Vesiaktiviteetti

Krakova: Nähtävyysristeily Veiksel-joella

Aktiviteetin tarjoaja: Aqua Fun

Krakova: Nähtävyysristeily Veiksel-joella

Aktiviteetin tarjoaja: Aqua Fun

alkaen 12,63 € per henkilö

Näe Krakovan nähtävyydet mukavasta ja tyylikkäästä veneestä. Tämä jokiretki on täydellinen tapa tutustua kaupungin ikonisiin maamerkkeihin, kuten Wawelin kuninkaanlinnaan ja Dębnickin sillalle.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Kuljettaja
englanti, puola
Sisältää audio-oppaan
englanti, puola

Elämys

Kohokohdat
 • Näe Krakovan tärkeimmät nähtävyydet Veiksel-joelta käsin.
 • Nauti unohtumattomasta retkestä mukavassa seurassa
 • Näe Krakova uudesta perspektiivistä
Koko kuvaus

Ihaile Wawelin kuninkaallista linnaa ja näe muita monumentteja Veiksel-joelta, Krakovan historiallisesta vesiväylästä. Kuuntele äänikommenttia, kun istut alas ja rentoudut nauttien perinteisen mutta modernin aluksen mukavuudesta.

Suuntaa avoimelle terassille, josta on panoraamanäkymät Krakovan maamerkkeihin. Todista Krakovan alueiden viehätys, kuten Saltwator ja Kazimierz, ja näe sellaisia nähtävyyksiä kuin Dębnicki-silta, "Church on the Rock" ja Manggha Museum of Japanese Art and Technology.

Sisältää
 • Sightseeing-risteilyn ohituslippu
 • Audioopas-kommentti risteilystä puolaksi ja englanniksi
 • Ruokaa ja juomia

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tavataan satamassa Arkadia Bargen vieressä, Wawel-kukkulan juurella, jossa on lohikäärmepatsas. Tavataan alemmalla tasolla, jonne pääsee kävelemällä portaita alas. Jos et näe ketään, mene sisään Arkadia Bargeen ja kerro henkilökunnalle, että tulit risteilylle. Saavu kokouspaikalle 15 minuuttia ennen toiminnan alkua. Voit käyttää Google Mapsia, paikan nimi on Aqua Fun. Google Maps -linkki: https://g.page/statekkrakowAquaFun?share

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Ihmisten määrästä riippuen voidaan järjestää laiva 12 tai 90 hengelle
 • Huomaa, että 12 hengen veneessä ei ole kylpyhuonetta. Käyttäkää laiturin ravintolan kylpyhuoneita
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

3,9 /5

perustuen 326 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,6/5
 • Kuljetus
  4/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,9/5
 • Turvallisuus
  4,2/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Tämä oli mukava, lyhyt venematka. Kävimme auringonlaskun aikaan, mikä vaikutti paljon matkan nauttimiseen. Äänijärjestelmä on erittäin pehmeä, joten et voi todella kuulla kerrontaa kiertueen aikana. Laivalla ei myöskään ole baaria, joten varmista, että saavut paikalle hieman aikaisin tilataksesi juoman viereisestä baarista matkaasi varten. Jos haluat istua veneessä ja rentoutua jokea pitkin, tämä kiertue on sinua varten. Jos haluat informatiivisemman veneretken, en suosittele tätä venematkaa.

Lue lisää

13. elokuuta 2022

A lovely hour cruising on the river. We arrived a little early as we were unsure as to the meeting point as the email wasn't fully clear. After walking along the river and asking someone we managed to find our boat. Our trip was originally on a smaller boat for English tourists but we were offered the paddle steamer boat on the German tour which we accepted. Although we didn't have the commentary, it was still a lovely trip as we went one way down the river then turned around and back down the other way passing some lovely bridges. The boat was very comfortable with plenty of seating both inside and out.

Lue lisää

4. lokakuuta 2022

Käännä

Erittäin hyvin järjestetty, hieno kokemus matkustamisesta jokea alaspäin tärkeimpien alueiden osoittamalla ja selityksillä

18. elokuuta 2022

Tuotteen tunnus: 126167