Lisää päivät

KrakovaJunakierrokset

Suosituksemme kategoriassa Krakova Junakierrokset

Varsova: Auschwitziin junalla.

1. Varsova: Auschwitziin junalla.

Haetaan varhain aamulla Varsovassa sijaitsevasta majoituspaikastasi, ja sinut kuljetetaan rautatieasemalle yksityisautolla. Englantia puhuva kuljettajasi avustaa sinua lähtöselvityksessä ja odottaa, kunnes nouset junaan Krakovaan. Lyhyen junamatkan jälkeen paikallinen englantia puhuva kuljettaja toivottaa sinut tervetulleeksi ja aloitat kiertomatkasi yhteiskuljetuksella Auschwitziin. Lähde 3,5 tunnin opastetulle ryhmäkierrokselle Auschwitziin ja Birkenauhun. Aloita kiertoajelu vierailemalla Auschwitzin keskitysleirillä, jossa kuulet, miten saksalaiset natsit perustivat sen Oswiecimin kaupungin laitamille vuonna 1940. Sodan jälkeen leiri muutettiin kansanmurhasta kertovia todisteita esitteleväksi museoksi, jota sinulla on mahdollisuus selailla. Museossa voit katsoa leirin vapauttamisen jälkeen tehdyn elokuvan, jota esitetään eri kielillä. Kun olet viettänyt aikaa Auschwitzissa, jatka kierrosta keskitysleirin Birkenaun osastolle. Tutustu siihen, miten Saksan natsit perustivat vuonna 1941 uuden leirin nimeltä Auschwitz II Birkenau. Vuosina 1942-1945 täällä asui ja kuoli noin 1,5 miljoonaa ihmistä. Heistä noin 90 % oli juutalaisia, muut olivat puolalaisia, mustalaisia, venäläisiä ja vankeja 28 Euroopan maasta. Vuonna 1979 Auschwitz-Birkenaun keskitysleiri listattiin Unescon maailmankulttuuri- ja kansalliskulttuuriperintökohteeksi. Lähtö Auschwitz-Birkenausta 1,5 tunnin matkalle Krakovaan. Sinulla on kolme tuntia vapaa-aikaa tutustua Krakovan pääaukiolle, joka on Euroopan suurin keskiaikainen vanha kaupunkiaukio. Käy vanhassakaupungissa Wawel-kukkulalla, jossa sijaitsevat katedraali ja kuninkaanlinna, Raatihuoneen torni, Pyhän Marian basilika, Krakovan Barbikaani ja Sukiennice, joka tunnetaan tunnetusti Kankaiden salina. Imeile kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa tuhansine baareineen ja ihastuttavine alueellisine ravintoloineen, historiallisine rakennuksineen ja hevoskyydillä ajettavine takseineen. Matkan aikana on aikaa syödä lounas ravintolassa. Krakovassa vietetyn ajan jälkeen nouset junaan noin klo 19.30, sinut haetaan laiturilta ja sinut kuljetetaan rautatieasemalta takaisin hotelliisi Varsovassa.

Varsovasta: Auschwitz-Birkenau Opastettu kiertoajelu pikajunalla.

2. Varsovasta: Auschwitz-Birkenau Opastettu kiertoajelu pikajunalla.

Tutustu Auschwitz-Birkenaun muistomerkkiin ja museoon opastetulla päiväretkellä Varsovasta. Kuule tämän keskitysleirikompleksin traaginen historia, vieraile museossa ja sen synkissä näyttelyissä ja matkusta pikajunalla Varsovasta leirille.Hyvästi. Haettuasi sinut majapaikastasi isäntäsi ajaa sinut rautatieasemalle ja auttaa sinua nousemaan Krakovan pikajunaan. 2,5 tunnin junamatkan jälkeen tapaat kuljettajasi Krakovassa ja matkustat pakettiautolla Auschwitz-museoon. Osallistu opastetulle kierrokselle Auschwitz-oppaan kanssa ja tutustu suurimman keskitysleirikompleksin historiaan ja sen rooliin holokaustissa. Näe alkuperäiset tiet, aidat, vartiotornit ja kaasukammiot. Auschwitz-museossa voit oppia holokaustista, kuulla traagisia tarinoita siitä, millaista oli elää leirillä, ja nähdä näyttelyesineitä, jotka sisältävät joitakin vankien tavaroita. Vieraile 15 minuutin tauon jälkeen Auschwitz II-Birkenaussa, Auschwitzin suurimmassa alaleirissä. Katsottuasi tämän synkän historian varoituksen liityt jälleen kuljettajaasi ja palaat Krakovan asemalle. Ota pikajuna takaisin Varsovaan ja palaa hotelliisi.

Varsovasta: Krakovan kiertoajelu pikajunalla

3. Varsovasta: Krakovan kiertoajelu pikajunalla

Hyödy noutamisesta hotellilta ja matkusta sitten rautatieasemalle Krakovan pikajunaan. Paikallinen opas ottaa sinut vastaan saapuessasi. Koe Puolan kuninkaiden kaupungin tunnelma keskiaikaisen vanhankaupungin maamerkkimuistomerkeillä. Vieraile Wawelin linnassa ja tutustu joihinkin sen juhlasaleihin ja ihaile kuninkaallisen katedraalin sisällä sijaitsevan Sigismundin kappelin kauneutta. Opi lisää Piast-, Jagellonien ja Vaasan dynastioista ja ihaile kuningas Sigismund Augustille aikoinaan kuuluneita seinävaatteita. Katsele monumentaalista kangashallia pääaukiolla. Tutustu vanhan kaupunginmuurin jäänteisiin ja tutustu juhlalliseen Pyhän Florianin porttiin. Tutustu Puolan vanhimpaan synagogaan Kazimierzin juutalaiskorttelissa ja saat mahdollisuuden ostaa matkan varrella matkamuistoksi meripihkaa ja hopeakoruja.

Varsovasta: Auschwitzin keskitysleirikierros: Yhden päivän Auschwitzin keskitysleirikierros

4. Varsovasta: Auschwitzin keskitysleirikierros: Yhden päivän Auschwitzin keskitysleirikierros

Tällä retkellä vieraillaan Auschwitzissa, joka on natsien suurin toisen maailmansodan aikainen keskitysleiri. Näet kaasukammiot, krematorion ja kuolemansellit. Kun sinut on noudettu klo 6:00 aamulla, sinut siirretään Varsovan päärautatieasemalle. Matkusta junalla Krakovan päärautatieasemalle, matka kestää noin 2,5 tuntia. Siellä tapaat oppaasi, liityt ryhmääsi ja lähdet bussilla suoraan leirille. Kello 11.00 aloitat vierailun Auschwitzin keskitysleirin valtionmuseossa, jossa sinulla on aikaa nauttia paikan painostavuudesta. Noin klo 16:00 lähdet takaisin Krakovaan, jossa sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Kello 19:19 palaat junalla takaisin Varsovan päärautatieasemalle.

Krakovan kohokohdat Yksityinen kiertoajelu Katowicesta kuljetuksen kanssa

5. Krakovan kohokohdat Yksityinen kiertoajelu Katowicesta kuljetuksen kanssa

Puolalla on paljon tarjottavaa, jokainen kaupunki on erilainen ja tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tutustua mahdollisimman paljon. Alkaen Katowicesta pääset historialliseen Krakovaan! Nauti enemmän kuin osasit odottaa - mukava kuljetus, yksityinen paikallisopas, upeita nähtävyyksiä ja uskomattomia tarinoita. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, joilla voit mukauttaa matkustusmieltymyksiäsi. Katowice on hyvien junayhteyksien päässä Krakovasta. Istu mukavaan junaan ystäviesi tai perheesi kanssa, ja paikallinen Krakovan opas ottaa sinut kyytiin. Hän vie teidät ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin, jossa näette seuraavaa Krakovan Barbaari, Pyhän Florianin portti, Kangashalli ja Pyhän Marian basilika. Seuraa kuninkaallista reittiä, jota pitkin Puolan kuninkaat kulkivat vuosia sitten, ja näe upea Wawel-kukkula. Kävele sisäpihalla ja tutustu rakennuksen suureen historiaan. Käy myös Puolan tärkeimmässä katedraalissa, joka on Puolan kuninkaiden entinen kruunajaispaikka ja monien kuuluisien henkilöiden hautapaikka. Vaihda hiljalleen kaupungin tunnelmaa ja saavu Kazimierzin kaupunginosaan, joka oli ennen juutalaisten aluetta. Nyt se ihastuttaa kauneudellaan, rauhallisuudellaan ja ihanilla kujilla, joilla voit rentoutua. Vieraile synagoga Tempelissä, ihaile sen arkkitehtuuria ja kuuntele pitkä tarina entisestä paikallisyhteisöstä. Tutustu kaikkiin piilotettuihin helmiin! Kaiken jälkeen opas vie sinut rautatieasemalle, josta pääset junalla takaisin Katowiceen. Henkilöille, jotka matkustavat mieluummin autolla, tarjoamme englantia puhuvan kuljettajan matkan varrella ja oppaasi liittyy seuraasi Krakovassa näyttääkseen sinulle Krakovan parhaat kohokohdat.

Krakovan ja Wieliczkan suolakaivoksen kierros Varsovasta käsin

6. Krakovan ja Wieliczkan suolakaivoksen kierros Varsovasta käsin

Aloita 15 tunnin matka Krakovaan ja Wieliczkan suolakaivokseen pikajunalla Varsovasta. Kiertoajelu sisältää kuljetuksen, paikallisen oppaan ja pääsymaksun Wieliczkan suolakaivokseen ja muihin historiallisesti kiinnostaviin kohteisiin. Esimerkki matkasuunnitelmasta: 7:30 AAMULLA: Nouto Varsovan hotellista 7:50: Lähtö Varsovan päärautatieasemalta pikajunalla. KELLO 10:00: Saapuminen Krakovan päärautatieasemalle, jossa tapaat paikallisen oppaan. KELLO 10:10: Ajo yksityisautolla Wieliczkan suolakaivokselle, jonka jälkeen paluu Krakovaan kaupunkikierrokselle ja lounaalle. KELLO 20.01: Lähtö Krakovan päärautatieasemalta KELLO 22:23: Saapuminen Varsovan päärautatieasemalle

Varsovasta: Krakova ja Auschwitz -päiväretki junalla.

7. Varsovasta: Krakova ja Auschwitz -päiväretki junalla.

Tämä on osittain itseopastettu kierros, joka alkaa Varsovasta. Juna lähtee Warszawa Centralna (päärautatieasema) -asemalta, ja sinun on päästävä sinne hotellilta omatoimisesti. 2,5-3 tunnin junamatkan jälkeen saavut Krakovaan. Sitten liityt ryhmämatkalle Auschwitz-Birkenauhun. Kun palaat Krakovaan, sinulla on vapaata aikaa ruokailla tai osallistua 2 tunnin opastetulle kierrokselle (katso vaihtoehdot). Sen jälkeen otat pikajunan ja palaat Varsovaan ennen puoltayötä. Nähtävyyksien katselujärjestys voi muuttua. Kierros päättyy Warszawa Centralnan tai Warszawa Gdańskan rautatieasemalle. Jos junakierroksesi päivänä meillä on tilaa autokierrokselle Auschwitziin, sinut voidaan lisätä autokierrokselle, jota pidetään kierroksen päivityksenä (sisältää noutamisen, jättämisen kaupungin keskustassa ja lounaan), mutta se on sinulle maksuton.

Praha: Krakova: Pikajunan kuljetuslippu Krakovaan ja takaisin

8. Praha: Krakova: Pikajunan kuljetuslippu Krakovaan ja takaisin

Leo Express tarjoaa loistavat liikenneyhteydet Prahan päärautatieasemalta Wilsonovan rautatieasemalta Krakow Glownyn päärautatieasemalle ja takaisin. Vältä vaivalloista julkisen liikenteen navigointia ennen tai jälkeen pitkän matkan ja rentoudu ja nauti sen sijaan näkymistä mukavasti säädettävän nahkaistuimesi istuimelta. Kaikissa junissamme on mukavuussyistä wc. Nouse moderniin junaan ja jätä huolet taaksesi ja saavu ajoissa määränpäähäsi kaupungissa. Pysy yhteydessä ystäviisi ilmaisen WiFin ja jokaisella istuimella olevan virtalähteen ansiosta. Tervetuloa ja saat tukea henkilökunnalta, joka auttaa sinua junassa.

Krakovasta: Varsovan kohokohdat päivämatkalla junalla

9. Krakovasta: Varsovan kohokohdat päivämatkalla junalla

Vierailu Varsovassa yhdessä päivässä on todella haaste. Kaupunki on upea, upea, täysin erilainen kuin Krakova. Siksi keskitymme kolmeen paikkaan, joiden avulla voit tutustua tämän kaupungin historiaan ja luonteeseen, todelliseen "Feeniksiin, joka nousee aina tuhkasta". Keskitymme kolmeen paikkaan: Kulttuurin ja tieteen palatsiin, Varsovan kansannousun museoon ja Varsovan vanhaankaupunkiin. Kulttuuri- ja tiedepalatsissa näet: - Rudnevin sali - Goottilainen sali - Näköalaterassi, josta on upeat näkymät Varsovaan. Näet Varsovan vanhankaupungin, mukaan lukien: - Vanhankaupungin kadut - Barbakaani ja puolustusmuurit - Vanhankaupungin kauppatori - Linnan aukio - Kuninkaallinen reitti - Kuninkaanlinna (kierros ulkona) Näet Varsovan kansannousun museon, mukaan lukien: - Olet jumissa ainutlaatuisessa seinässä, jossa varsolaisten sydän jyskyttää vuodelta 1944 - alkuperäiset aseet, vaatteet, nauhat ovat kapinallisten ja kenttäpuhelimien käytössä ja tutustut näiden rohkeiden ihmisten muistoihin – kaikki alkuperäisellä tai multimedian avulla - käydä läpi lyhyt kurssi toisen maailmansodan historiasta - kopio Liberator-lentokoneesta, joka tarjosi apua kaupungin kapinallisille - harvinainen 3D-elokuva "City of Ruins" - näyttää toisen maailmansodan jälkeen tuhoutuneen Varsovan - Saat selville, miksi koko Varsova pysähtyy 1 minuutiksi, joka vuosi – tarkalleen 1. elokuuta klo 17.00 1. Koordinaattorimme Krakovassa noutaa sinut hotelliltasi/asunnostasi ja vie sinut Krakovan juna-asemalle. 2. Olemme ostaneet 2-luokan liput pikajunaan Krakovasta Varsovaan. Koordinaattorimme sijoittaa sinut sopivaan junavaunuun ja istuimeen. 3. Olet Varsovassa noin 2,5 tuntia myöhemmin – henkilökohtainen koordinaattorisi/oppaasi odottaa sinua alustalla. Valvomme junaasi sovelluksen kautta, joten vaikka myöhästyisimme, odotamme sinua. 4. Noudamme sinut suoraan aseman laiturilta. Sinun ei tarvitse kävellä minnekään, me löydämme sinut (esim. tiedämme vaunusi numeron ja paikkasi etukäteen). 5. Vierailet kanssamme Varsovassa. Näytämme sinulle kuuluisimmat paikat ja ne, jotka ovat tärkeitä jokaisen Varsovan kansalaisen sydämessä. 6. Kierros tapahtuu osittain autolla ja osittain jalan. Odotamme lounasaikaa. 7. Kierroksen jälkeen Varsovan koordinaattori laittaa sinut sopivaan junaan Krakovaan. 8. Krakovassa isäntämme Krakovassa noutaa sinut junan laiturilta ja tuo sinut hotellillesi.

Krakova: Puolan kulttuuripääkaupunki koko päivän matka Varsovasta

10. Krakova: Puolan kulttuuripääkaupunki koko päivän matka Varsovasta

Herää aikaisin ja tapaa kuljettajasi hotellilla. Suuntaa Varsovan keskusrautatieasemalle (Warszawa Centralna), jossa nouset Krakovaan menevään junaan. Hanki junalippusi sähköpostitse etukäteen. Etsi lipustasi vaunun numero, osasto ja istumapaikka. Matkusta 3 tunnin maisemallisella junamatkalla Varsovasta Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaan Krakovaan ja tapaa paikallinen opas, joka esittelee sinulle kaikki kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Tutustu matkan varrella tämän viehättävän Itä-Euroopan maan upeisiin kaupunkeihin. Kun saavut Krakovan päärautatieasemalle (Krakow Glowny), etsi oppaasi, joka odottaa sinua laiturilla nimelläsi. Aloita opastettu kierroksesi kävelemällä rautatieasemalta vanhankaupungin läpi. Kuuntele tarinoita Krakovan arkkitehtuurista, asukkaista, paikallishistoriasta ja nähtävyyksistä. Kävele pitkin Florianskaa, yhtä Krakovan tunnetuimmista ja esimerkillisimmistä kaduista, joka johtaa suoraan kaupungin sydämeen - pääaukiolle. Nykyään se houkuttelee erilaisilla kaupoilla, ravintoloilla ja klubeilla, kun taas vuosisatoja sitten siellä järjestettiin monarkkien juhlalliset kruunajais- ja hautajaiskulkueet. Ihaile pääkauppatoria, Krakovan tärkeintä julkista tilaa, keskiaikaisen Euroopan laajinta kauppatoria, joka kokoaa yhteen kaiken kaupungille tyypillisimmän ja jolla on kaikkein omaleimaisimmat tunnusmerkit, kaunein, tärkein, viehättävin,... Pysähdy Collegium Maiuksessa ja Jagiellonian yliopistossa, joka on Puolan ja koko Euroopan vanhin. Uppoudu Krakovan kulttuuriin vierailemalla Wawel-kukkulalla, joka on muinainen valtakeskus: legendaarinen - joka liittyy Krakin tai Krakuksen, linnoituksen myyttisen perustajan ja hänen jälkeläistensä taruihin, ja historiallinen: herttuallinen, ruhtinaallinen, kirkollinen ja kuninkaallinen. Hämmästy linnasta ja katedraalista, jossa on kellotorni ja katakombit, joihin on haudattu monia Puolan hallitsijoita. Tutustu kuusimetriseen Wawelin lohikäärmepatsaaseen ja poikkea Veikselin rannalla sijaitsevassa luolassa, jossa asui legendaarinen lohikäärme, joka terrorisoi paikallisia ja vaati uhreikseen karjaa, vaikka tarinan vaihtoehtoisessa versiossa nämä olivat neitsyitä. Palaa takaisin vanhaankaupunkiin ja kävele keskiaikaisia mukulakivikatuja pitkin Pyhän Marian basilikalle, jossa on Veit Stossin (Wit Stwosz) suunnittelema alttari, torvisoitto ja Jan Matejkon tähdillä koristellut seinämaalaukset, jotka peittävät holvin. Vieraile Sukiennicessä (kangashallissa), joka on täynnä Krakovan tyypillisiä matkamuistoja tarjoavia kojuja. Tutustu puolustusmuuriin ja Barbican-linnoitukseen ennen kuin hyppäät junaan takaisin Varsovaan.

Saatavilla olevat aktiviteetit

15 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Krakova: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.