Kaupunkikortti

Krakova: City Pass Krakow -kortti, jossa on 38 museota

Aktiviteetin tarjoaja: Discover Cracow

Krakova: City Pass Krakow -kortti, jossa on 38 museota

Aktiviteetin tarjoaja: Discover Cracow

alkaen 18,83 € per henkilö

Pääset helposti 38 museoon 1, 2 tai 3 päivän Krakovan kaupunkikortilla ja tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi. Valitse kaupunkikortti joko julkisilla kulkuvälineillä tai ilman.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 1 - 3 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin. Lue lisää
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Pääset jopa 38 museoon Krakovassa yhdellä kätevällä kortilla
 • Nauti rajoittamattomasta ilmaisesta matkustamisesta Krakovan busseilla ja raitiovaunuilla
 • Tapaa vampyyrit museossa Keskustorin alla
 • Opi Oscar Schindlerin työstä Oscar Schindler Factoryssa
 • Kuuntele trumpetin ääni Pyhän Marian basilikassa
Koko kuvaus

Tutustu Krakovaan omaan tahtiisi ja omien kiinnostuksesi mukaan 1, 2 tai 3 päivän kaupunkikortilla. Pääset 38 museoon ja monumenttiin. Katso perinteistä porvarillista taloa tai kuule trumpetin ääni Pyhän Marian basilikan goottilaisessa tiilikirkossa. Lisätietoja toisen maailmansodan sankarista Oscar Schindleristä Oscar Schindlerin tehtaalla. Vieraile entisen geton Eagle-apteekissa ja opi kuinka holokausti vaikutti Krakovan juutalaisiin. Mene Main Market Square Underground Museumiin ja tapaa vampyyreja. Täydellinen luettelo museoista liitetään City Passiin, ja helpottaaksesi näkemästä toiseen pääsemistä voit valita kortin, jolla on rajoittamaton matkustaminen kaupungin joukkoliikennejärjestelmässä päivällä tai yöllä.

City Passiin kuuluvia museoita ovat mm.

1. Schindlersin tehdas 2. Main Market Square maanalainen 3. Puolan ilmailumuseo 4. Kangashalli (Sukiennice) 5. Krakovan kaupungin puolustusmuurit 6. Krakovan arkeologinen museo 7. Stanislaw Lem Kokemusten puutarha 8. Czartoryski-museo 9. Seweryn Udzielan etnografinen museo 10. Zwierzyniecin talo 11. Jozef Mehofferin talo 12. St. Adalberts Church Underground 13. Pyhän Marian kirkko 14. Valokuvauksen historian museo 15. Tadeusz Kantor Cricotekan taiteen dokumentointikeskus, arkisto. Toimisto 16. Kaivos- ja metallurgiaakatemian museon historia 17. Piispa Erazm Ciołekin palatsi 18. Vanha synagoga 19. Arkkipiippakunnan museo 20. Szołayski-talo 21. Hipolit-talo 22. Benedictine Abbey Tyniecin kaupungissa 23. Kunnallistekniikan museo Krakovassa 24. Kansallismuseon päärakennus 25. Alueellinen Rydelin puolalaisen modernismin museo Rydlowka 26. Emeryk Hutten-Czapski -museo 27. Pomorska-katu 28. Celestat 29. MOCAK 30. Kaupungintalon torni 31. Näyttely Nowa Huta District Branicessa 32. Galicjan juutalaismuseo 33. Barbican 34. Kotkan apteekki 35. Krzysztoforyn palatsi 36. Kotiarmeijan museo omisti kenraali Emil Fieldorf Nil 37. Jan Matejkon talo 38. Kopiec Kościuszki

Sisältää
 • Sisäänpääsy 38 museoon ja nähtävyyteen Krakovassa
 • Rajoittamaton joukkoliikenne (jos vaihtoehto on valittu)
 • Hotellin nouto ja palautus
 • Pääsy Wawelin katedraalin rakennuksiin (lisämaksu)
Ei sovellu
 • Alle 3-vuotiaat lapset

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Voit noutaa KrakowCard-korttisi esittämällä lahjakortin seuraavissa kohdissa: Tutustu Krakovan toimistoon: Piłsudskiego 7 (Happy Pack -toimisto) InfoKrakow, KRK Balice Airport InfoKrakova ul. św. Jaana 2 InfoKraków Sukiennice - Rynek Główny 1/3 InfoKrakova ul. Szpitalna 25 InfoKrakova ul. Józefa 7 InfoKraków Powiśle 11 InfoKrakova Os. Zgody 7 Krakville Tours - Sienna 17 Legendaarinen Krakova - Floriańska 16 Legendaarinen Krakova - Sławkowska 25

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet
 • Opiskelijakortti

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kaupunkikortti oikeuttaa matkustamaan ilmaiseksi kaupunkibusseissa ja raitiovaunuissa sekä ilmaisen sisäänpääsyn 39 Krakovan museoon. Kortti on voimassa kaupunkibusseissa ja raitiovaunuissa yötä päivää (ellei ole valittu vaihtoehtoa ilman liikennettä)
 • Kortin voimassaoloaikaa ei lasketa tunneissa vaan päivissä, mikä tarkoittaa, että kortti on voimassa päivän loppuun, ei siihen tuntiin, jolloin se aktivoitiin.
 • Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi kaikkiin museoihin ja joukkoliikenteeseen
 • Viimeinen sisäänpääsy näyttelyihin on yleensä 90 minuuttia ennen sulkemista
 • Osa museoista on kiinni maanantaisin
 • Sinun on noudettava Museum City Pass yhdestä useista Krakovan paikoista
 • Aukioloajat saattavat poiketa tuotesivulla esitetyistä eri olosuhteista johtuen
 • Tarkista tarkat aukioloajat toiminnantarjoajan virallisilla verkkosivuilla
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 /5

perustuen 236 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,3/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Palvelu
  4,3/5
 • Organisointi
  4,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Erinomainen arvo

Suuri vastinetta rahalle. Annoimme meille pääsyn moniin museoihin, joita halusimme käydä Krakovassa, mukaan lukien joitain tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Pyhän Marian kirkko, Schindler's Factory ja Rynekin metro. Antoi meille myös käyttää raitiovaunuja ja linja-autoja kiertääksemme, mikä pelasti meidät tunnin kävelymatkan päässä Schindler's Factoryn ja Juutalaisen alueen alueelta. Suosittelen kuitenkin vierailupaikkojen suunnittelua ja tarkistamalla luettelo paikoista, joihin voit kirjoittaa kortin ennen ostamista, jotta varmistetaan, että se kannattaa ostaa, koska se ei salli pääsyä kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Lue lisää

11. heinäkuuta 2017

Oli erittäin hyvä julkisilla kulkuvälineillä. Vain meillä oli huono tuuri, että jotkut museot suljettiin remontin vuoksi. Ja lentokentällä pystyimme aktivoimaan kortin, mutta heillä ei ollut aavistustakaan, missä se voisi olla infopisteessä. Joten vain lunasta kortti keskustassa. Taksimatka (Uber) keskustaan maksaa vain viisi euroa.

13. maaliskuuta 2020

Toimme 3 päivän Krakova-kortin ja se teki lomastamme niin helpon, varsinkin raitiovaunuja käytettäessä. Näin vältyttiin aina oikealta vaihdolta lippuautomaateissa, mikä vähensi stressitasoamme huomattavasti. Se tarjoaa myös pääsyn niin moniin museoihin/kiinnostaviin kohteisiin: Krakovassa on niin paljon tekemistä, että sinulla on valinnanvaraa.

Lue lisää

22. helmikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 52451