Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Krakova

Upea historia, vaikuttavat maamerkit ja huikeat maisemat odottavat sinua Puolan kulttuuripääkaupungissa.

Krakova: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Krakova parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Krakova kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 87 603 arvosteluun

Vene huonossa teknisessä kunnossa Risteilyn pituussopimusta ei täytetty - 30 min sijasta ... 17 min sisältäen kiinnityksen. Palvelu oli kauheaa. Ei veneen merkintöjä. Ei tiedetä, mistä etsiä kantajaa - ei ole kuvattu sinisiä lippuja ... kirjoita vain totuus: Lajkonik, Gucio ja Maja pysähtyvät. Ei kiinnosta kuljetettuja turisteja - ohitetuista nähtävyyksistä ei puhuttu sanaakaan, vaikka kuvauksessa on ääniopas ja kuvaus ohitetuista rakennuksista, historiasta puhumattakaan. Täydellinen huolimattomuus matkustajien turvallisuudesta - huolimattomasti kiinnittyvä, kaukana rannasta, sinun täytyy melkein hypätä sen yli. Vasta mielenosoituksen jälkeen vene pystytettiin kunnolla. Olen vihainen enkä suosittele sitä!! Osallistuin vastaaville risteilyille Kroatiassa, Unkarissa ... ei ole vertailua.

Pakollinen, jos vierailet Krakovassa. Matkaoppaamme ruusu oli upea ja nouto ajoissa. Maisemat kun pysähdyimme syömään juustoa ja vodkaa matkalla, olivat upeat lumen peitossa. Matka Gubalowkaan köysirataa pitkin oli hienoa. ja meillä oli vapaata aikaa tutkia huipulla tai voit mennä takaisin alas zakopaneen. sitten suuntasimme lämpökylpylöihin, jotka olivat ihania. Tunsin kuitenkin, että 2,5 tuntia oli liian pitkä aika olla siellä. Olisin mieluummin viettänyt ylimääräisen tunnin Zakopanessa ja lyhentänyt kylpyläaikaa.

Poikani, 17, nautti todella lämpökylpylöistämme - hän piti erityisesti liukumäistä. Minulle se oli näkymä lumihuippuisille vuorille ulkopuolisesta lämpöaltaalta. Se oli lähes 2 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme (Hilton Doubletree) Krakovassa, mutta sen arvoinen. Ehdottomasti yksi perheelle.

Mukava risteily aamulla ihailemalla Krakovan upeita nähtävyyksiä.

Rahansa arvoinen miellyttävä risteily ja sääkin vielä suosi.