Lisää päivät

KrakovaAave- ja vampyyrikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Krakova Aave- ja vampyyrikierrokset

Krakova: Krakovassa: Bloody Tales Guided Walking Tour

1. Krakova: Krakovassa: Bloody Tales Guided Walking Tour

Kierros alkaa auringonlaskun jälkeen...tapaamme siellä, missä kerran oli keskiaikainen hautausmaa. Kuulet legendoja, jotka paljastavat, mistä vampyyrit nousivat kävelemään tässä valtakunnassa. Hiipimällä alas mukulakivikatuja vierailemme teloittajien talossa ja selvitämme heitä koskevia myyttejä. Seisot paikassa, jossa hirvittäviä julkisia teloituksia suoritettiin, ja katselet/tarkastelet kappelia, jossa vangit viettivät viimeisen yönsä maan päällä toivoen ihmettä (joka todellakin joillekin onnekkaille sieluille tapahtui). Seuraamme "herrasmies" -sarjamurhaajan jalanjälkiä, joka nautti esiintymisestä paikallisissa shindigeissa ja uskalla tavata kaksi Krakovan tunnetuinta kummitusta - mustapukuisen naisen ja "Valkoisen naisen". Lopulta, kun kuu nousee korkealle kaupungin yli, puhumme keskiaikaisista rikoksista ja rangaistuksista todellisessa kidutuskammiossa. Liity seuraamme näihin luuta jäähdyttäviin pelotuksiin ja selkärankaa kihelmöiviin nautintoihin ja älä huoli – tuomme valkosipulin!

Keskiaikainen Krakovan yökierros - Vampyyrit, legendat, aaveet...

2. Keskiaikainen Krakovan yökierros - Vampyyrit, legendat, aaveet...

Tällä aavemaisella aavekierroksella Krakovan upeassa keskiaikaisessa kaupunginosassa oppaasi (joka on pukeutunut goottilaiseen asuun) kulkee kanssasi vuosisatojen taakse ja kertoo monia tarinoita, jotka ovat siirtyneet historian saatossa. Ihailet joitakin kaupungin kauneimmista rakennuksista ja opit kaikista varjoissa piilevistä tarinoista. Tarinoita vampyyreistä, aaveista, lohikäärmeistä ja paholaisista... Kummallinen matkaoppaasi kertoo sinulle myös joistakin Krakovan historian suurimmista ihmisistä; alkemisteista ja kuninkaista, joiden urotekoja muistellaan nykyään legendoina! Tämä on ainutlaatuinen ja jännittävä kierros, olitpa sitten juuri saapunut ja haluat orientoitua tai vain kokea Krakovan goottilaisen kauneuden ja karmaisevan historian auringon laskiessa.

Krakova: Iltainen kävelykierros ja pelottavia tarinoita

3. Krakova: Iltainen kävelykierros ja pelottavia tarinoita

Löydä Krakova sen pimeältä puolelta. Kuuntele legendoja, pelottavia anekdootteja ja tositapahtumiin perustuvia kauhutarinoita. Yöllä valaistu kaupunki hämmästyttää kauneudellaan, kun ohitat sellaiset nähtävyydet kuin Pyhän Marian basilika, Kangashalli ja Raatihuoneen torni.Hyvästi. Tapaat oppaasi auringonlaskun jälkeen ja valmistaudut kananlihalle. Paikat, jotka olet saattanut nähdä päivällä, paljastavat todellisen pimeytensä. Pysähdy nähtävyyksien, kuten Florianportin puolalaisen goottilaisen tornin ja 14. vuosisadan Teremonian basilikan, ulkopuolella. Kävele Pyhän Johanneksen katua pitkin ja ihaile kaupungin sydämessä sijaitsevia nähtävyyksiä, kuten Kankaantalo, Raatihuoneen torni, Collegium Maius, kaupungintalo, Maria Magdalenan aukio ja Katyński-aukio. Hahmoile näkymiä Veiksel-joelle ja ota selvää, missä legendaarinen kaupungin lohikäärme aikoinaan asui.

Krakovan pimeät puolet ja legendat

4. Krakovan pimeät puolet ja legendat

Krakovan pimeät puolet ja legendat -retken aikana opas esittelee sinulle kaikki Krakovan pimeät puolet ja legendat. Tutustut kaikkiin Krakovan historiallisiin pimeisiin puoliin ja kätkettyihin legendoihin (Krakova on legendojen ja satujen kaupunki). Kierros perustuu historiallisiin tosiasioihin, joten vierailet erityisissä historiallisissa paikoissa ja opit joitakin historiallisia tosiasioita. Tutustut joihinkin piilotettuihin paikkoihin, joita et voi löytää itse. Kokeneet ja ammattitaitoiset oppaamme opastavat sinut vanhankaupungin läpi ja esittelevät sinulle kaupungin parhaat paikat, pimeät puolet ja legendat.

Saatavilla olevat aktiviteetit

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Krakova, Aave- ja vampyyrikierrokset

Aave- ja vampyyrikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Krakova?

Krakova: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.