Lisää päivät

Krakova
Kesäaktiviteetit

Kesäaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Krakova Kesäaktiviteetit

Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Opastettu kierros

1. Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Opastettu kierros

Tämä elämys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea Auschwitz-Birkenaun leirin historian. Historiallisen monumentin opastettu kierros sisältää kuljetuksen Krakovan kaupungista. Elämyksesi alkaa Krakovan majoituspaikkasi luota, josta matkaat kohti Oświęcim ilmastoidulla ajoneuvolla. Astu sisään Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseoon tällä 3,5 tunnin opastetulla kierroksella natsien entisellä keskitysleirillä.  Kuule kuinka 1,3 miljoonaa juutalaista sekä Puolasta, Ranskasta ja Italiasta tuodut vangit murhattiin toisen maailmansodan aikana. Näe pahamaineinen "Arbeit Macht Frei" -portti ja opi lisää leirin alkuperästä ja vankien elämästä siellä. Kierroksen aikana opas esittelee sinulle kohteet, kuten laiturit, parakit ja kaasukammiot. Tunteita herättävä matka historiaan on lisäksi valokuvien ja leirin vankien henkilökohtaisten esineiden sävyttämä.

Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Opastettu kierros & noutovaihtoehdot

2. Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Opastettu kierros & noutovaihtoehdot

Tutustu Auschwitzin taustoihin päiväkierroksella Krakovasta. Kierroksella opit Auschwitz-Birkenaun keskitysleirien historiaan virallisen historioitsija-oppaan johdolla. Vuonna 1940 perustettu Auschwitz-Birkenau oli natsien suurin keskitysleiri. Se oli lukuisien traagisesti menehtyneiden viimeinen lepopaikka. Astu sisään Arbeit macht frei -portin alta ja tutustu oppaan johdolla Auschwitz I -leiriin ja sen taustoihin.  Käy seuraavaksi Birkenaun leirissä.

Krakova: Wieliczkan suolakaivoksen opastettu kierros

3. Krakova: Wieliczkan suolakaivoksen opastettu kierros

Tämä pääsylipun sisältävän elämyksen avulla voit kokea Wieliczkan UNESCO-listatun suolakaivoksen. Opastettu kierros esittelee sinulle valtavan suolakaivoksen salat. Laskeudu jopa 135 metriä maanpinnan alle kaivoksessa.  Krakovasta kuljetukset sisältävä elämys tarjoaa mahdollisuuden myös yksityiseen noutoon. Lippusi avulla voit ohittaa pitkät jonot kaivokseen.  Opastettu kierros on paras tapa oppia kaivoksen historiasta ja sen taustoista. Suuntaa ensin 64 metrin syvyyteen pitkin portaita. Muun muassa allergikot ja astmaatikot voivat kokea, kuinka kaivoksen ainutlaatuinen mikroilmasto vaikuttaa parantavasti hengitykseen. Näe muun massa suolapatsaita, kammioita, alttareita sekä maanalaisia järviä. Voit ihailla erilaisia kaivostoiminnan jälkeen säilyneitä gallerioita sekä huoneita. Opi muun muassa kaivoksen legendoista ja historiasta, joista kerrotaan erilaisten asetelmien avulla. Tutustu aina keskiajalta peräisin oleviin kaivostyökaluihin maailman suurimmassa kaivoshistoriallisessa museossa. Kierroksen lopetuspiste sijaitsee jopa 135 metrin syvyydessä. Paluumatka maanpinnalle taittuu kätevästi hissin avulla.

Krakova: Suolakaivos ja Auschwitz-Birkenau, yhden päivän kierros

4. Krakova: Suolakaivos ja Auschwitz-Birkenau, yhden päivän kierros

Tämä Krakovan tapaamispaikalta alkava elämys esittelee sinulle Auschwitz-Birkenau -muistomerkin sekä suolakaivoksen yhdistelmäkierroksen aikana. Voit valita kierrokselle joko noudon Krakovasta tai aloittaa kierroksen tapaamispaikalta. Kierroksen kesto on yhteensä noin 11 tuntia. Matkat taitetaan mukavan bussin kyydissä. Asiantunteva opas kertoo sinulle matkan aikana nähtävyyksistä. Kierroksen ensimmäinen etappi on Auschwitz-Birkenaun muistomerkki. Opi historiallisen alueen taustoista asiantuntevan oppaan johdattamana. Seuraavaksi näet oppaan johdattamana vaikuttavan Wieliczkan suolakaivoksen, joka kätkee taakseen kiehtovan historian. Tutustu muun muassa suolaveistoksiin, upeisiin luoliin ja kaivoksessa työskennelleiden työskentelytilat. Kierros kestää koko päivän ja sen aikana on tauko lounasta varten, mutta välipalojen ottaminen mukaan on suositeltavaa. Elämys loppuu noin klo 20.00.

Krakova: Zakopane ja Thermal Springs Tour kanssa Hotel Pickup

5. Krakova: Zakopane ja Thermal Springs Tour kanssa Hotel Pickup

Etsikää Zakopane opastetulla kiertomatkalla, johon sisältyy edestakainen kuljetus Krakovasta. Koe kuumien termisten lähteiden parantavat vedet ja kylpyläkompleksissa, aja köysiradalla Gubałówka-vuoren huipulle ja nauti juusto- ja alkoholimaistiaisista. Aloita matka noutamalla sinut hotellista, asunnostasi tai muusta valitsemastasi paikasta Krakovassa. Sieltä Krakovasta Zakopaneen suuntautuvan kuljetuksen kesto on noin 2 tuntia. Noin 20 minuutin ajomatkan päässä Zakopanesta sijaitsee Chochołówin kaupunki. Chocholow on kuuluisa puutaloistaan, jotka näyttävät lähes identtisiltä. Asukkaat pesevät perinteisesti rakennusten puuseinät saippualla ja vedellä, mikä tapahtuu kahdesti vuodessa ennen joulua ja pääsiäistä. Tämän puhdistuksen ansiosta pitkään palvelleet rakennukset näyttävät aivan uusilta. Kylä on merkitty maailmanperintöluetteloon. Vieraile paimenmajassa (juustotehtaassa), jossa yläneläiset valmistavat perinteistä Puolan alueelle tyypillistä savustettua lammasjuustoa. Maista paikallista juustoa nimeltä Oscypek ja tutustu sen valmistuksen historiaan. Saavu Zakopaneen, Puolan vuoristomeren pääkaupunkiin. Tämä paikka houkuttelee joka vuosi monia turisteja, jotka haluavat kokea gorlaskilaisen kulttuurin ainutlaatuisen tyylin, joka ilmenee arkkitehtuurissa, ruoassa, musiikissa, puhetyylissä ja vaatetuksessa. Kaupungin keskustassa sijaitsee Krupówki-katu.Viikonloppuisin kaupungin keskustassa sijaitsee Krupówki-katu. Vietä aikaa itsenäiseen tutustumiseen ja lounaaseen (ei sisälly hintaan). Tämä katu on Zakopanen tori, josta löydät matkamuistomyymälöitä ja monia ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallista ruokaa. Zakopanesta pääsee myös köysiradalla. Hyppää köysiradan kyytiin ja ihaile näkymiä Puolan Tatra-vuorille Gubałówka-vuoren huipulta. Kun olet tutustunut Zakopaneen ja ympäröivään alueeseen, kuljettaja kuljettaa sinut Chochołówissa sijaitsevaan Thermal Pools Complexiin, jossa voit rentoutua ja tuntea kuumien termisten lähteiden vesikylvyn terveysvaikutukset. Paikan päällä saat kellon, jolla pääset pukuhuoneeseen ja kaappiin. Pääsylippu Chocholówin lämpökeskukseen sisältää lapsille ja aikuisille suunnatut teema-alueet, jotta kaikki voivat nauttia ajastaan hyvin. Vierailijoilla on pääsy ulko- ja sisäaltaisiin sekä vesiliukumäkeen ja porealtaisiin. Ylimääräinen alastonalue ei sisälly sisäänpääsymaksuun. Sisällä on myös allasbaari, josta voi tilata juomia. Juomat eivät sisälly lipun hintaan, ovat lisämaksullisia, ostat lataamalla saadun kellon ja uinnin päätyttyä maksat maksun kassalla vastaanotossa. Vierailun jälkeen kuljettajasi vie sinut Krakovassa sijaitsevaan jättöpaikkaan.

Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Tour with a Licensed Guide, Krakova: Auschwitz-Birkenau Tour with a Licensed Guide

6. Krakovasta: Krakova: Auschwitz-Birkenau Tour with a Licensed Guide, Krakova: Auschwitz-Birkenau Tour with a Licensed Guide

Käy Auschwitz-Birkenaun muistomerkillä ja astu historiaan. Opi oppaaltasi suurimman holokaustin muistomerkin traagisesta historiasta.Hyvästi. Nouto Krakovassa sijaitsevasta majoituspaikastasi ja nouset mukavaan linja-autoon 1,5 tunnin matkalle Auschwitz-Birkenaun kompleksille, joka on historiallinen paikka ja toimii tärkeänä holokaustin muistomerkkinä. Exploita museota Oświęcimin laitamilla, noin 60 kilometriä Krakovasta länteen. Saapuessasi tapaat paikallisen oppaan, joka esittelee paikan ja kertoo sen epäinhimillisestä historiasta.Hyvästi. Osaa tietää, miten Auschwitz-Birkenausta on tullut sekä inhimillisen kärsimyksen symboli että fyysisen ja emotionaalisen uupumuksen todistaja kunnioittavalla kierroksella, jonka tekee luvan saanut opas. Kävele "Arbeit Macht Frei" (työ vapauttaa) -merkinnällä varustetun portin läpi Auschwitz 1:een, jossa oppaasi esittelee sinulle säilyneen alueen ja paikan historiaa.Kävelet sisään Auschwitz 1:een, jossa oppaasi esittelee sinulle säilyneen alueen ja paikan historiaa. Vietä noin tunti Birkenaussa, jossa suoritettiin joukkomurhat osana natsien "juutalaiskysymyksen lopullista ratkaisua". Vierailun jälkeen voit pohtia kokemusta matkalla takaisin Krakovaan.

Krakovasta: Krakova: Auschwitz Birkenau Tour kuljetuksen kanssa: Auschwitz Birkenau Tour with Transportation

7. Krakovasta: Krakova: Auschwitz Birkenau Tour kuljetuksen kanssa: Auschwitz Birkenau Tour with Transportation

Käy Aushwitz Birkenaun opaskirjan avulla. Todista natsien Puolan maaperälle rakennettua suurinta leiriä, joka toimi keskitysleirinä ja tuhoamisleirinä.Hyvästi. Hae kyytiin yhdestä kolmesta Krakovan kohtaamispaikasta ja matkusta Auschwitz-museoon. Saavuttuasi museoon noutaa pääsylipun matkanjohtajan avustuksella. Aloita sitten itseopastettu kierros vuokratun opaskirjan avulla. Hyödynnä kierroksen vapautta omaan tahtiin ja valitsemallasi polullaKierroksen vapaudesta. Museokäynnin jälkeen jatkat matkaa Birkenaun toiselle leirille, jossa joukkomurhat tapahtuivat.Vierailun jälkeen jatkat matkaa Birkenaun toiselle leirille, jossa joukkomurhat tapahtuivat. Hyötyä matkan avustajan avusta, joka on käytettävissänne noutamisesta kyydistä jättämiseen asti

Krakova: Auschwitz, kierros, valinnainen lounas ja nouto

8. Krakova: Auschwitz, kierros, valinnainen lounas ja nouto

Tutustu tarkemmin holokaustin historiaan ja natsien keskitysleireihin tällä Auschwitz-Birkenau -kierroksella Krakovasta tai Varsovasta. Englantia puhuva kuljettaja noutaa sinut ennalta sovitusta tapaamispaikasta Krakovassa ja kuljettaa sinut perille mukavalla ajoneuvolla. Auschwitz-museoon saapuessasi saat kierrokselle paikallisen oppaan tai valitsemaasi kieltä puhuvan oppaan, riippuen varatusta vaihtoehdosta. Vieraile sekä Auschwitzissa että Birkenaussa ja tutustu holokaustin ja natsien rikosten symbolisesti tärkeään paikkaan. Käy leirin jäljellä olevissa vankiloissa, kaasukammioissa ja krematorioiden rakennuksissa sekä Birkenaun rautatierampin jäännöksissä. Auschwitzin opastettu kierros kestää 1 tunnista ja 20 minuutista 1 tuntiin ja 45 minuuttiin. Lounastauko kierroksella kestää 10 minuuttia, jonka jälkeen sinut kuljetetaan Birkenauhun, jossa vierailu kestää noin 1 tunnin.

Krakova: Schindlerin tehtaan pääsylipun.

9. Krakova: Schindlerin tehtaan pääsylipun.

Opi lisää yhdestä toisen maailmansodan inspiroivimmista tarinoista sisäänpääsylipulla Oscar Schindlerin museoon liikemiehen entisen tehtaan paikalla Krakovassa. Opi elokuvaa "Schindlerin lista" inspiroineesta miehestä, joka natsipuolueen jäsenenä pelasti yli 1200 juutalaista holokaustilta. Kuule tarinoita natsien miehittämästä Krakovasta ja tutustu tarinoihin tuon ajan asukkaista.

Krakova: Auschwitz: Auschwitzin opastettu kiertoajelu, nouto ja valinnainen lounas

10. Krakova: Auschwitz: Auschwitzin opastettu kiertoajelu, nouto ja valinnainen lounas

Lähde Krakovasta ja matkusta Auschwitz-Birkenaun muistomerkkiin ja museoon tutustumaan Puolan suurimpaan natsien rakentamaan keskitysleiriin. Hyödy ammattitaitoisen oppaan palveluista, kun teet koskettavan kierroksen sekä Auschwitz I:n että Auschwitz II:n työleireillä. Pidä lyhyt lounastauko saapuessasi ja tutustu sitten Auschwitz I:n alueella surullisen kuuluisaan Arbeit Macht Frei -kylttiin ja joihinkin hallintorakennuksiin, joissa kauheuksia suunniteltiin. Katsele sisälle kaasukammioon, jossa natsit tekivät hirvittävän kansanmurhan, ja tutustu vankien henkilökohtaisiin esineisiin heidän muistolleen omistetuissa näyttelyissä. Hyödy lyhyestä 15 minuutin tauosta ennen kuin lähdet Birkenaun leirille 1 tunnin opastetulle kierrokselle. Tutustu paikkaan, jossa vangit saapuivat leirille, ja puisiin parakkeihin, joissa heidän oli pakko asua. Palaa ajatuksissasi Krakovaan ja jätä itsesi valitsemaasi paikkaan vanhassakaupungissa tai vanhassa juutalaiskorttelissa.Palaa takaisin Krakovaan.

478 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Krakova

Krakova

Krakova: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Krakova? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Krakova : Mitä vierailijat sanovat

Kierros etenee reippaasti, joten jalkojen syytä olla kunnossa. Ruuhka-aikaan kierros kestää pidempään, koska ylös nousu tapahtuu 3-kerros kaivoshissillä, johon jonotus voi kestää pitkään. Nyt ilman ruuhkaa koko kierros kesti noin 2h. Opas puhui selkeää englantia. Kokemisen arvoinen paikka.

Järjestelyt sujuivat hyvin. Tapaamispaikka löytyi helposti , vaikka aluksi hiukan arvelutti. Kaivoksen opas asiantunteva ja huolehti ryhmästä hyvin

Näkemisen arvoinen paikka, ja vain lyhyen ajomatkan päässä Krakovasta. Kuskimme Marcel oli ystävällinen.

Mahtava opastus Auschwitzissa, ystävälliset ja avuliaat oppaat, todella edullinen.

Mukava kävelylenkki maan alla. Uskomattomia suolateoksia, kappeli ym.