Krakova Hyvinvointi ja kylpylät

  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Kuljetukset
49 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Krakova: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Krakova parhaat nähtävyydet?

Kohteen Krakova parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Krakova?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Krakova ovat

Auschwitz

Krakova: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 122 arvosteluun

Todella ihana kokemus, oli niin helppoa alusta loppuun, hänellä oli loistava opas, joka otti meidät hotellistamme, vei meidät kylpylöihin ja antoi meille opastetun kierroksen reitillä, vei meidät vastaanotossa sai meidät perustamaan ja antoi meille kaikki tarvitsemme tiedot, ennen kuin olimme ulkona valmiina ja odotimme vieämme meitä uudestaan kotiin! Ei voi syyttää mitään päivästä! Kuljettajamme Albert oli ihana, hyvä englantilainen ja erittäin ystävällinen, hän jopa pyysi anteeksi ruuhka-liikennettä! Suosittelemme päivää.

Erittäin rentouttava päivä ja juomien ja ruoan hinnat ovat vastinetta rahalle. Rakastat lämpökylpylät ja saunat, joudut kuitenkin maksamaan lisämaksusta spa-tiloista. Ohjaajamme Tom oli hämmästyttävä, hän näytti meille ympäri ja auttoi meitä kaappien kanssa, ennen kuin jätti meidät rentoutumaan. Ainoa ongelma on, että ajamiseen ei ole kulunut 2 tuntia päästä sinne, mutta näkymät matkalla ovat ihania.

Poikani, 17, nautti todella lämpökylpylöistämme - hän piti erityisesti liukumäistä. Minulle se oli näkymä lumihuippuisille vuorille ulkopuolisesta lämpöaltaalta. Se oli lähes 2 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme (Hilton Doubletree) Krakovassa, mutta sen arvoinen. Ehdottomasti yksi perheelle.