta.

Khao Phanom Benchan kansallispuisto
Valokuva: Caitriana Nicholson@flickr (CC BY-SA 2.0)

Khao Phanom Benchan kansallispuisto

Khao Phanom Bencha tunnetaan vesiputouksista, sademetsistä ja harvinaisista eläinlajeista. Puiston korkein kohta on lähes 1 500 metrin korkeudessa, ja sieltä voit ihailla upeita maisemia.

Ko Lanta Yai
Valokuva: dronepicr@flickr (CC BY 2.0)

Ko Lanta Yai

Ko Lanta -saaristoon kuuluva Ko Lanta Yai on erinomainen kohde yksinkertaisista oloista nauttiville, ja saaren yleisin majoitusmuoto onkin bambumaja. Turistisesongin aikaan saarelle on miellyttävä mennä lautalla karkuun lomakeskuksien vilinää.

Nosey Parkers -norsuleiri

Nosey Parkers -norsuleiri

Nosey Parkerin norsuleirissä viihtyvät kaikenikäiset Krabissa vierailevat, jotka haluavat telmiä luonnossa näiden kauniiden eläinten kanssa. Suuret ryhmät saavat alennusta pääsymaksusta.

Pranang-luola
Valokuva: libargutxi@flickr CC BY-SA 2.0)

Pranang-luola

Vanhan kalastajalegendan mukaan Pranang-luolassa asuu myyttinen meriprinsessa. Kävellessäsi Railayn rannalta kohti luolaa voit nauttia aluetta ympäröivästä kuninkaallisesta tunnelmasta.

Suunnittele käyntisi paikassa Krabi

Paras matkustusaika

Krabin sää on parhaimmillaan tammikuun lopusta toukokuuhun. Toukokuun ja marraskuun välisenä aikana voit joutua varautumaan monsuuniin. Sää on kuumimmillaan huhtikuussa ja sateinen loppukesän ajan. Tammikuussa sää on lämmin ja sademäärä on vähäinen.

Majoitusvinkit

Ko Poda on erinomainen majoituskohde, halusitpa sitten yöpyä viiden tähden bungalowissa tai reppureissaajien suosimissa hostelleissa.

Liikkuminen

Krabin alueella voi liikkua lautoilla, veneillä, takseilla, moottoripyörätakseilla tai jopa jokitakseilla. Taksilla matkustaminen on kohtuuhintaista ja mahdollista ympäri vuoden.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Thai
 • Rahayksikkö
  Thaimaan baht (THB)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+07:00)
 • Maakoodi
  +66
 • Paras aika vierailla
  Sää on parhaimmillaan tammikuun lopusta toukokuuhun, jolloin voi myös välttyä sadekaudelta sekä vuoden vaihteen kalliimmilta hotellihinnoilta.

Tekemistä: Krabi

Huippunähtävyydet kohteessa Krabi

Kaupungit: Thaimaa

Krabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krabi : Mitä vierailijat sanovat

Bamboo Islandilla olisi viihtynyt pidempäänkin, siellä oli rikas vedenalainen maailma. PhiPhi oli täynnä veneitä ja turisteja, liian täyttä omaan makuun. Lounas oli maittava. Kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti. Päivä oli hintansa väärtti, mutta melkomoisena karjalaumana meitä kuljetettiin. Enemmän kaipasimme rauhallisia rantoja ja oikeasti hyviä snorklailupaikkoja. Siihen tarkoitukseen pitäisi varmaankin ottaa ihan oma opas ja vene. Tämä oli tällainen ryhmäretki.

Retki oli kattava, sisältäen monta eri kohdetta. Maisemat olivat sanoinkuvaamattoman kauniita. Opas oli iloinen ja huumorintajuinen. Tästä iso plussa. Matkan varaaminen oli vaivatonta. Kaikki toimi niin kuin luvattiin. Matkaan liittyviin kysymyksiin vastattiin nopeasti. Noudettiin sovittuna aikana hotellilta. Voin suositella!

Oli helppo tapa poistua kentältä, matkaan nähden hintakin kohtuullinen. Vesipullon sai kuskilta, mutta kannattaa varata omaakin juomaa matkaan, oma kyyti sujui ainakin mukavasti ei moitteita.

Matkan tilaaminen mobiilisti helppoa. Haettiin suoraan hotellilta sekä palautettiin sinne. Todella mukava opas ja koko reissu onnistunut. Helppoa oli kulkea ryhmän mukana. Suosittelen

Amazing experience. Educational and inspiring. Lovely to see how well they take care of the elephants. Really enjoyed feeding and bathing the elephants.